EsBer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 272
Wish of love
Bende 212 var kokusu bayağı iyi. Tavsiye ederim. Eğer hâlâ düşünüyorsan.Bana söyle hafif, güzel parfüm öneriniz var mı ağır olmaması tercihim nefesimi kesiyor ağır kokular
Calvin Clein Euphoria da harika 212 kadar olmasadaBende 212 var kokusu bayağı iyi. Tavsiye ederim. Eğer hâlâ düşünüyorsan.
Edit: mesaj tarihine bakmadan yorum yapmak..
Bence 3 yıllık bi konu bu ama güzel gideri varEn az 1 yıllık konuyu hortlatınız arkadaşlar ama sorun yok öneriler iyidir, varsa başka önerileriniz alırım bir dal
Verdim üstte fresh kokuyuHoş kokan önerileri alayım Ayrıca hafif olması önemli.
Kokusu nasıl ? Deodorant değil mi ?Şu deodarantı da deneyin harika 8*4 discovery sedir ağacı, kekik, fesleğen
Bundan bir önceki mesajımda 3 isim verdim. Üçü de olabilir.Hoş kokan önerileri alayım Ayrıca hafif olması önemli.
8X4 Sprey Deodorant Discovery 150 Ml Erkek Fiyatı Bu mudur ?Verdim üstte fresh kokuyu
Öğreciyim hocam Snob IQ en uygunu bu Hafif miBundan bir önceki mesajımda 3 isim verdim. Üçü de olabilir.
Yarın alayım bari
snob white da öneririmÖğreciyim hocam Snob IQ en uygunu bu Hafif mi
Verdiğim deodarant`ı kesinlikle deneyinYarın alayım bari
Bundan bir önceki mesajımda 3 isim verdim. Üçü de olabilir.
Aldım. Çarşamba bende İnşAllah.Verdiğim deodarant`ı kesinlikle deneyin
Denemeden almasaydın diyeceğim de fiyatı birşey değilmiş.Aldım. Çarşamba bende İnşAllah.
Aynen. Fiyat uygun o yüzden aldım.Denemeden almasaydın diyeceğim de fiyatı birşey değilmiş.
hafif kokusu var, güzelliği görecelidir. Ben beğeniyorum ama seni bilemem.Öğreciyim hocam Snob IQ en uygunu bu Hafif mi