Last Whx105sper
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 21
Teşekkürler, deneyeceğim. Virüs olduğunu varsayarsak format atmadan bu işlemi halledemez miyiz? Zira C diskimde tekrar kurmakla veya yedeklemesi ile uğraşamayacağım kadar program ve oyun var.Pc de virüs var. Başka pc den açın bakın aynısı oluyormu ve kendi pcnize format atın
Anti malvare ve hitman ikilisini sırasıyla kurun ve temizleyin sonra bi anti virüs kurun ve tam tarama yapın sonra kontrol edin büyük ihtimal yakalar
Şu an indiriyorum, deneyip sonucu yazacağım. Teşekkürler.
Düzeldi mi?
Combofix programını öneririm, win10'da çalıştırılmamaktadır yalnız önce ki sürümlerde kullanabilirsiniz veya @mazruf' un önerdiği gibi AdwCleaner'i kullanabilirsiniz
Combofix : Download Combofix for Free | COMBOFIX
malwarebytes ve hitman bunu kesinlikle kaldırmayın gerekirse kasarsa kapatın haftada bir açın ayda bir açın av olarak comodo free sunuyor başarılı bunlar dursun pc de fazla kasmaz
Teşekkürler, ama deneme sürümü fullün bitmesine bilmem kaç gün kaldı diyor? Satın alayım mı crackli mi kullanayım?
Şimdi bu soruya benim cevabım satınalma yönünde olur ama kararı siz verin trial resetleme vs değişik şekilde kullananlar da var
Ama şimdi sorun çözüldüyse comodo ücretsiz olarak internet security sunuyor oda başarılı
İlk Adwcleaner, olmazsa Malwarebytes anti malware.
Açıkçası destek olmak istediğim uygulamaları satın alıyorum. Kullanayım bir süre bilgisayarımı korursa üç beş kuruşun önemi yok.
Malwarebytes ile çözdüm problemi galiba. Teşekkürler.