Sakarya fındığı![]()
Sen sıranı bekle bir. Sakarya fındığıymış.![]()
İkinizde ptt kargo ile fındığınızı gönderin. Hangisi daha iyi ben karar vereceğim

Sakarya fındığı![]()
Sen sıranı bekle bir. Sakarya fındığıymış.![]()
İkinizde ptt kargo ile fındığınızı gönderin. Hangisi daha iyi ben karar vereceğim![]()
Bu küçümen abla profil resmini değiştirmesin.Eğer büyürse o zaman bu beyin bedava ablayı ben onun profil resmi yaparım.
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION]![]()
Profilime uzanan rütbeler kırılsın!!!
Giresun daha iyidir![]()
Kırmızı dilini yeşile boyasınlar Kim Lee Man![]()
Evet, evet, evet! Aynen öyle. Bu adamı dinleyin.![]()
Size yaş fındık göndermek vardı; ama neyse... :devil2:
Hangi fındık iyidir konusundan, kim kime fındık gönderecek konusuna dönmüş.![]()
Tabi beni dinleyecekler
Sevimli kız avatarının altında ki cadıyı dinleyecek halleri yok![]()
Gitarın tellerine kuşlar konsun e mi?![]()
Size yaş fındık göndermek vardı; ama neyse... :devil2:
Doğru aslında bir çuval çotanağında fındık lazım burdakilere, ohh mis gibiDenelenmemiş + yaş şekilde göndermek lazım. Nasıl olsa İstanbul'da patoz bulunmaz. :devil:
gidip fındıklı çikolata almak var da kipa ekspres kapatmıştır.
Fındıklı çikolatalar güzel değil ya.Bu arada senin ch@t 527 hala duruyor mu?
Fındığın piyasasını üretici belirlemiyor, böyle saçmalığın olduğu sistemde kim 8 9 lira olduğunu söylüyor ki?
Fındığın piyasasını üretici belirlemiyor, böyle saçmalığın olduğu sistemde kim 8 9 lira olduğunu söylüyor ki?
Fındık %70 oranında yandı diyorlar, yani piyasaya az girecek. Bu şekilde bile fiyatının fazla olacağını sanmıyorum.
Fındık %70 oranında yandı diyorlar, yani piyasaya az girecek. Bu şekilde bile fiyatının fazla olacağını sanmıyorum.