Optimus Black Game HD !

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
1102.jpg
1081n.jpg
1196.jpg
1198c.jpg
fishingkings.jpg
gangstarmiamivindicatiog.jpg
gtracing.jpg
heroofspartahdv3xx.jpg
sgolf2hdv3xx.jpg
unohdv3xx.jpg

Paketteki Oyunlar
Asphalt 6 Adrenaline HD v3.1.1
Assassins Creed HD v3.1.4
Dungeon Hunter 2 HD v1.0.3
Eternal Legacy HD v1.0.5
Fishing Kings HD v3.2.9
Gangstar Miami Vindication HD v1.0.4
GT Racing Motor Academy HD v3.1.8
Hero of Sparta HD v3.4.1
Lets Golf 2 HD v1.0.0
N.O.V.A. 2 HD v1.0.2 (Linki paketten ayrı )
UNO HD v3.4.9

Linkler (Alternatif Bol )

APK dosyalarını telefona atıp kurun, SD dosyalarını oyunlar indirecek..

(Miami Vindication ve Nova 2'yi denedim, sorunsuzlar.)

@keyloger resimde çıktı bari burada paylaşayım sende bir teşekkür edersin konuma :P

8281.jpg

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dungeon Hunter 1 sürükleyici bir oyundu. bakalım ikincisi nasıl. arkadaşın optimus black'i alayım da biraz oyun oynayayım :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
optimus black'i iphone gibi oyun konsolu yapmayalım arkadaşlar :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Açıkcası arkadaşlar Asphalt 6 oynadım optimus black'te böyle bir heyecana telefonda hiç kapılmadım inanın, nasıl kullanıyorum bir video olsada beni çekse koparsınız :) kalbim duracaktı o kadar yani . araçlar o kadar net ki aynı zamanda ekran parlak ve canlı .....

bana göre kusursuz...

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ama optimus black'le oyun oynamak çok zevkli ...favori oyunum let's golf her ne kadar beceremesemde hırs yapmış durumdayım :)))))ayrıca sayın angel75 nova display ekranda görüntü muhteşem oluyor oyun konsolu yanında halt etmiş bir de hiç takılmıyor gerçekten hızlı ve dokunmatiği hassas oyunda anında tepki verebiliyorsunuz...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ellerine sağlık :) gözüme takılıp duruyordu :=)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
sağolsun arkadaş ilgi göstermiş :) teşekkür etmiş yaw :) neden kızıyorsun :P

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ya arkadaşımın optimus black'ine apple uygulaması olan contact killer adlı oyunu aradım ama bulamadım. rica etsem siz yardımcı olur musunuz. çok sağlam oyun böyle sağlam bir smartphone'da oynanması zevk verir :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Cep telefonunda oyun oynayıp güzel gözlerinizi bozmayın arkadaşlar..:)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
valla şahsen arkadaşım'ın optimus black'ine arıyorum oyunu ama şöyle birşey var iphone3g kullanıyorum oyun ihtiyacımı onunla görüyorum gerçi oyun sensörü bozuk olduğundan hareketli oyunları oynayamıyorum. tamiri çok kazık 200 lira istiyorlar. neyse konumuz bu değil. oyunları oynamak oldukça eğlenceli yeni nesil smartphone modellerinde. göz sağlığına zararını da görmedim. he vardır bir zararı belki herşeyin fazlası zarar ama sabahtan akşama kadar bakmazsan, kararında bırakırsan hiç birşey olmaz :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
optimus black'i oyun konsolu yapmayın diyen ben sürekli oyun oynuyorum... :):) çok keyif alıyorum... :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Wildfire S'imle angry birds, fruit ninja böyle takılıyorum :DGönül isterdi ki Optimus Black White alalım ama napalım hayat :(. :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Wildfire S'imle angry birds, fruit ninja böyle takılıyorum :DGönül isterdi ki Optimus Black White alalım ama napalım hayat :(. :D

umarim alirsin.... tasarimi daha cok goz dolduruyor p970 white'in... p970 white yaziyorum cunku optimus black white demek komik geliyor :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
umarim alirsin.... tasarimi daha cok goz dolduruyor p970 white'in... p970 white yaziyorum cunku optimus black white demek komik geliyor :)
Dur daha wildfire s alalı 1 hafta anca oldu :D Daha taksidi bitecek(24 ay) üstünden biraz geçecek o zaman bakacaz :D Cihaz güzel de tek sorun donanımı ya donanımı da iyi olsa wildfireların karşısına hiç kimse çıkamaz.Aslında az daha para verse babam desire s alacaktım ama dedi ben ayda 50 lira vermem bir telefona hele 24 ay.Benim gibi teknoloji manyağı falan olsa bırakın onu bunu galaxy s 2 alacak ama nerde :D Hem aynen Black white demek garip oluyor ama şimdi birine optimus white dersen yanlış anlar dimi.En iyisi optimus black beyaz :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Dur daha wildfire s alalı 1 hafta anca oldu :D Daha taksidi bitecek(24 ay) üstünden biraz geçecek o zaman bakacaz :D Cihaz güzel de tek sorun donanımı ya donanımı da iyi olsa wildfireların karşısına hiç kimse çıkamaz.Aslında az daha para verse babam desire s alacaktım ama dedi ben ayda 50 lira vermem bir telefona hele 24 ay.Benim gibi teknoloji manyağı falan olsa bırakın onu bunu galaxy s 2 alacak ama nerde :D Hem aynen Black white demek garip oluyor ama şimdi birine optimus white dersen yanlış anlar dimi.En iyisi optimus black beyaz :D

hayırlı olsun senin telefonun o zaman... optimus black'in donanımı bana iyi geliyor.. tabi ben senin kadar teknoloji manyağı değilim.. ilk smartphone'um :) N95'ten sonra gayet hızlı, gayet ince, gayet hafif, ekranıda gayet parlak geliyor :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
APK dosyalarının nerden bulabılırım ?

Dostum oyunların içerisinde apk dosyaları mevcut. yalnız SD dosyalarını sen download ediceksin :) onları upload etmeye kalkarsam bu net hızıyla çok uzun sürer :)

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
indirme linkleri yok mu, yoksa oruç başıma mı vurdu :D

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
galaxy s 2 ye uyarmı acaba bu oyunlar çözünürlük problemi olurmu ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
hayırlı olsun senin telefonun o zaman... optimus black'in donanımı bana iyi geliyor.. tabi ben senin kadar teknoloji manyağı değilim.. ilk smartphone'um :) N95'ten sonra gayet hızlı, gayet ince, gayet hafif, ekranıda gayet parlak geliyor :)

Benim de ilk smartphone'um daha doğrusu pdam.Şimdi pda cep bilgisayarı oluyor ya hani daha bir havalı falan :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Yasal olmayan linkler olduğu için kaldırılmış arkadalar :S

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Benim de ilk smartphone'um daha doğrusu pdam.Şimdi pda cep bilgisayarı oluyor ya hani daha bir havalı falan :D

haha pdam... iyiymiş... gerçekten pek bi havalı oldu :)
ama optimus black diyince de havalı oluyor.. şimdi dikkat ettimde :):) asıl komik olan metrobüste falan oyun oynadığımda insanların ekrana bakıp şaşırmaları... umarım birgün yanıma iphone cu düşer :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
haha pdam... iyiymiş... gerçekten pek bi havalı oldu :)
ama optimus black diyince de havalı oluyor.. şimdi dikkat ettimde :):) asıl komik olan metrobüste falan oyun oynadığımda insanların ekrana bakıp şaşırmaları... umarım birgün yanıma iphone cu düşer :)

Haklısın tabi bende olsam bende şaşardım.Adam düşünmez mi şimdi

-Ulan geçen internet kafedeki oyun değil mi şu lan ?
-He kanka valla o.
-Lan pcde kasıyordu o oyun bu nasıl oynuyor.
-Adam king abi dağılalım(metrobüsten inerler) :D

Bu arada asphalt 5, hawx, shift, assassin's creed altair's chronicles hd oyunları var ya hani.480X320 versiyonlarını buldum.Shiftin apk dosyası yüklenmedi heralde bilmiyorum.Asphalt 5 azcık kasıyor.Diğerleri normal bildiğin wildfire s'imde oynuyorum o oyunları.Başka oyunlarda var da ben bunları yükledim :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Haklısın tabi bende olsam bende şaşardım.Adam düşünmez mi şimdi

-Ulan geçen internet kafedeki oyun değil mi şu lan ?
-He kanka valla o.
-Lan pcde kasıyordu o oyun bu nasıl oynuyor.
-Adam king abi dağılalım(metrobüsten inerler) :D

Bu arada asphalt 5, hawx, shift, assassin's creed altair's chronicles hd oyunları var ya hani.480X320 versiyonlarını buldum.Shiftin apk dosyası yüklenmedi heralde bilmiyorum.Asphalt 5 azcık kasıyor.Diğerleri normal bildiğin wildfire s'imde oynuyorum o oyunları.Başka oyunlarda var da ben bunları yükledim :)

eee wildfire s alana kadar alaydın optimus black sende benim gibi asphalt 6'yı takır takır oynardın :)
oyun bir kere bile takılmadı valla... :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
eee wildfire s alana kadar alaydın optimus black sende benim gibi asphalt 6'yı takır takır oynardın :)
oyun bir kere bile takılmadı valla... :)

Angel75 sana hesap numarası vereyim Optimus Black parası yolla olur mu bana :DBak söz parayı yolla cidden alacam erkek sözü :D