Oppo Watch FCC'den görüntüler

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,848
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,298
Puanları
113
Yaş
39
oppow.jpg

Cuma günü, Oppo Watch'un birkaç canlı görüntüsü FCC sayesinde ortaya çıktı. Oppo Watch burada OW19W12 model numarasıyla birlikte görünmekte. Ayrıca, saatin şarj kablosuna ve bilek kayışına da bir göz atabilirsiniz.

Hiç şüphe yok ki Oppo Watch, Apple Watch'a çarpıcı bir benzerlik taşıyor, hatta “Apple Watch” a benziyor (bir kere de taklit etmeyin be kardeşim). Her neyse, Oppo Watch'un bu yılın ikinci yarısında Avrupa pazarına ulaşması bekleniyor.

Bununla birlikte, FCC'nin açıklamasındaki dil, Oppo Watch'un Amazon’un ABD web sitesinde satılacağını gösteriyor. “Amazon'dan Satın Alın: OPPO Watch”. Bağlantıya tıkladığınızda, şu anda Amazon'da (ABD) mevcut olmayan “Oppo Watch” adlı Amazon.com aramasına yönlendirilirsiniz.


İki büyüklükte Oppo Watch, 41mm ve 46mm var ve fotoğraflara göre ve uygun şekilde yan yana cetvel sayesinde, bunun daha büyük 46mm varyantı olduğunu görebiliriz.

Oppo Watch, özel bir işletim sistemi ile Mart ayında Çin'e geldi ve ~ 282 $ (CNY 1999) fiyatla satılıyor. 1.9 inç ekran ve yanlarda ekran cam eğrileri var. Dahili olarak, Saat 8GB ROM ile birlikte Snapdragon 2500 Wear mobil platformu tarafından destekleniyor ve eSIM aracılığıyla hücresel bir bağlantıyı destekliyor.

:: Oppo Watch alır mısınız? Yada hangi saati tercih ederdiniz?
 
Üst