Hocam baktım mi9t ile farkı varmj çok opponun kamerasını çok merak ediyorumBu durumda mi9 lite öneririm
Valla işlemcisi önemli değil yazılımı ve kameraTeknoSA Vatan Mediamark gibi mağazalarda gidip canlı olarak Oppo Reno 2z modelini görebilirsin hatta diğer telefonlar ile karşılaştırabilirsin.
Eline aldımı daha elit bir telefon gibi duruyor Oppo Reno 2z modeli ben beğeniyorum şeklini açıkçası. Kamera ve ekran kalitesi bana Mi 9T'den daha güzel gibi geldi. Tek handikap işlemcisi. Mediatek'e insanlar çekince ile yaklaşıyorlar.
Oyun oynamıyorsan ve işlemci gücü bana lazım değil diyorsan gayet alınabilir bir telefon o zaman Oppo Reno 2z modeli fiyat bancı için güzel bir telefon 2850 TL flan.Valla işlemcisi önemli değil yazılımı ve kamera
Kamera açısından rn8 pro ile çok farkı varmıdır gece ve ön kameraOyun oynamıyorsan ve işlemci gücü bana lazım değil diyorsan gayet alınabilir bir telefon o zaman Oppo Reno 2z modeli fiyat bancı için güzel bir telefon 2850 TL flan.
Profesyonel değilim bende tabi ama mağazada incelediğim kadarı ile Mi 9T'ye göre daha iyi gördüm ben çıplak göz ile resimleri.Kamera açısından rn8 pro ile çok farkı varmıdır gece ve ön kamera
Tamam teşekkürlerProfesyonel değilim bende tabi ama mağazada incelediğim kadarı ile Mi 9T'ye göre daha iyi gördüm ben çıplak göz ile resimleri.
Kuzenine Oppo Reno 2 modelini almayı düşünüyorduk o zamanlar baya onuda araştırdık ve inceledik kameraları sınıflarına göre iyi yani o telefonların. Bütçen varsa ve bekleyebilirsen 1 hafta 10 gün içinde Oppo Reno 3 serisi tanıtılacak. Belki onlar ile Reno 3z modelide gelebilir. 3000-3500 TL bandına.
Mİ9T kullanıyorum ve öneriyorum da Mİ9 Lite da iyidir eğer telefondan çok fazla bir beklentin yoksa Mİ9 Lite da işini görecektir fakat şuanda alınmaz çünkü fiyatı olması gereken bir fiyat değil 500-600 tl daha düşerse o zaman alınırSadece ön ve arka kamera için
Oppo reno2 z
Mi9T
Mi9 lite teşekkürlerr
Valla hocam 5c var pili sıkıntı iyice buglar var napıcam bülmiyorumMi9T kullanıyorum o kadar abartıldığı kadar bir kamerası yok..
Bir önce ki telefonum iPhone 7 idi onun verdiği kaliteyi vermiyor.
Bu benim 2. Android cihazım,Valla hocam 5c var pili sıkıntı iyice buglar var napıcam bülmiyorum
Hangi model soneadan pişman olmayım hocamKamerada kesinlikle Oppo ben de çok kararsız kalarak aldım ama memnunum, kardeşimde Mi 9t var kamerada Oppo çok daha iyi
Reno 2z, eğer kamera önemliyse almanı öneririm. Oyunlarda hiç kasma ısınma yaşamadım sadece bazen chromeda gezinirken takılır gibi yavaş yüklüyor ama ben sorun etmedimHangi model soneadan pişman olmayım hocam
Hocam evet kamera mi 9t rn8 prodan iyimiReno 2z, eğer kamera önemliyse almanı öneririm. Oyunlarda hiç kasma ısınma yaşamadım sadece bazen chromeda gezinirken takılır gibi yavaş yüklüyor ama ben sorun etmedim
İnternette baktığım karşılaştırmalara göre Mi 9t daha iyiHocam evet kamera mi 9t rn8 prodan iyimi
Bir iki fotoğraf çektim gece de çekip karşılaştırma yükleyeceğim Reno 2z ve Mi 9tValla işlemcisi önemli değil yazılımı ve kamera
Teşekkürlerİnternette baktığım karşılaştırmalara göre Mi 9t daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir iki fotoğraf çektim gece de çekip karşılaştırma yükleyeceğim Reno 2z ve Mi 9t
Sadece ön ve arka kamera için
Oppo reno2 z
Mi9T
Mi9 lite teşekkürlerr
Açıkçası telefon ekranlarından fotoğraflara bakınca Oppo daha iyi görünüyordu gözüme, çekip bilgisayardan izleyince bazı yerlerde aynı, bazı yerlerde Mi 9t daha iyi çekmiş. Gece modunu bir kaç kez denedim, tripod modu var bir de oppoda 45 sn sabit tutmak gerekiyor baya iyi sonuç veriyor ama. Mi 9t ön kameraya henüz bakmadımHocam aynı gibi ya ön kamerada bilemem sizce?
Bir de fotoğrafların kalitesi epey düşmüş videoda, düzenleme programı ile alakalıAçıkçası telefon ekranlarından fotoğraflara bakınca Oppo daha iyi görünüyordu gözüme, çekip bilgisayardan izleyince bazı yerlerde aynı, bazı yerlerde Mi 9t daha iyi çekmiş. Gece modunu bir kaç kez denedim, tripod modu var bir de oppoda 45 sn sabit tutmak gerekiyor baya iyi sonuç veriyor ama. Mi 9t ön kameraya henüz bakmadım
Teşekkürler valla eline sağlık mi a3 ön kamera hakkında bilginiz varmıAçıkçası telefon ekranlarından fotoğraflara bakınca Oppo daha iyi görünüyordu gözüme, çekip bilgisayardan izleyince bazı yerlerde aynı, bazı yerlerde Mi 9t daha iyi çekmiş. Gece modunu bir kaç kez denedim, tripod modu var bir de oppoda 45 sn sabit tutmak gerekiyor baya iyi sonuç veriyor ama. Mi 9t ön kameraya henüz bakmadım
MaalesefTeşekkürler valla eline sağlık mi a3 ön kamera hakkında bilginiz varmı
Teşekkürler valla bütçe 1500-3000₺ karar vericem mi 9t rn8 pro reno2z mi a3 hayırlısı bakalımMaalesef