Cyber2021
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Oppo Reno 2Z Mi? Yoksa Xiaomi RedMi Note 9s Mi?
Hangisin Tercih Etmeliyim
o fiyata realme 6 pro vardı galiba emin değilim ama bütçeyi az artırıp realme 7 pro veya poco x3 e bakabilirsiniz3400 kadar
Poco X3 öneririm. Bütçe arttırabilirseniz M51.3400 kadar
9S'in daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bu fiyatlarda M51 düşünülebilir.
7 Pro stoklarda yok.Realme 7 Pro, Poco x3.
Mesaj otomatik birleştirildi:
realme 7 pro nun stoğu bitmiş şuan
var dostum şuanda baktım daha yeni7 Pro stoklarda yok.
7 mi yazmışım 6 yazacaktım. Yanlışlık olmuş.7 Pro stoklarda yok.
Poco X3 alınabilir o zaman.m51 hoşuma gitmiyo baktım incelemiştim kullanmışdımda bi kaç kere şahsen benlik değil öyle diyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
realme 7 pro nun stoğu bitmiş şuan
o fiyata realme 6 pro vardı galiba emin değilim ama bütçeyi az artırıp realme 7 pro veya poco x3 e bakabilirsiniz
Oppo Realme 7 Pro 128 GB (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı
Oppo Realme 7 Pro 128 GB (Realme Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
var dostum şuanda baktım daha yeni
redmi note 9s ikisi arasında daha iyi ama 3400 e kadar çıkabiliyorsan 3499 tl ye teknosada realme 6 pro var veya denk gelirsen hb de realme 7 pro ama şuanda stokta değilreno 2z mi red mi note 9s
kanka valla ben 5 dk önce baktım satılıyordu hatta sepete felanda eklemiştim kendimde ama çok alan var galiba bu fiyata alınmazmı zaten bu fiyata muhteşem telefon
İkisi de değil Poco X3 128 GB 3300'e düşmüştü bir bakmanı öneririm.Oppo Reno 2Z Mi? Yoksa Xiaomi RedMi Note 9s Mi?
Bu bütçeye bunlar alınmaz. Ama aralarından hangisi iyi bilmiyorum.reno 2z mi red mi note 9s
poco x 3 nerede 3300 e düşmüş kanka link atsana göremedim benİkisi de değil Poco X3 128 GB 3300'e düşmüştü bir bakmanı öneririm.
Realme 7 Pro veya Realme 6 Pro öneririm.3400 kadar
Dün gece düşmüştü şimdi baktım bitmiş.poco x 3 nerede 3300 e düşmüş kanka link atsana göremedim ben
İkisi arasında redmi note9s.Senin yerinde olsam ikisinide bulaşmaz Realme 7 pro alırdım.Oppo Reno 2Z Mi? Yoksa Xiaomi RedMi Note 9s Mi?
7 Pro stokta yok. Olsa tereddüt etmeden önerirdim. Ve konu sahibinin malzeme kalitesi önceliği var, plastik kasalı bir telefon alması pek mantıklı olmaz diye düşündüm.İkisi arasında redmi note9s.Senin yerinde olsam ikisinide bulaşmaz Realme 7 pro alırdım.