LoKi*
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 486
oppo enco air alinir mi nasildir alternatifi var midir
tesekkurler onceden realme buds q kullaniyordum onda da yoktu gurultu onleyici fark olur mu 2 si arasindaGüçlü bas olayı iyi olmasına rağmen gürültü önleyici olmaması seyahat gibi durumlarda (ki hepimiz otobüste dinleriz genelde) pek kullanışlı olmayabiliyor.
Onun yerine şunu tavsiye ederim:
Honor Earbuds 2 Lite Kulaklık
veya kağıt üzerinde aynı özelliklere sahip; ancak daha çok güncelleme alan ve daha kaliteli ses veren şunu:
![]()
Huawei FreeBuds 4i Kulaklık
Huawei FreeBuds 4i Kulaklık T0001 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Teşekkür ederim. Fark olduğunu biliyorum oppoda da olmadığı icin realme ile oppo arasında demek istemiştim ama pek açıklayıcı yazmamışım anlaşılan. Freebuds 4i bilinen bir sorunu var mıdır? Samsung buds plus'dan iyi midir peki?Tabi ki fark olur dış sesleri büyük oranda yok edip sadece müziğe odaklanmanızı ve bambaşka bir dünyaya gitmenizi sağlar. Zaten şarkı dinlemenin mantığı da bu değil midir? Dış sesleri duyabiliyorsan ve şarkının yanında dış sesler de geliyorsa iyi bir dinleme olmaz. Zaten bu kulaklıkta kapalı mod, gürültü önleyici mod ve farkındalık modu mevcut.
Gürültü önleyici mod dış sesleri mikrofonuyla alıp ters frekansa çevirip size aynı zamanda ters frekans verir dış sesleri 20 desibel azaltmış olur.
Farkındalık modu da tam tersi dış sesleri daha iyi duymanızı sağlar.
Kulaklık bir insanın en yakın ve kişisel aracıdır. Bir kere alıp yıllarca kullanmak ister herkes. Ben kendim kullanmadığım bir şeyi tavsiye etmem![]()
Bass ağırlıklı dinliyorsan bas konusunda hissettirmese de zayıf yanları mevcut. Daha çok tiz seslere ulaşmakta başarılı bir kulaklık. Onun dışında hiçbir sorununu görmedimTeşekkür ederim. Fark olduğunu biliyorum oppoda da olmadığı icin realme ile oppo arasında demek istemiştim ama pek açıklayıcı yazmamışım anlaşılan. Freebuds 4i bilinen bir sorunu var mıdır? Samsung buds plus'dan iyi midir peki?
Selamlar.Realme buds air 2 600 tl civarlarında sizce 200 tl daha verip freebuds 4i alınır mı peki?Bass ağırlıklı dinliyorsan bas konusunda hissettirmese de zayıf yanları mevcut. Daha çok tiz seslere ulaşmakta başarılı bir kulaklık. Onun dışında hiçbir sorununu görmedim
5 saat normal kullanımda kulaklık şarjının kullanım süresi mevcut. Huawei'de bu miktar 8-10 saat. Daha önce 3 saat kullanım süresi olan kulaklıklar kullandım şarkının ortasında şarjı bitiyor pek hoş bir durum olmuyor. Şarj önemli bir kavram. Yine de kutusu da şarj ediyor zaten 5 saat kadar dinlemem derseniz (genelde film izlendiği vakit ve kutunun şarjı bittiği gibi durumlarda etkili oluyor) diyorsanız realmedeki belirttiğiniz modelin de aktif gürültü önleyici modu varmış. Düşünülebilir tabiSelamlar.Realme buds air 2 600 tl civarlarında sizce 200 tl daha verip freebuds 4i alınır mı peki?
Anladım.Teşekkür ederim.5 saat normal kullanımda kulaklık şarjının kullanım süresi mevcut. Huawei'de bu miktar 8-10 saat. Daha önce 3 saat kullanım süresi olan kulaklıklar kullandım şarkının ortasında şarjı bitiyor pek hoş bir durum olmuyor. Şarj önemli bir kavram. Yine de kutusu da şarj ediyor zaten 5 saat kadar dinlemem derseniz (genelde film izlendiği vakit ve kutunun şarjı bittiği gibi durumlarda etkili oluyor) diyorsanız realmedeki belirttiğiniz modelin de aktif gürültü önleyici modu varmış. Düşünülebilir tabi