• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Oppo A5 2020 vs RN8 vs RN8 Pro

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Babam için telefon araştırıyorum kendisi 3 senedir İPhone 5s silver modelini kullanıyor bende artık babamı yeni bir telefona geçirmek istiyorum sizce bu üçünden hangisini almalı
bütçe: 1500-2000 aralığı
kullanım şekli: face whatsapp maçkolik oyun olarak da 101 çanak okey oynar telefon görüşmesi çok sık yapar
beklentileri: şarjı 1 günü çıkarsın ve hafıza problemi yaşamak istemiyor gerçi kendisi çok sık foto ve video çeken biri değil
başka önerileriniz varsa onları da belirtebilirsiniz
iyi forumlar

Redmi Note 8. Proya gerek yok bu işler için üstüne parası cebinde kalır.

Redmi Note 8. Proya gerek yok bu işler için üstüne parası cebinde kalır.
babam arkadaşında Mİ9T görmüş pop-up mekanizması hoşuna gitmiş onu alacam dedi bende baba neden dedim çünkü Mİ9T almak istediğimi biliyor kendi de araştırmak istemiyor nasıl olsa ben araştırdım diye ben zar zor RN8 ile RN8 Pro'ya ikna ettim bugün de beni aradı Oppo A5 2020'yi araştırmamı istedi gerisini de zaten siz biliyorsunuz
Aslında ben Oppo A5 2020 ile A9 2020'yi inceledim aynı telefonlar aralarında sadece mp ve ram farkı var benim babama ilk önerdiğim telefon Oppo A9 2020 idi ancak fiyatı hala Mİ9T fiyatında orası da ayrı konu hem babama Oppo önermiyorum dedim o da nedenini sordu bende yüksek fiyat politikasından dolayı dedim

babam arkadaşında Mİ9T görmüş pop-up mekanizması hoşuna gitmiş onu alacam dedi bende baba neden dedim çünkü Mİ9T almak istediğimi biliyor kendi de araştırmak istemiyor nasıl olsa ben araştırdım diye ben zar zor RN8 ile RN8 Pro'ya ikna ettim bugün de beni aradı Oppo A5 2020'yi araştırmamı istedi gerisini de zaten siz biliyorsunuz
Aslında ben Oppo A5 2020 ile A9 2020'yi inceledim aynı telefonlar aralarında sadece mp ve ram farkı var benim babama ilk önerdiğim telefon Oppo A9 2020 idi ancak fiyatı hala Mİ9T fiyatında orası da ayrı konu hem babama Oppo önermiyorum dedim o da nedenini sordu bende yüksek fiyat politikasından dolayı dedim
Direkt pahalı deseydin. Ben öyle diyorum. :tearsofjoy:

Direkt pahalı deseydin. Ben öyle diyorum. :tearsofjoy:
Pahalı dediğin telefon da 2600-2700 tl olan Oppo A9 2020
Şuanda telefonum olmadığı için telefonların resimlerini gösteremiyorum yarın gösterecem hangisini beğenirse onu alsın bu arada RN8 Pro babama fazla mı gelir ?

Son düzenleme:
Şuanda telefonum olmadığı için telefonların resimlerini gösteremiyorum yarın gösterecem hangisini beğenirse onu alsın bu arada RN8 Pro babama fazla mı gelir ?
Bence Meizu Note 8 veya RN 6 Pro yeter. 8 Pro fazla.

Fazla gelmek dediğimiz şu hani telefonda yaptığı işler belli. İşlemci gücüne pek ihtiyacı yok. O yüzden RN8 diyorum şahsen

Redmi Note 8 doğru seçim olur

Fazla gelmek dediğimiz şu hani telefonda yaptığı işler belli. İşlemci gücüne pek ihtiyacı yok. O yüzden RN8 diyorum şahsen
Bende RN8 mi Pro mu diyorum Oppo'yu eledim bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redmi Note 8 doğru seçim olur
Bakalım hangi rengini beğenecek büyük ihtimal ben babama siyah aldırırım siyahı da güzel duruyor çünkü
Pro çok gereksiz kaçar değil mi ?

Bakalım hangi rengini beğenecek büyük ihtimal ben babama siyah aldırırım siyahı da güzel duruyor çünkü
Aynen babanın kullanım şekline bakarsak pro gereksiz olur bence

Bende RN8 mi Pro mu diyorum Oppo'yu eledim bile

RN8 işte prosuz

Babam için telefon araştırıyorum kendisi 3 senedir İPhone 5s silver modelini kullanıyor bende artık babamı yeni bir telefona geçirmek istiyorum sizce bu üçünden hangisini almalı
bütçe: 1500-2000 aralığı
kullanım şekli: face whatsapp maçkolik oyun olarak da 101 çanak okey oynar telefon görüşmesi çok sık yapar
beklentileri: şarjı 1 günü çıkarsın ve hafıza problemi yaşamak istemiyor gerçi kendisi çok sık foto ve video çeken biri değil
başka önerileriniz varsa onları da belirtebilirsiniz
iyi forumlar

Mi A3 al bence de:)

Bataryası zaten iyi, performans da segmetine göre iyi, ekran 720P ama Amoled. Alınca temiz 3-4yıl kullanılır. Güncelleme desteği memnun eder. G-cam kurunca da güzel sonuçlar alırsınız:)

Mi A3 al bence de:)

Bataryası zaten iyi, performans da segmetine göre iyi, ekran 720P ama Amoled. Alınca temiz 3-4yıl kullanılır. Güncelleme desteği memnun eder. G-cam kurunca da güzel sonuçlar alırsınız:)
Saf android mi cidden mi ?
reis bari sen yapma gözünü seveyim
hem babam güncellemeye benim kadar önem vermiyor ki ?

Ben o telefonu hiç sevmiyorum bu arada ben Mİ9T'ye bu hafta içerisinde geçiyorum

Ben o telefonu hiç sevmiyorum bu arada ben Mİ9T'ye bu hafta içerisinde geçiyorum
Sonunda muradına eriyorsun ha hadi bakalım.

Ya sen babana mi a3 al işte

Mis gibi cihaz

Ne zaman alacaksınız?

Sonunda muradına eriyorsun ha hadi bakalım.

Ya sen babana mi a3 al işte

Mis gibi cihaz
Bir zahmet muradıma ereyim çünkü 5 yıl boyunca 5s kullanmışım yeni bir telefona geçmek benim en doğal hakkım
Bence sen şimdiden baklava alsan iyi olur foruma sözün var
Valla hocam ben babama RN8 önerdim müsait olduğu bir zaman Mİ Store'a götürecem canlı canlı eline alıp incelesin hangi rengi hoşuna gidiyorsa onu alsın ben siyah alması taraftarıyım gerçi

Ne zaman alacaksınız?
Babam maddi olarak müsait olduğu zaman