Operayı System Tray a gönderme??

Reaksiyon puanı
2,148
Arkadaşlar çok basit bi soru oldu ama aradım aradım bulamadım önceden yapabiliyordum şimdi bulamadım ayarını, nerde bu opera 10 u gizleme yolu yahu? :bored:

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Opera çalıştıgında Saatin orda Opera simgesi çıkar
Sağ tıkla operayı gizle de

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
işte o çıkmıyor problem o

Masaüstünde görev çubuğunun üzerine sağ tıklayıp - Özellikler -'i seç. Sonra gelen diyalog penceresinden sağ altta yer alan - Özelleştir - butonuna tıkla.

Geçerli Öğeler adında bir kısım olacak ( üstte ), orada operanın simgesini görüyorsan, hemen karşısındaki açılır listeye tıklayarak, " Her zaman göster " 'i seç.

Umarım sorunun düzelir.

Saygılar.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Masaüstünde görev çubuğunun üzerine sağ tıklayıp - Özellikler -'i seç. Sonra gelen diyalog penceresinden sağ altta yer alan - Özelleştir - butonuna tıkla.

Geçerli Öğeler adında bir kısım olacak ( üstte ), orada operanın simgesini görüyorsan, hemen karşısındaki açılır listeye tıklayarak, " Her zaman göster " 'i seç.

Umarım sorunun düzelir.

Saygılar.

arkdaş gizlemeyi istiyor sanırım aynı yerden gizleyi secebilirsin

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
arkdaş gizlemeyi istiyor sanırım aynı yerden gizleyi secebilirsin

Arkadaş opera simgesinin gözükmediğini söyledi. Simgeyi gözükür hale getirmek için yazdım.

Yoksa ilk cevaplayan arkadaşın dediği gibi system tray da gözüken opera simgesinin üzerine sağ tıklayıp, gizleyi seçmesi lazım. Çözüm o.

Reaksiyon puanı
2,148
sağolun arkadaşlar, ama anlattığın yöntem zaten system trayda olan bişeyin gözükmesini sağlar yani o küçük oka tıkladığımda görecek olduğum şeylerle aynı iş :)

yani opera simgesi benim tepsime gelmiyor hala sorun devam

çok basit bişeyi yapamadım gibi gelmişti bana, ama sanırım başka sorun var bunun altında

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
sağolun arkadaşlar, ama anlattığın yöntem zaten system trayda olan bişeyin gözükmesini sağlar yani o küçük oka tıkladığımda görecek olduğum şeylerle aynı iş :)

Evet, dediğiniz doğrudur.

Ama bazen system tray'da küçük oku tıkladığında bile gelmeyen bazı simgeleri yukarıda bahsettiğim şekilde getirebiliyorsun. :) Tabi ki, nadir rastlanan bir durum. Şahsen böyle bir sorunla karşılaştım.

Bu sebeple hatırlatma ihtiyacında bulundum.

Eğer sorunun devam ederse Opera resmi forumuna başvurman daha sağlıklıdır. Kısa sürede sonuç alabilirsin.

Saygılar.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Başlıktaki tray ı Tray yazınca "Operayı Troy'a gönderme diye okudum :D he he :D

Sorun çözüldü iyi güzel. Aktif bir opera kullanıcısı oldum bu arada :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bunun için 21.0 için eklenti var mı? lütfen yardımcı olun.