- Konuyu başlatan
Ben gelirim... erthon epica yı da tuttum saolasın videolar için...Solistleri de güzel allah içinErthon dedi ki:O Zaman bir tarih belirleyip hepimiz gidelim
mavinok.ta dedi ki:tabi kızım ne sandın sn beni aaa
her cumartesi giderim![]()
Kimseye yüz vermiyor ama boşuna uğraşmakrasiv dedi ki:Ben gelirim... erthon epica yı da tuttum saolasın videolar için...Solistleri de güzel allah içinErthon dedi ki:O Zaman bir tarih belirleyip hepimiz gidelim![]()
mavinok.ta dedi ki:ben bile ne demek ezo sen beni küçükmüsyor musun >X< sen gidemezken ben gidemem yani ööle mi ? |)
Yüz isteyen kim erthon yaErthon dedi ki:Kimseye yüz vermiyor ama boşuna uğraşmakrasiv dedi ki:Ben gelirim... erthon epica yı da tuttum saolasın videolar için...Solistleri de güzel allah içinErthon dedi ki:O Zaman bir tarih belirleyip hepimiz gidelim![]()
![]()
Sesi çok güzel ama içim eriyor ilk zamanlar sadece şarkılarını dinlerdimkrasiv dedi ki:Yüz isteyen kim erthon yaErthon dedi ki:Kimseye yüz vermiyor ama boşuna uğraşmakrasiv dedi ki:Ben gelirim... erthon epica yı da tuttum saolasın videolar için...Solistleri de güzel allah içinErthon dedi ki:O Zaman bir tarih belirleyip hepimiz gidelim![]()
![]()
baksın işine güzelliğinin kıymetini bilsin ne diyeyim
![]()
Korkak üyeEzOhİsTaN dedi ki:yahuuu konu opera ama yaa olmaski erton karıştırma ortalığı.
almorayı severim tanıorumda ama konu opera. gidilcekse operaya gidilcekayrıca daha buluşma filan yok. yönetimdende izin almak gerek sanırım böle şeler için. ben sadece üyeyim şimdi sorun çıkmasın yane. adminlerle filan görüşmek gerek
kendi başınıza iş yapmayın
![]()
Gaza gelmedinEzOhİsTaN dedi ki:yahuuu konu opera ama yaa olmaski erton karıştırma ortalığı.
almorayı severim tanıorumda ama konu opera. gidilcekse operaya gidilcekayrıca daha buluşma filan yok. yönetimdende izin almak gerek sanırım böle şeler için. ben sadece üyeyim şimdi sorun çıkmasın yane. adminlerle filan görüşmek gerek
kendi başınıza iş yapmayın
![]()
Kıvırıyon be ezo ne izni SDN özgürdürEzOhİsTaN dedi ki:HIH :* izin şart >X<
almora diyip durma ya tamambilgecim cnm öptüm seni
canım arkadaşım B)
ama tamam yane konu opera dağıtmayalım
ilk başta hadi ordan demek istiyorum sanaEzOhİsTaN dedi ki:adminlere özgürdür, özel mesajada özgürdür. amaaa üyelere özgür değildir. zaten özgürlük bile kendi içinde özür değildir :*
başkasının özgürlüğü başladığı yerde senin özgürlüğün biter:^) :*
yani kısacasımsnde bizbize konuşmuoruz arkadaşlar forumda yazıoruz ve bunu herkes okuyoooooo
yani demek istediğim şuki herkes buluşalım die konu açarsa nolur bu forumun hali bi düşünün
özgürlük mözgürlük yok hadi bakim dağılın :* ;D ;D
konu opera tekrar hatırlatayımmm :*![]()
_ceyda_ dedi ki:kesinlikle gitmem. hiç sevmem. orda adamlar bağrıyo o kadar.
DaY_WalkeR dedi ki:başlığın görünce internet tarayıcısı olan opera zannetim. dedim nasıl gidiliyorki operaya![]()
![]()
![]()
![]()