Operatör Tercihinizde Son Sözünüz ?

Operatör Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    511

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
Bir şey sorayım o zaman sen enerji üretip veya olan enerjiyi digital bir dalga şeklinde yayarsan o ne olur hadi o ayrı bişey o zaman CEP TELEFON'larıda zararsız ?Özür dilerim ben avrupa standartlarına göre konuşmuştum bu durumu avrupada biliyorsunu 40v/m ama Türkiye'de 10v/m imiş.
cep telefonları ve baz istasyonlarının zararsız olduğu bilimsel olarak kanıtlandı... yani zararsız... teknolojivesaatler.blogspot.com adresine bak gör gerçekler acıdır...

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Cep telefonları ve baz istasyonları iyonize olmayan ışıma yayarlar. Bu ışımaların insan sağlığına etkisi olup olmadığı uzun yıllardır araştırılıyordu. Bu kez nihai rapor ile çalışmanın sonlandığı bildirildi. Interphone’un araştırma sonuçları normal cep telefonu ile cep telefonun kafaya yaslandığı bölgedeki beyin, beyin zarı, kulak içi ve tükürük bezi tümörleri arasında bir ilişki olmadığını ortaya koyuyor. Ancak uzun süreli kullanımlarda daha çok araştırmaya ihtiyaç duyulabileceği belirtiliyor"

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
uzun süreli araştırma teknik olarak var zaten kullanıcılar gönüllü denek oluyor... kanser araştırmalarını arttırsalar detaylasalar sonuç ortaya çıkacak... bence kanserle alakası yok...

fps14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baz istasyonunun zararsız olması imkansız dostum.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
En iyi çekim gücü tartışmasız Türkcell aynı orantıdan en kazıkta Turkcell

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
Baz istasyonunun zararsız olması imkansız dostum.

ona göre insan insanıda kanser eder... baz istasyonları yıllardır inceleniyordu... kansere neden olmadıkları resmen kanıtlandı... her evde olan ve hergün kullanılan mikro dalga fırınlarda ise yüksek risk olduğu tespit edilmiş... çalışan mikro dalga fırının yanında durmayın evcil hayvanınızı kurutmak içinde kullanmayın... ( Amerika'da kadının birisi kurutmak için mikro dalga kullanmış hayvanı ölüncede mikro dalga fırını üreten markayı dava etmiş... tabi davayı kaybetmiş... :) )

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Vodafone her yönden iyi uygun bir tarifedeysen tabi :) Turkcell'de güzel lakin şanslı isen. Şansın yaver giderse hediyeler falan iyi oluyor. Avea hiç kullanmadım :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Avea kullanmışlığım var tavsiye etmiyorum.2 yıldır Turkcell deyim. Çok ödeyip az hizmet almaktan bıktım. Vodafona geçiş yapıyorum.2 gün sonra aynı paraya daha fazla dakıka sms ve 2gb internet alacağım. Evimde Turkcell 3g yok vodafonda var. Ayrıca Abimlerde de (uzakta ve sapa bir yerde oturuyorlar) Vodafon 3g var gene Turkcell 3g yok.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Vodafone iyidir. 7 tl cepnet + 4 tl 50 sms + arandıkça kazan tarifesiyle (20 TL kazanıyorum) 20 ya 30 TL yüklüyorum 1 ay gidiyor.

Torukojin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 sene sonra yeniden Aveadayım

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
fiyatına bakmam , kalitesine bakarım. Vodafone veya Avea kullanıp cam kenarları , yüksek tepeler vs. yerlerde sinyal kovalayacağıma Turkcell kullanırım. Hızlı 3G ' nin ve sıkıntısız çekim gücünün keyfini çıkarırım.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
VODAFONE
Turkcell'den daha ucuz
Avea'dan daha kaliteli.

rapperengo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3g de hızından dolayı vodafone [emoji122][emoji122][emoji122]

dj_alper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tercihimi vodafonedan yana kullanırdım ama dünkü yediğim kazıktan sonra vodafonedan nefret ediyorum :) Günübirlik paket adı altında 100MB internetim daha bitmeden benim 4,35TL'yi yürüttüler. Acaba dedim benim 100MB mı bitti ama baktığımda daha 2MB internetim vardı. Şuan şikayetvar a yazıyorum ama sonuç çıkmıyor.Geçen haftalarda da böyle bir kazık yemiştim :) Elimdeki kartları bitirsem pttcell e geçmeyi düşünüyorum :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Avea, İstanbul'da internet kullanımı konusunda sıkıntı yaşatmadı. Ama arama kalitesi konusunda evet Vodafone'u aratıyor.

Sırf woops tarifesi yüzünden bile avea tercih edilir.

wolkman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yanlış Görmüşüm 0.%20 Etki Etmiş :D (Turkcell )