Operatör Tercihinizde Son Sözünüz ?

Operatör Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    511

Torukojin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Son Söz : Vodofone ( Kırmızı) :):clap::rolleyes::clap:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Evet sayın seyirciler şuanda durum berabere. Avea'dan atak bekliyoruz :D :P

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bence anket eklense daha iyi olur. Ben bana en uygun tarife avea'da bulunduğu için avea kullanıyorum.

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
VODAFONE genç avantaj tarifesi heryöne 500 dk + 5000 sms facebook twitter messenger ücretsiz. Aylık 25 tl sabit.

Torukojin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günde 3 saat'den fazla konuşan biri olarak Cep Özgür Derim :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Alayı Aynı ama İnsan mecbur ben kontür yüklemiyorum o yüzden mutluyum 1200 dakka tarife vardı onu 1000 dakkaya düşürdü kolpacinolar bekliyorum sağlam bi tafire çıkarsa düşünürüz.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
vodafone gibisi var mı? Eskiden çekim gücü iyi değildi ama eskide kaldı. Eskiden fazla ucuz değildi ama şimdi HER CEBE uygun tarifeleri var. Diğer operatörler ilgimi çekmiyor.

İstiyorsanız operatörlerin ana sayfalarına girin ve tarifeleri kıyaslayın. Fark görün. FARK VAR, şu an ankette olduğu gibi.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
500 dk heryöne 29 tl. Heryerde çeker, kesinti olmaz, ses kalitesi süper... Bağlan hayata :D

Torukojin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodofon Özgürlükleri Engellenemez... Cep Özgür :)

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
turkcell kullanıyorum. haftasonu vodafone'a geçesim var :D:D

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Üstelik şimdi Cep Özgür'e numarasını taşıyanlar 1200 dakika kazanıyor! + En az 30 TL yüklediginde Dakika Her yöne 120 dk hediye. + Vodafone içi görüşme 40 kr'a istediğin kadar konuş. + Facebook ve Twitter Ücretsiz + Her gün ücretli 1 SMS'e ayda toplam HER YÖNE 7500 SMS hediye. + Katla Kazan Kampanyası ile 10 TL'leriniz katlanarak artıyor, 4 katılımda toplam 500 TL oluyor! + Vodafone Arayana Dinlet Servisi'ne yeni abone olanlara denemeleri için ilk 1 ay abonelik ücretsiz. Şubat sonuna kadar alacağınız tüm şarkılar BEDAVA! + Vodafone Cep Aran Kampanyası ile Diğer operatörlerden ve sabit hatlardan arandığınız her 10 dakika, artık size bedava 50 kuruş kazandırıyor. Bu kampanya sayesinde ne kadar çok aranırsanız, o kadar çok kazanıyorsunuz! Üstelik kazandığınız cep liraları kullanmak için beklemenize gerek yok, toplamda 10 dakika arandığınızda hesabınıza anında 50 kuruş yükleniyor. + 13 Ocak'tan itibaren Cep Özgür'lülere Opera Mini/Webşın üzerinden Cumartesi günleri internete girmek ücretsiz! + Anne ve baba adayları , Vodafone Anne-Bebek Servisi ile hamileliğin tüm süreçlerini ve doğum sonrası çocuğun gelişiminin ilk yılını Jinekolog Dr. Kağan Kocatepe ile takip ediyor. Servise üye olan aboneler ile yine ücretsiz olarak paylaşılıyor. + Herkes, her yerden internete kolaylıkla ve çok uygun fiyatlarla bağlansın diye, Vodafone'la süper internet dönemi başlıyor! Bunu kutlamak için Şubat ayı boyunca tüm Vodafone'lulara cepten internet Bedava! + Vodafone Mobil TV servisi ile dilediğiniz yerde cep telefonunuzdan televizyon izleyebilirsiniz. Artık hiçbir zaman sevdiğiniz diziyi veya uzun süredir beklediğiniz heyecanlı bir maçı kaçırmayacaksınız. Üstelik Mobil TV Standart Paket'e, Spor Eğlence Paketi'ne veya Süper Paket'e abonelik ilk 1 ay bedava! + Artık tüm Vodafone'lu abonelere her gün 10 ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz.

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
spybot bey :D Turkcell 1 ay şartsız koşulsuz bedava internet versin, Bende öndeki dişimi kırcam :lol:

Torukojin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea-Trkcll Ve diğer oyların toplamı Vodofonu Geçemiyor...
eminim gerçektede bu böyledir...
Vodofon...:)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
800px-Road_marker_Red_blank.svg.png

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
1.avea hat kullanıyordum aldıgım hat acık hat cıkınca kendı uzerıme alamadım ve avea musterı hızmetlerını arayarak ıkna ettım fakat 2ncı aramamda basa donunce kapattım
+sı telefonum kapalı oldugunda arayan kısılerın bıldırmesı 50ykr karsılıgında ogrenılıyormus
2.Turkcell 3g kullandım aylık 35tl oldu vergıyle 65tl kapattırdım ve konusma ucretlerı cok tutuyor
3.Vodafone hayata bır kırmızıyla basladım aylık 8tlye 8mbs hızla sınırsız ınternet veren ve konustugun kadar ode kampanyasıyla
''Hesabını bılen Tarife''saniyesi diger operatorlerle 0.5ykr dk sı 30ykr denk gelıyor.
KIRMIZI

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
avea kullanıyorum ama nedense tarifeleri ile vodafone daha cazip geliyor hattım benim üzerime değil hattı üzerime almak istediğimde 30 TL gibi bir para istediler bu bile aveadan soğutur insanı