Daha az ram,Kendinize göre kişisellştirebilirsiniz galiba.(bende yükledim.)Operaya geçmeyi düşünüyorumda eksileri artıları neler ?
Chrome'a kıyasla nasıl bir tarayıcı
Ve gizliliğe ne kadar önem veriliyor (chrome'a kıyasla)
Gx mi normal mi yüklediniz ?Daha az ram,Kendinize göre kişisellştirebilirsiniz galiba.(bende yükledim.)
Gizlilik konusunda nasıl ?Kendi bünyesinde Adblock özelliğini bulundurması, RAM tüketiminin yok denecek kadar az olması ve VPN özelliği sunması gibi artıları bulunmakta.
Her ne kadar kullanıcılar güvenli olduğunu savunsa da el değiştirmesi sonrasında (yanlış hatırlamıyorsam) güvenilirliğini yitirdi. Bazı kaynaklarda spyware olarak geçmekte.Gizlilik konusunda nasıl ?
Peki o zaman son sorumda ona benzer güvenlik konusunda chrome mu ? Opera mı ?Her ne kadar kullanıcılar güvenli olduğunu savunsa da el değiştirmesi sonrasında (yanlış hatırlamıyorsam) güvenilirliğini yitirdi. Bazı kaynaklarda spyware olarak geçmekte.
Google'ın kullanıcı verilerini 'kötü' amaçla satmadığını birçok kişi biliyor. Adamlar satmadıklarını iddia etmiyor zaten. Opera tarafı ise bir tık karışık. Şahsen ben Chrome kullanıyorum.Peki o zaman son sorumda ona benzer güvenlik konusunda chrome mu ? Opera mı ?
Geri dönmüşsün.Google'ın kullanıcı verilerini 'kötü' amaçla satmadığını birçok kişi biliyor. Adamlar satmadıklarını iddia etmiyor zaten. Opera tarafı ise bir tık karışık. Şahsen ben Chrome kullanıyorum.