• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Opera'dan memnun musunuz ?

Bilgisayarda gereksiz hiç bir şey sevmediğim için edge kullanıyorum ve ayarlayınca Google Chrome dan daha iyi oluyor "bence" opera sonlarda zaten altı üstü gizli sekmeye girip portakal yazıcaz arada birde video araştırma falan.

Yandex iyidir chromi sildim edge silme yolunu bulamadım bulsaydım onuda silecektim

chrome silinir mi? cahil cesareti de edge'i silmeye kalkmak windows'un çekirdeği o silemezsin ...

edge'i silemezsin windows'un çekirdeği o chrome en kullanışlı ve modern tarayıcı.

Opera kullanıyorum, gayet kullanışlı, hızlı, eklentileri bol, reklam engelleme özelliği var, kenar çubuğu çok kullanışlı messenger whatsapp ekran görüntüsü alma falan, bir de ücretsiz VPN hizmeti var.

Opera'nın oynatılan videoları istenilen boyutlarda başka bir pencerede açma özelliği müthiş. Yalnızca bunun için bile kullanasım var.

Opera eklentileri ile birlikte gayet kullanışlı bir tarayıcı. VPN özelliğini söylemeye gerek yok, direkt olarak VPN açabiliyorsunuz. Açıkçası uzunca bir süre Opera kullandım ve gayet memnundum, ancak bir kaç eksiklik yaşadım ve sonrasında yine Chrome geri dönüş sağlamıştım. İleri ki tarihlerde belki tekrar Opera geri dönebilirim.

Video, film izlerken en iyi hizmeti sunan Tarayıcı Opera.

Opera candır... Crome sürekli İdm ile çakışıyor :)

Opera vazgeçilmezimdir Chrome Ram Sömürür Ayriyetten operada dahili vpn ve reklam engelleyici mevcuttur

Windscribe Vpn öneririm bu kadar lazımsa kayıt oluyorsun 2gb kota e posta kayıt ediyorsun 10 GB birde twit atarsan 15 GB kotan oluyor ve ömür boyu operadan da hızlı
Farklı vpn servislerine güvenemiyorum hocam. Bir ara twitter hesabım ele geçirilip belaltı paylaşımlar yapıldı şu vpn işinden dolayı. Opera daha güvenilir bilir bir vpn sunuyor bence.

Kullandığım tek tarayıcı opera...

Brave kullan. Sonra teşekkürünü edersin :D

65678

chrome forever.

Hep Chrome kullandım . Opareyı deneyim dedim ve çok memnunum.

Opera yararlı özellikleri olan kullanışlı bir tarayıcı ve hızlı. Yanında da Vivaldi var. VPN ve videoları ayrı pencerede oynatma özelliklerini görmezden gelirsek Vivaldi Opera' nın bir üst sürümü. Yanyana duruyorlar :D :D :D