Opera'da Forumun Mobil Sürümü Görüntüleniyor

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Başlıkta da yazdığım gibi Opera'da SDN Forum sürekli mobil sürümde görüntüleniyor. Son iki gündür Opera'nın yeni sürümünü deniyorum. Şu ana kadar birçok şeyi hallettim diyebilirim. Kusursuza yakın bir deneyim sunuyor. Fakat sadece SDN forumda karşılaştığım ve bir türlü çözemediğim sorun, normal tarayıcıda sürekli mobil sürümü kullanmak zorunda kalmam. Sağ üst kısımda bulunan "orijinal stil" butonuna tıkladığımda ise mobil sürümden çıkmadan forumun ana sayfasına yönlendiriyor. Bir türlü normale döndüremedim. Bu konu hakkında bir fikri olan ya da sorunun çözümünü bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
linux veya mac kullanıyorsun galiba

forumda sağ tık yap site tercihlerini düzenle >> ağ >> tarayıcı tanımlaması: firefox olarak tanıt

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
yazık bu operacılara yav bu ne böyle :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
5800'da aynı durum var artık alıştım :D orjinal sürüme geç diyorum kaçakta takılıyor halen :P

--- Mesaj Güncellendi ---

Beğenemiyorum bile. :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Aslında @like yazdığımda alıntı yaptığımız kişinin mesajını beğense falan iyi olurdu. :D

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@__kadıköyRAP__
Dediğin yöntem ile sorunum çözüldü. Çok teşekkür ederim. :)

@REDFOKS
Aslında bana pek Operacı denemez. Şu son iki güne kadar hiç kullanmadım Opera'yı. Bir yıl önce Firefox'un hem Linux üzerinde görselliğinin düşük olması hem de hantallığı yüzünden Chrome'a geçtim. Son zamanlarda da Chrome hantallaşmaya başladı. Özellikle yoğun içerikli sitelerde site yüklenene kadar takılması, hatta bazen de kilitlenmesinden sıkıldım. Opera'nın son sürümünü bir deneyeyim dedim. Çok rahat ve hızlı çalışıyor.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Opera seçeneklerinde sayfa için şikayet böülümünden sayfa linkini geri bildirim yaparak sorun hallolur diye düşünüyorum. Çok kişi gönderirse dikkate alınabilir.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bana da Opera'nın sorunu gibi gelmedi. Diğer girdiğim sitelerin de mobil sürümleri mevcut fakat bir tek burada böyle bir sorun yaşadım.

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu soruyu daha önce bana sormuşlardı. Sorun Shiftdelete.net'in forumundan kaynaklanıyor. Kendinizi olduğunuz gibi(Opera Linux) değil başka biri olarak tanıttığınızda(Firefox Linux), garip bir şekilde sayfayı doğru şekilde açıyorsunuz. Bu bir ayrımcılık değil de nedir söyler misiniz? cURL'den tarayıcı kimliğini Opera'nın Linux sürümü olarak ayarların ve içerik talep edin. Size Opera'nın gönderildiği mobil sayfa içeriği gösterilecektir. Ya da Firefox'u Opera Linux olarak tanımlayın. Firefox garip bir şekilde mobil sayfayı açacaktır.

Bir yerde böyle bir hata olabilir. Ancak beni en çok düşündüren şey SDN'nin bu hata konusunda hiç bir şey yapmayacağını belirtmesi. Bunun değerlendirmesini siz yapın.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu soruyu daha önce bana sormuşlardı. Sorun Shiftdelete.net'in forumundan kaynaklanıyor. Kendinizi olduğunuz gibi(Opera Linux) değil başka biri olarak tanıttığınızda(Firefox Linux), garip bir şekilde sayfayı doğru şekilde açıyorsunuz. Bu bir ayrımcılık değil de nedir söyler misiniz? cURL'den tarayıcı kimliğini Opera'nın Linux sürümü olarak ayarların ve içerik talep edin. Size Opera'nın gönderildiği mobil sayfa içeriği gösterilecektir. Ya da Firefox'u Opera Linux olarak tanımlayın. Firefox garip bir şekilde mobil sayfayı açacaktır.

Bir yerde böyle bir hata olabilir. Ancak beni en çok düşündüren şey SDN'nin bu hata konusunda hiç bir şey yapmayacağını belirtmesi. Bunun değerlendirmesini siz yapın.

+1
Ayrıca bu forumda linux + opera kullananlar diğer forumlardan çok çok fazladır, bunun düzeltilmesi gerek.

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
+1
bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek bir yetkili var mıdır?