ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 265
Öncelikle şunu belirteyim.Uzun zamandır firefox kullanıyorum ancak 3.5 sürümünden sonra firefox kağnıya döndü.Açılma süresi çok uzadı.son bir kaç gündür Yaşadığım bu yavaşlığın sebebinin bağlantımla ilgili olduğunu düşünüyordum.Ancak bugün opera 10.10 indirdim ve hızdan başım döndü
Biliyorum daha yeni sürümleri var operanın ancak Türkçe olduğu için bu sürümü kullanıyorum.
Konuyu açma sebebim ise şu:
Firefoxtaki alışkanlıklarımı operada nasıl kullanabilirim.
Reklam engelleme özelliğini SDN den öğrenmiştim.Kullanımı da çok basit.
Ancak facebookta izlediğim videoları ''downloadhelper'' eklentisi ile ''URL'' kopyala deyip sdntv kodlarının arasına yapıştırıyordum.
Opera ile bunu nasıl yapabilirim?
başka bir sorun ise sayfada herhangi bir linke ''yeni sekmede aç'' deyince beni yeni açılan sekmeye götürüyor.Bunu istemiyorum bunun bir çaresi var mı ben bulamadım.
bir başka konu ise video indirme operada nasıl olur en kullanışlı yol hangisidir?
Firefox yer imlerini operaya nasıl aktarabilirim?
Biliyorum çok soru sordum ancak opera gönüllülerinin bu soruları gönüllü olarak cevaplayacağını tahmin ediyorum.
Bugün olmasa da başka gün
Biliyorum daha yeni sürümleri var operanın ancak Türkçe olduğu için bu sürümü kullanıyorum.
Konuyu açma sebebim ise şu:
Firefoxtaki alışkanlıklarımı operada nasıl kullanabilirim.
Reklam engelleme özelliğini SDN den öğrenmiştim.Kullanımı da çok basit.
Ancak facebookta izlediğim videoları ''downloadhelper'' eklentisi ile ''URL'' kopyala deyip sdntv kodlarının arasına yapıştırıyordum.
Opera ile bunu nasıl yapabilirim?
başka bir sorun ise sayfada herhangi bir linke ''yeni sekmede aç'' deyince beni yeni açılan sekmeye götürüyor.Bunu istemiyorum bunun bir çaresi var mı ben bulamadım.
bir başka konu ise video indirme operada nasıl olur en kullanışlı yol hangisidir?
Firefox yer imlerini operaya nasıl aktarabilirim?
Biliyorum çok soru sordum ancak opera gönüllülerinin bu soruları gönüllü olarak cevaplayacağını tahmin ediyorum.
Bugün olmasa da başka gün