engerex
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 26
Eğer bağlantınız yavaş ise ve sürekli aynı sitelerde dolaşıyorsanız Opera ile daha hızlı gezinti yapabilirsiniz. (Turbo ile ilgili değil.)
Sadece webkit değil aynı zamanda trident internet explorer altyapısınıda kullanıyor ikisi aynı anda.. Mükemmel bi tarayıcı ama kıymeti fazla bilinmiyor.. Maxthon 3
Windows için böyle ama MAC versiyonunu bilmiyorum.. Sende mac var bi dene bakalım.. Bizde yok..Mac'de de mi trident + webkit kullanıyor? Kullanıyorsa bile trident güncel versiyonu değildir. MS mac için IE çıkarmayalı bayağı oldu çünkü...
Özür dilerim ben bir teknoloji özürlüyüm, şayet bunları bilmek veya bilmemek teknoloji özürlüsü yapıyorsa bir insanı. Rica etsem Chrome tam ekranda iken bir adresi nasıl girebileceğimizi gösterebilir misin?Aynı tarama alanı genişletme muhabbeti Chrome'da da varAyrıca chrome magic mouse gesture'larını daha iyi kullanıyor
Teknoloji özürlüsü değilim bana anlatmana gerek yoktu bunları
![]()
Mac sürümünde de Trident kullanması hiç olası görünmüyor. Webkit, presto ve gecko var yaygın olarak. Belki bir ihtimal gecko kullanabilirler ama onu bırakalı bayağı zaman oldu.Windows için böyle ama MAC versiyonunu bilmiyorum.. Sende mac var bi dene bakalım.. Bizde yok..![]()
Baltaladın bence.Konuyu baltalamak gibi olmasında..Maxthon Operadan çok daha iyi bir browser..
Özür dilerim ben bir teknoloji özürlüyüm, şayet bunları bilmek veya bilmemek teknoloji özürlüsü yapıyorsa bir insanı. Rica etsem Chrome tam ekranda iken bir adresi nasıl girebileceğimizi gösterebilir misin?
Mac OS'u hiç kullanmadım. Dolayısıyla önceki sürümlerinde geliştirdikleri tam ekran modunun ne kadar işlevsel olduğunu ve bunu destekleyen tarayıcıların nasıl kullandığını bilmiyorum. Ancak Linux'ta durum böyle. Windows'ta da aynı şekilde olacağını düşünüyorum.Ben OS X kullanıyorum bende tam ekranda her şey kullanılabilir halde (adres çubuğu ve tablar) ama Windows'u bilmem, beni de Windows kısmı ilgilendirmez...
Bunu okuduktan sonra sırf bunu yapmak için opera indirdim![]()
Çok hoş bir özellik gerçekten.
direk profilin gozumde canlandi vallaMouse'un sağ tuşuna basılı bekletip, sol tuşa bastığımda geri
Sol tuşa basılı tutup, sağ tuşa bastığımda ileri gitmesine hastayım.
Başka bir browser bunu yapsın anında onuda kullanırım![]()
![]()
direk profilin gozumde canlandi valla
Sen biraz uyusuk birisisin galiba
uzakdan kullaniyorsun bilgisayarini ve klavyeyle pek isin yok yazmiyorsun
allah bilir ekran klavyesiyle mousela yaziyorsundur![]()
Bunu ben cevaplıyayım dedim. Sen biliyorsundur ya hadi neyse
Cevap : F2
İşaretli değil ise çalışmamalıdır, çalışıyorsa bir hata olailir. hangi sürüm, hangi işletim sistemi?fare hareketleri nasıl iptal edilir? işaretli olmasada çalışıyor...
Bir de bu ayar işareti mi?
opera:config#UserPrefs|EnableGesture
Bunu ben cevaplıyayım dedim. Sen biliyorsundur ya hadi neyse
Cevap : F2
İşinizi görür mü bilmem ama panel olarak ekleyebilirsiniz.iyi günler operaya nasıl takvim ekliye bilirim acaba
--
UFUK AYAZ
mediafellas.com
İşinizi görür mü bilmem ama panel olarak ekleyebilirsiniz.
http://www.operaturkiye.net/web-panelleri-facebook/
Yazının alt kısmında bir takvim linki var onu ekleyebilirsiniz.
Belki aşağıdaki eklentiler işinizi görebilir.
https://addons.opera.com/tr/extensions/details/google-calendar-3/?display=en
https://addons.opera.com/tr/extensions/details/google-calendar/?display=tr
Operayı severim ama 2 sayfa açınca ya da azıcık zorlanınca hemen kilitleniyor 5-10 saniye ya da daha fazla süreyle.