emreralp
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
sayfa kaydırması hoşuma gidiyor 

Mouse'un sağ tuşuna basılı bekletip, sol tuşa bastığımda geri
Sol tuşa basılı tutup, sağ tuşa bastığımda ileri gitmesine hastayım.
Başka bir browser bunu yapsın anında onuda kullanırım![]()
![]()
![]()
Sleipnir diye bir tarayıcı var sağ tuşa basılı tutup sağa sola sürükleyince sekmeler arasında geçiş yapabiliyorsun. Üstelik hem IE(Trident) hemde Chrome,Safari(WebKit) tarayıcı motorlarını kullanıyor. Tek tıkla geçiş yapabiliyorsun ve Türkçe desteği de var. Japon malı.![]()
sayfa kaydırması hoşuma gidiyor![]()
Kaç senedir kullanıyorum bu özelliği ilk defa sayenizde gördüm, çok iyi özellikMouse'un sağ tuşuna basılı bekletip, sol tuşa bastığımda geri
![]()
![]()
Bahsedilen özelliğin ismi Mouse Gestures zamanında Avant Browser da vardı. Şimdi varmı bilmiyorum. Firefox'ta eklenti olarak mevcut. (Envai mouse gestures eklentileri var. İstediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Benim favroim Fire Gestures) Belki bilmiyorsunuz Opera'da mouse'un sağ tuşuna basıp sağa ya da sola doğru çizgi çizer gibi yaptığınızda da aynı işlevi görür. Hatta alışınca kimilerine göre diğerinden daha kullanışlı gelebilir.
Destekleniyor...Opera'da sanırım sürükle bırak yöntemi desteklenmiyor.
Tarama alanını daha da genişletebilirsiniz Opera kullanırken. F11'e basın tam ekran yapın. F2ye bastığınızda adres girme ekranı gelecek. Fare hareketlerini kullanarak önceki sayfaya veya sonraki sayfaya ulaşın, yeni sekme açın veya bulunduğunuz sekmeyi kapatın. Bunları klavye kullanarak da yapabilirsiniz. Sekmeler arasında geçiş yapmak için fareye sağ tıklayın ve kaydırma tekerleğini kullanarak hareket ettirin.Magic Mouse ile alayı aynı geliyo banaAma tarama alanının genişliğinden ve hızından dolayı Chrome'u tercih ediyorum...
Tarama alanını daha da genişletebilirsiniz Opera kullanırken. F11'e basın tam ekran yapın. F2ye bastığınızda adres girme ekranı gelecek. Fare hareketlerini kullanarak önceki sayfaya veya sonraki sayfaya ulaşın, yeni sekme açın veya bulunduğunuz sekmeyi kapatın. Bunları klavye kullanarak da yapabilirsiniz. Sekmeler arasında geçiş yapmak için fareye sağ tıklayın ve kaydırma tekerleğini kullanarak hareket ettirin.
Konuyu baltalamak gibi olmasında..
Maxthon Operadan çok daha iyi bir browser..
Sadece webkit değil aynı zamanda trident internet explorer altyapısınıda kullanıyor ikisi aynı anda.. Mükemmel bi tarayıcı ama kıymeti fazla bilinmiyor.. Maxthon 3Mac versiyonu da varmışDeneyeyim bir ara
Altyapısı neydi bunun? WebKit mi?