- Konuyu başlatan
Bilemiyorum belki chromeden opera ya yeni geçtiğim için opera bana çok fazla güzel geliyor .Peki firefoxun şimdiye kadar kullandığım chrome le farkı varmıdır?
Bilemiyorum belki chromeden opera ya yeni geçtiğim için opera bana çok fazla güzel geliyor .Peki firefoxun şimdiye kadar kullandığım chrome le farkı varmıdır?
doğru düzgün engellemiyor mu ?Otomatik çeviri özelliği yok.
Kendi reklam engelleyicisi yok ama sorun değil Adguard ya da Ghostery kullanabilirsin.Opera'nın reklam engellemesi var ama doğru düzgün engellemiyor.
Ram kullanımı biraz fazla aşağı yukarı 800 mb kullanıyor.
Firefox pişman etmez.![]()
opera kullan bence firefox hız konusunda iyi değil şahsen ben linux'ta süreklü chromium veya opera kurmak zorunda kalıyorum şuan operadan yazıyorum çok hızlı.Bilemiyorum belki chromeden opera ya yeni geçtiğim için opera bana çok fazla güzel geliyor .
Verilen cevaplardan bende öyle anladım her kes farklı tarayıcıdan farklı etki alıyor .Tarayıcılar herkese eşit davranmıyor sanırım.
Gizliliğe ve hıza önem veren firefox kullansın.Seven of the best browsers in direct comparison
dostum geyik yapıyorsan komik ciddi isen dahada komik.Tarayıcılar herkese eşit davranmıyor sanırım.
Gizliliğe ve hıza önem veren firefox kullansın.Seven of the best browsers in direct comparison
Opera GX.Hangisi daha iyidir ? Cpu ve ram kullunamı olaraktan . Open GX tasarımı çok iyi . Ve özellikle ram tüketme gibi konulara kısıtlama yapa bilmek çok hoşuma gitti . Fakat bazı arkadaşlar sanki ara sıra , iconlara tıkladıklarında kasmalar yaşadığını söylediler . Discordun olması da çok isabet olmuş . Acaba discordu bu şekilde klassik operada kullana biliyormuyuz? Klassik operada bellek ve işlemci kullanımına kısıtlama getire biliyormuyuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
up
up
up
Ben Windows 10 kullanıyorum gayet iyi.dostum geyik yapıyorsan komik ciddi isen dahada komik.
Gizlilik hadi neyse hız konusunda firefox'amı hızlı diyorsun ?
Daha adam akıllı yazı editörü yok yazı yazarken 1 saniye sonra harfler geliyor ?
Firefox bende de stabil ve hızlı çalışıyor. Özellikle Opera GX'e göre çok daha hızlı diyebilirim. Kişiden kişiye deneyimler değişiyor demek ki.dostum geyik yapıyorsan komik ciddi isen dahada komik.
Gizlilik hadi neyse hız konusunda firefox'amı hızlı diyorsun ?
Daha adam akıllı yazı editörü yok yazı yazarken 1 saniye sonra harfler geliyor ?
Firefox bende de stabil ve hızlı çalışıyor. Özellikle Opera GX'e göre çok daha hızlı diyebilirim. Kişiden kişiye deneyimler değişiyor demek ki.
%100 ciddiyimciddi olamazsınız dostum