Opera Mini ve Opera Mobile

TalhaSayar1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendim kendi cep telefonumda kullandigim icin tasiye ediyorum.. Özellikle bedava internet hakki ve Wlan kullananlar icin cok ideal!

Opera Mini 6.1 Türkce > indir..

Not: Bu uygulama javadir. Javadan baska hic bir seye ihtiyac yoktur.
Dipnot: Buradan 0.facebook.com'a girerseniz, TL'nizi yiyor.

---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:41 ----------

Opera Mobile 11, Windows 7 destekli telefonlar icin: indir..

Opera Mobile 10, Windows Mobile (Touch) destekli telefonlar icin: indir..

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
flash destegı yok sanırsam

Sadece Android'de var o da mobile 11 sürümünde.

Şahsen dün yükledim 11. versiyonunu turbo özelliği aktif ettiğinizde kota da bayağı bir cimrilik yapıyor. Gün boyunca girseniz yine de dokunmuyor artı çok hızlı tavsiye ederim. Nokia 5230

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sadece Android'de var o da mobile 11 sürümünde. Şahsen dün yükledim 11. versiyonunu turbo özelliği aktif ettiğinizde kota da bayağı bir cimrilik yapıyor. Gün boyunca girseniz yine de dokunmuyor artı çok hızlı tavsiye ederim. Nokia 5230
yok windows mobile 6.5 lerde de calisiyo flash. eskilerde de calisiyodur buyuk ihtimal :P ram yeterliyse calisiyo. symbianlarda denemedim . ancak calisiyo olmasi lazim flash destegi okadar zor bisey degil :P

TalhaSayar1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, Opera Mini 6.1 flash özelligini desteklemiyor.. Ama yakin bir zamanda yeni sürümü cikacak, muhtemelen flash destekleyeck..
Not: Opera Mini 6.1 ile Youtube'da ki tüm videolari izleyebilirsiniz :)

---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:44 ----------

Flash destekleyen ama normal telefonlar icin yani java destekleyen telefonlar icin önerdigin bir tarayici var mi?

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Opera Mini, düşük özellikli telefonlarda çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Opera Mini'den Flash desteği istemeden önce telefonunuzun Adobe Flash'ı gerçekten kaldıracağından emin olun.

İkincisi Android'te Flash desteği istiyorsanız Opera Mobile var. Opera Mobile, Adobe'un flash player sunduğu platformlarda flash'ı destekliyor. Symbian için Adobe Flash player çıkarmadı.