Opera Mı? Yoksa Firefox Mu?

Opera Mı? Yoksa Firefox Mu?

• Opera

Kullanılan: 110 27.5%
  • Firefox

Kullanılan: 248 62.0%
  • Hepsi

Kullanılan: 13 3.3%
  • Hiçbiri

Kullanılan: 29 7.3%

• Kullanılan toplam oy
    400

Bakunin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox ve geniş eklenti yelpazesi beni çekiyor.

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Firefox eklentileriyle rahatsız edici ani görüntüler saldırılar olmuyor. flaslar resimler istersem gözükmüyor, damlaya damlaya göl misali ay sonunda göl olup flaslardan kalan kotayla flim indiriyorum sonuçta bir ay boyunca her siteye girişimde dünyanın flashı var kotalılar ve temiz internet için eklentileriyle beraber tavsiye olunur

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
haklısınız chrome gerçekten daha hızlı fakat adblock olmadıkça benim için bir anlamı yok:D

Opera'da bu özellik kendi üzerinde mevcut ancak Chrome'a da bu özellik ilerleyen günlerde gelebilir çünkü çok kullanılan bir özellik.

Berduşşş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox'ta hiç bir sorun engel yaşamadım bu yüzden seviyorum Firefox'u ama Opera'da güzel bir tarayıcı ama ben Firefox dışında bütün tarayıcılar ile sorun yaşadım...
Bu yüzden tercihim Firefox...

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bugün Operanın son sürümünü indirip denedim. Sayfalar çok yavaş açılıyor. Ama mozillada öyle değil. Mozilla bana göre şu an piyasanın 1 numarası varmı daha ötesi.

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
firefoxun bir ton gereksiz eklentisine ihtiyacım yok.hem hızlı hem güvenli olusuyla tabikide opera.dikkkat!!bagımlılık yapar..

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben firefox basta olmak üzere operayi da kullaniyorum. kafam karisinca digerini kullaniyorum. hangisi iyi diye sormak yerine digerini kullaniyorum.

forum ve örnegin chat sitelerinde firefox daha kullanisli ve kolay ve yormuyor.

vestanbul

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
sitenin hiti mi düştü? çak bi açık kaynak mı microsoft mu anketi, ya da Firefox mu Opera mı anketi, ya da Windows Linux anketi :D :D :D :D

kon3442

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimi opera diyor

kimi firefox diyor

ama kimse nedenini

yazmıyor

ben exp. diyorum

hiç olmazsa bi göz aşinalığı var

windows linux çelişmesi gibi

kazanan her zaman büyük balık oluyor

yapacak bi şey yok malesef

eFinity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opera'yı 4.5 versiyonundan beri kullanıyorum. İlk başlarda pekçok sayfa ile problem yaşıyordu ama şimdi bu problem de çözüldü.

Opera'nın her yeniliği, bir süre sonra FireFox'a eklenti olarak çıktı. Yani MS nasıl Apple'dan pek çok şeyi kopyalamışsa, diğer browserlar da Opera'yı kopyalıyorlar... Ama sonunda pazarı götüren MS gibi diğerleri oluyor.

Sonuna kadar OPERA'ya devam. Hem evde hem işte hem de CEPTE...

bangla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox kullanırken ewimdeymişim gibi, operada misafirliğe gitmişim gibi:)

ahmet60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben ikisinide kullanıyorum...ama operadaki bir özellik beni mest etti...bu sayfada iken otomatik 5 saniyeden 30 dakikaya kadar sayfayenilemesi yapıyor...firefoxda ise sadece tazele var...bilen varsa bana göstersin...tşk...hız bakımındanda opera derim...

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Firefox çok iyidir. Opera da aşağı kalır değildir. İkisini de severim, ama Firefox kullanırım. Korkarım ki, bu gidişle Firefox piyasa ki bütün tarayıcıları silip süpürecek. :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Opera'yı 4.5 versiyonundan beri kullanıyorum. İlk başlarda pekçok sayfa ile problem yaşıyordu ama şimdi bu problem de çözüldü.

Opera'nın her yeniliği, bir süre sonra FireFox'a eklenti olarak çıktı. Yani MS nasıl Apple'dan pek çok şeyi kopyalamışsa, diğer browserlar da Opera'yı kopyalıyorlar... Ama sonunda pazarı götüren MS gibi diğerleri oluyor.

Sonuna kadar OPERA'ya devam. Hem evde hem işte hem de CEPTE...

hadi canım sende :D sekmeler, p*orno modu gibi özellikler FF çalma :D

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
firefox: iki nedeni var.
1.açık kaynak kod olması
2.eklentilerinin olması

bunlar opera'da olsun hiç durmam opera'ya geçerim.
hatta opera'nın eklenti desteği olsun direkt opera'ya geçerim.

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12

Mahdum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen senenin konusu ama bana kalırsa bu iki seçenek arasında en iyi firefox.Önceleri firefox'la pek bi haşir neşirdim ama şu son zamanlarda google chrome kullanmaktayım.Firefox eklentileriyle baya bir güçleniyor ama bir o kadar da hantallaşıyor.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
internet explorer 7 ve 8 facialarından sonra firefox 3 kullanmaya başladım. çok da memnunum. geçen gün opera 9.6 yı denemek için kurdum. program, firefox dan daha erken aılıyor ama sayfaları daha geç yüklüyor. özellikle SDN gibi bol reklamlı sitelerde saç baş yolduruyor. ilerde Google Chrome ne yapar bilemiyorum ama daha iyisi çıkana kadar en iyisi FIREFOX...

aynen internet ex. 8i kaldırıdım 6 bile daha iyi vallahi:hammer: