Opera Gx iyi midir?

KaraKuzgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opera Gx diye bir tarayıcının reklamı anasayfama düştü kullanan varmı güvenli mi? acaba merak ediyorum

husenemre

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Gayet iyi ve güzel dizayn edilmiş bir program ne kadar ram ve İnternet kullanacağını sen karar verebiliyorum kendinden vpn de var gayet İyi

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Opera Gx diye bir tarayıcının reklamı anasayfama düştü kullanan varmı güvenli mi? acaba merak ediyorum
Opera GX güzel ve hızlı bir tarayıcıdır,sistem kaynaklarınından ne kadar kullanacağını da kontrol edebildiğiniz bu tarayıcıyı tavsiye edebilirim.

CaptainFire

Asistan
Reaksiyon puanı
214
Opera GX Kullanıyorum,çok iyi bir tarayıcı,karanlık sayfa uygulayabiliyor,ram kısıtlayabiliyor,internet kısıtlayabiliyor,kenar çubuğu güzel,bağlaçlar mantıklı,discord,whatsapp,facebook,instagram'a tek tıkla ulaşabiliyorsun.Kısaca Dünya'daki en iyi tarayıcılarından.Firefox onun yanında çöp

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Opera GX Kullanıyorum,çok iyi bir tarayıcı,karanlık sayfa uygulayabiliyor,ram kısıtlayabiliyor,internet kısıtlayabiliyor,kenar çubuğu güzel,bağlaçlar mantıklı,discord,whatsapp,facebook,instagram'a tek tıkla ulaşabiliyorsun.Kısaca Dünya'daki en iyi tarayıcılarından.Firefox onun yanında çöp
opera gx oyunculara özel yapılmış bir tarayıcı. firefox kullanan birisi de opera gx i sevmeyebilir. sen sevmiyorsun diye firefox kötü olmaz. geçen firefox indirdim, adblock olmadığı için eski tarayıcıma geri döndüm. adblock olsaydı şuan firefox kullanıyor olurdum. ayrıca arka planı siyah yapma olayı sık kullanılan bütün tarayıcılarda var. discord, whatsapp, instagram gibi şeylere tek tıkla direk girebiliyorsun evet ama bunları yer imlerine de ekleyebilirsin, yine direk girebilirsin. ram kısıtlama olayı var. ama fazla ram kısarsan tarayıcı kasmaya başlayacak. bence önemli olan ram kısıtlaması değil, düşük ram kullanarak yüksek hız sunan tarayıcılardır.
Opera GX i kötülüyor gibi gözükmeyeyim şimdi. opera gx kimine göre mükemmel gelebilir. bazıları da sadelik seviyor. bende arada opera gx den birşeyler arıyorum, youtube'a giriyorum. genelde brave deyim.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
İyidir bence opera ama en performanslı tarayıcı diyemeyiz ancak bence en iyi arayüze sahip olan tarayıcı şu anda opera

Samet500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Rami Ve İşlemci Sınırlamak Güzel Birşey Fakat Bir Süre Sonra Kasmaya Başlıyor Çok İyibir Sistemde Bile Ama Chrome Daha Akıcı Ram Sınırlaması Olmasına Rağmen 100 Sayfa Açsanda Chrome 500Mb Yer Ramdan Ama Operada Tek Tek Artar.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,302
Windows ortamında Firefox'u bilmem; ama Android ortamında Firefox'un eşi benzeri yok. Aynen bilgisayardaki gibi istediğin eklentiyi yükleyip kullanabiliyorsun.

Ancak dezavantajı, biraz sistem istemesi. Düşük model telefonları kastırabilir.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Pek beğenmedim. Operanın masaüstü tarayıcıları mobil olan tarayıcıları kadar kullanışlı gelmiyor bana.

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Arayüzünü hiç sevmediğimden chrome a geri döndüm ama fena bir browser değil

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Opera GX'de RAM ve İşlemci Kullanımını Kısıtlama Olayı Bir Şeye Yaramıyor. Opera GX Kısıtladığın Kadar Kasıyor ve Yavaşlıyor. Doğrusu Chrome'un bu kadar çok ram tüketmesinin sebebi de o; Chrome her türlü çok hızlı çalışıyor. Ayrıca Chrome'da olan sesli konuşma, translate sesli dinleme, gmail görüntü iletme, gmail ses iletme gibi özellikler Opera GX'de yok. Bende Opera GX kullanıyorum fakat Chrome her yönden Opera GX'den daha işlevli.

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Opera GX başlı başına bir virüstür . Kullanalı 2-3 gün oldu . Sonradan fark ettim . Bu tarayıcıya gizlilik konusunda güvenmeyeceksin . Araştırdığımda hatta fazladan kullancının bilgilerinin çalındığını buldum . Daha bazı ek özellikleri bulunuyor . Ama bunlarda doğru düzgün çalışmıyor . Mesala ram ve işlemci kısıtlama tarayıcının çökmesinden başka bir işe yaramıyor . VPN denilen şey kullanılmaz halde . Bundan dolayı Firefoxa geçtim . Fakat bu tarayıcıdada bazı sorunlar var . Fazla dert edilecek sorunlar değil , ama kullanacaksan dikkat edilmesi lazım .

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Opera GX başlı başına bir virüstür . Kullanalı 2-3 gün oldu . Sonradan fark ettim . Bu tarayıcıya gizlilik konusunda güvenmeyeceksin . Araştırdığımda hatta fazladan kullancının bilgilerinin çalındığını buldum . Daha bazı ek özellikleri bulunuyor . Ama bunlarda doğru düzgün çalışmıyor . Mesala ram ve işlemci kısıtlama tarayıcının çökmesinden başka bir işe yaramıyor . VPN denilen şey kullanılmaz halde . Bundan dolayı Firefoxa geçtim . Fakat bu tarayıcıdada bazı sorunlar var . Fazla dert edilecek sorunlar değil , ama kullanacaksan dikkat edilmesi lazım .
İki özelliğini de 6 aydır kullanıyorum hiç çökmedi, sizle ilgili olma ihtimali var mı hocam :)

Reaksiyon puanı
427
Opera gx donanımlı sizi mutlu edicek tarayıcı ama Microsoft Edge sistemi daha az yorar.

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
RAM ve işlemci kullanımını Chrome'dan az yaptığın zaman Opera GX kasıyor.
Düşünmüyorum . Hatta açtığım konunun linkini vereyim . Bakın görün Operanın açıklarını
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MrGrфn Soru - Operaya gizlilik konusunda güvenilir mi?
Bana denk gelmemiş anladığım kadarıyla çökme olayı, gizlilik konusu biraz rahatsız etti. Edge'e ya da Firefox'a geçebilirim.

Thoron ZX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Bilmiyorum ben hızlı diye yükledim ama pek fark yoktu. Bide Arayüzü kimine göre güzel kimine göre kötü. Bana karışık geldi.

Alper Yüksel

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Opera GX genel olarak her istediğimi bulduğum bir tarayıcı fakat youtubede video izlerken kanser olabilirsin arada çok fena kasıyor :D