KaraKuzgun
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Opera Gx diye bir tarayıcının reklamı anasayfama düştü kullanan varmı güvenli mi? acaba merak ediyorum
Opera GX güzel ve hızlı bir tarayıcıdır,sistem kaynaklarınından ne kadar kullanacağını da kontrol edebildiğiniz bu tarayıcıyı tavsiye edebilirim.Opera Gx diye bir tarayıcının reklamı anasayfama düştü kullanan varmı güvenli mi? acaba merak ediyorum
Opera Gx diye bir tarayıcının reklamı anasayfama düştü kullanan varmı güvenli mi? acaba merak ediyorum
opera gx oyunculara özel yapılmış bir tarayıcı. firefox kullanan birisi de opera gx i sevmeyebilir. sen sevmiyorsun diye firefox kötü olmaz. geçen firefox indirdim, adblock olmadığı için eski tarayıcıma geri döndüm. adblock olsaydı şuan firefox kullanıyor olurdum. ayrıca arka planı siyah yapma olayı sık kullanılan bütün tarayıcılarda var. discord, whatsapp, instagram gibi şeylere tek tıkla direk girebiliyorsun evet ama bunları yer imlerine de ekleyebilirsin, yine direk girebilirsin. ram kısıtlama olayı var. ama fazla ram kısarsan tarayıcı kasmaya başlayacak. bence önemli olan ram kısıtlaması değil, düşük ram kullanarak yüksek hız sunan tarayıcılardır.Opera GX Kullanıyorum,çok iyi bir tarayıcı,karanlık sayfa uygulayabiliyor,ram kısıtlayabiliyor,internet kısıtlayabiliyor,kenar çubuğu güzel,bağlaçlar mantıklı,discord,whatsapp,facebook,instagram'a tek tıkla ulaşabiliyorsun.Kısaca Dünya'daki en iyi tarayıcılarından.Firefox onun yanında çöp
Ram ve Cpu kullanımını kısıtlayabiliyorsun.Bence güzel kullanılabilirOpera Gx diye bir tarayıcının reklamı anasayfama düştü kullanan varmı güvenli mi? acaba merak ediyorum
İki özelliğini de 6 aydır kullanıyorum hiç çökmedi, sizle ilgili olma ihtimali var mı hocamOpera GX başlı başına bir virüstür . Kullanalı 2-3 gün oldu . Sonradan fark ettim . Bu tarayıcıya gizlilik konusunda güvenmeyeceksin . Araştırdığımda hatta fazladan kullancının bilgilerinin çalındığını buldum . Daha bazı ek özellikleri bulunuyor . Ama bunlarda doğru düzgün çalışmıyor . Mesala ram ve işlemci kısıtlama tarayıcının çökmesinden başka bir işe yaramıyor . VPN denilen şey kullanılmaz halde . Bundan dolayı Firefoxa geçtim . Fakat bu tarayıcıdada bazı sorunlar var . Fazla dert edilecek sorunlar değil , ama kullanacaksan dikkat edilmesi lazım .
RAM ve işlemci kullanımını Chrome'dan az yaptığın zaman Opera GX kasıyor.İki özelliğini de 6 aydır kullanıyorum hiç çökmedi, sizle ilgili olma ihtimali var mı hocam![]()
Düşünmüyorum . Hatta açtığım konunun linkini vereyim . Bakın görün Operanın açıklarınıİki özelliğini de 6 aydır kullanıyorum hiç çökmedi, sizle ilgili olma ihtimali var mı hocam![]()
RAM ve işlemci kullanımını Chrome'dan az yaptığın zaman Opera GX kasıyor.
Bana denk gelmemiş anladığım kadarıyla çökme olayı, gizlilik konusu biraz rahatsız etti. Edge'e ya da Firefox'a geçebilirim.Düşünmüyorum . Hatta açtığım konunun linkini vereyim . Bakın görün Operanın açıklarını
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MrGrфn Soru - Operaya gizlilik konusunda güvenilir mi?
Bilmiyorum ben hızlı diye yükledim ama pek fark yoktu. Bide Arayüzü kimine göre güzel kimine göre kötü. Bana karışık geldi.Opera Gx diye bir tarayıcının reklamı anasayfama düştü kullanan varmı güvenli mi? acaba merak ediyorum
Gizlilikte Firefox lider.Bana denk gelmemiş anladığım kadarıyla çökme olayı, gizlilik konusu biraz rahatsız etti. Edge'e ya da Firefox'a geçebilirim.
herşey düşünülmüş 2 senedir kullanıyorum yaklaşık baya iyiOpera Gx diye bir tarayıcının reklamı anasayfama düştü kullanan varmı güvenli mi? acaba merak ediyorum