Opera developer

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Operanın geliştirici sürmünü kullanmaya başladım chorome den felan hızlı buluyorum kendi adblock reklam engellemesi olduğundan çok hızlı çalışıyor herkese öneriyorum.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Opera geliştirici sürümü çok hantal kaldı bende, adblock kutusu işaretli olmasına rağmen.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,930
Normal Opera denedim ve çökerken bile "chromium çöktü" hatası veriyor. Geliştirici sürümü neyin nesi oluyor? Neresi geliştiriliyor? Chromium'u (Chrome'un açık kaynaklı lisanslı sürümü) almışlar, boyamışlar, yeni Opera olmuş.

ByDost

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Normal Opera denedim ve çökerken bile "chromium çöktü" hatası veriyor. Geliştirici sürümü neyin nesi oluyor? Neresi geliştiriliyor? Chromium'u (Chrome'un açık kaynaklı lisanslı sürümü) almışlar, boyamışlar, yeni Opera olmuş.
Opera Beta demek istiyor arkadaş.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Operanın geliştirici sürmünü kullanmaya başladım chorome den felan hızlı buluyorum kendi adblock reklam engellemesi olduğundan çok hızlı çalışıyor herkese öneriyorum.

Anlayamadığım sizde nasıl hızlı oldu ? Ben reklam eklentisi kutusu işaretledim ama hızlı falan olmadı.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Bana chorome ye oranla hızlı geldi reklam olarak bazı sitelerin reklamları otomatik olarak çıkıyor çıkan siteler zaten ayarlar kısmında görülüyor. Hız testi yapabiliyorsunuz zaten sitelerde

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,930
Reklamları engellemek her zaman hız kazandırmıyor. rahatsız edici reklamlar engellenmiş oluyor. Reklamları engelleyen Adblock, bu reklamları önce bir listeden (başka bir sunucudan kıyaslayarak) eşleştiriyor ve öyle engelliyor.

ByDost

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Reklamları engellemek her zaman hız kazandırmıyor. rahatsız edici reklamlar engellenmiş oluyor. Reklamları engelleyen Adblock, bu reklamları önce bir listeden (başka bir sunucudan kıyaslayarak) eşleştiriyor ve öyle engelliyor.
Bunun yanı sıra; Ram yemiyor :)

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Benim ram 12 gb ram konusunda sıkıntı olmaz ama gerçekten hızlı geldi bana