y_ates
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 65
firefox burun farkıyla arkalarında ha gayret![]()
Teşekkürler, 1 Temmuz güncellemesini güncelleme kontrolü ile vermiyor mu?
(Şu anda kullandığım bilgisayara Opera kurmadığım için soruyorum)
Arkadaşlar sessiz güncelleme yapmış Opera haberiniz olsun. 30 Haziran imzalı Final sürümden sonra, bir de 1 Temmuz imzalı var. Tekrar indirmek mantıklı olacaktır.
Opera 10.60 Build 3445 Final
Bu opera SDN de eklenen videoları neden çalıştırmıyor?
Birşey sorabilir miyim; bu sürümü yükleyince ekran tonunda bir koyulaşma oldu, renkler daha belirgin daha koyu çıkıyor, fikri olan var mı?
Acil: Bir kelimeyi seçtikten sonra (üzerine çift tıklama ile çıkan seçeneklerden) Mouse Sağ Tık seçeneklerini değiştirebiliyor muyuz?
Opera sizce güvenilir bir tarayıcı mı? bir sitede Norveç çıkışlı olduğu ve karikatür krizyle ilişkili olduğu ayrıca bilgileri sakladığı ileri sürülüyor sizce? Chrome'a zaten güven olmaz bu aralar ve açık açık küçük de olsa bilgileri sakladığını kendi sitesinde bildiriyor yani en güvenilir Firefox mu oluyor bu durumda?
Opera 10.60 yüklü ancak bu sdn deki videoları izleyemiyorum arkadaş flash player güncelle dedi yaptım yine olmadı ie8 de açmıyor ancak firefox açıyor çözüm nedir?
yaw operacılar bu videoları 200, stream not found diyerek videoyu açamıyor neden kaynaklıdır Firefox açabiliyor...