openSUSE Türkiye Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bizi Türkiye Linux Grubu olarak başta tanımıştınız. Ancak grubun sonu bir noktadan sonra amacından tamamen farklı bir noktaya gitti. Biz de 4 kafadar arkadaş düşündük, openSUSE'nin Türkiye sitesi yoktu. Biz de gerçekten eksik bir şeyi tamamlamak istedik ve hedefimizi bu yönde değiştirdik.

Screenshot_20180731_151043.png

openSUSE Türkiye - Ana sayfa

Forumumuzun genel olarak amaçları;

1- İnsanların openSUSE için Türkçe yardım alabilecekleri bir yer yaratmak.
2- openSUSE'yi aynı Ubuntu gibi bir masaüstü işletim sistemi olarak tanıtmak ve yeni kullanıcıları openSUSE ile tanıştırmak.
3- Linux'u ve özgür yazılımı yaymak.
4- Red Hat tabanlı dağıtımları tanıtmak ve masaüstü kullanıcısına Ubuntu alternatifi deyince bir Arch gibi bu tabanın da akla gelmesini sağlamak.
5- İnsanlara bir arkadaş ortamı oluşturup, diğer insanlara güzel sohbetler edebilecekleri bir ortam vermek.

Forum'da Linux olduğu kadar yeri gelecek oyun konusunda yada geyik konusunda da sohbetler görmek istiyoruz. Aşırı ciddi bir ortam değil de hoş bir sohbet ortamı yaratmak istiyoruz. Yakın zamanlarda özel hayatlarımızdaki imkansızlıklarımız nedeniyle foruma hedeflediğimiz kadar içerik ekleyemedik henüz. Eksikleri hızlıca doldurmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda da topluluktan üyelerin de bu konuda bize yardımcı olmasından mutlu oluruz.

Burada özellikle @FireSwords dostumuza çok teşekkür etmek istiyorum. Sitede en çok emeği geçen kişidir desem yeridir. Dostumuza gelecekte daha da büyük başarılar diliyorum ve bütün hepimiz için de, openSUSE Türkiye şimdiden hayırlı olsun diyorum :)

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Hayırlısı olsun.. Başarılı olursunuz inşallah.. :cool:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Son düzenleme: