Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
militarist , linux bölümünde böyle konu açmanın kime ne faydası var? Linkleri eklemişsin, eyvallah! Fakat neyin linki(tabi ben biliyorum ama bilmeyende var), yeni sürümde neler eklendi neler çıkarıldı, hangi masa üstü ortamı kullanılıyor ve benzeri şeyleri ekleyerek konu açman daha yararlı olur.
Biliyorsan paylaş! İlk mesaja ekleyeyim. Bildiğin şeyi hem paylaşmıyorsun hemde tavır yapıyorsun. Linux hakkında pek bilgim yok dedim daha önce ama görüyorum ki burada bir kamplaşma var. Windowsdan nefret edenler falan diye. Çok ayıp. Bileyimde bir daha program paylaşırken bende linux linklerini vermeyeyim o zaman.
---------- saat 21:30 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:29 eklenmişti ----------
Rahatsız olduğunuz durumlar için şikayet et butonuna eliniz gitsin.
Mesajım ortada.Pek bir bilgin yoksa, konu açma o zaman. Zaten paylaştığın bir bilgi de yok. Sadece link eklemişsin başka bir numara yok. Bunu yapmasan bence daha iyi olur. Ya da yapacaksan realmanager gibi açtığın konu ile ilgi biraz bilgi ver. Söylediğim şeyde anormal birşey yok. Alınma. Doğrusu neyse onu yazıyorum.
istediğim zaman istediğim yere istediğim şekilde konu açarım bu foruma. Foruma dün üye olmuş birinin bana akıl vermesi haddi değil. Sıkıntısı olan şikayet eder. Varsa kural dışı bir durum verirler cezamı. Muhattap olmayalım. Kimsenin cici gönlünü hoş edemem.
Nedir bu burnu büyüklük? Neymiş daha dün üye olan biri onu eleştiremezmiş de, bilmem ne de... Senin konu açma hakkın varsa,yanlış olduğunu düşündüğüm birşey varsa, benim de seni eleştirme hakkım var.
Sen böyle konu açarak kimseye faydalı olmuyorsun. Faydasız konu açıyorsun, eleştirilincede; ben istediğim yere konu açarım diye yazıyorsun. Bir de yeni üyeyim diye küçümsüyorsun.Linux bölümünde konu açma Özgürlüğünü Linux'a yararlıolacak şekilde kullan.
Seni açacağın faydasız konularınla başbaşa bırakıyorum.
Unutmadan senin yaptığın şey şikayet edilmeye değer değil. Ben şikayet etme ihtiyacı bile duymadım. Çünkü iyi niyetlisin anlıyorum. Fakat yaptığın iyiliğin faydası yok bilmeni isterim. Faydasız iyilik; lüzumsuzdur.
arkadaslar burasi kisisel sorunlarinizdan ötürü acilan bir topicmi,bu arada kisiye öyle ters bir tavir yerine daha yumusak uslupla soru halinde sorabilirdin,yada buna ilaven sunlar yenilenmis seklinde ifadede bulunabilinirdi, hala bir bilgi verilmemis bunu bilen kisi bunu aciklamasi bence sizin bos tartistismanizdan daha hayirlidir ve iseyarar