OpenOffice.org Mac'e Geldi

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ücretsiz ofis yazılımı OpenOffice.org 3.0 beta sürümünün en dikkat çeken özelliklerinden biri de, Mac OS X işletim sisteminde doğrudan çalışabiliyor olması.

Pahalı ofis yazılımlarına en güçlü alternatiflerden biri olan OpenOffice.org, 3.0 beta sürüme yükseltildi. Güncelleme ile birlikte gelen özellikler arasında en çok dikkati çeken ise, Mac OS X işletim sisteminde, X11'e ihtiyaç duymaksızın çalışabilmesi. Bunun yanı sıra OpenOffice 3.0 Beta, Microsoft Office 2007 ile kaydedilmiş .docx benzeri dosyaları da sorunsuz bir şekilde görüntüleyebiliyor.

Başka Neler Var?

İşlem ve hesaplama yeteneklerinin geliştirildiği gözlenen OpenOffice.org 3.0 Beta, OpenDocument Format (ODF) 1.2 desteğine de kavuşmuş. Düzenleme sırasında çoklu sayfa gösterimi ve gelişmiş not alma yetenekleriyle de dikkat çeken yeni sürüm, ayrıca daha hoş ve eğlenceli simgeleriyle taze bir hava yakalıyor.

:: İşletim sisteminize uygun OpenOffice.org 3.0 Beta yazılımını ücretsiz indirmek için tıklayın.

openoffice-mac.jpg

Yazan: Erhan Kahraman
Bilgi İçin: OpenOffice.org
SDN - http://shiftdelete.net

mamcak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben linux kullandığım ve kullandırdığım için openoffice heryerde kurulu ve hazır olarak beni bekler durumda oluyor. Ofis yazılımlarıyla çok fazla işim olmaz ama tabii ki iş düşünce ilk tercih!

must

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows vista kullanıyorum open office i alternatif oluşturduğu ve bedava olduğu için destekliyorum ama beta 3'ü yüklediğim gibi silmem bir oldu sürekli yanıt vermedi kullanamadım bu hata bana özgü olabilir ama şimdilik yüklemenizi önermiyorum şahsen

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
çok kalas çalışıyor ms office macte, bu iyi midir acaba?

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
Jojoba dedi ki:
çok kalas çalışıyor ms office macte, bu iyi midir acaba?

neooffice daha stabil çalışıyor gibi geliyor bana buuda denedim aslında pek bi fark yok aralarında fakat ms office den kat ve kat daha hızlı ama ms office kadar yetenekli değil :)