9 Ağustos 2010 #1 P Pupilla Dekan Katılım 17 Haziran 2009 Mesajlar 8,724 Reaksiyon puanı 139 Puanları 243 download
9 Ağustos 2010 #2 rise Dekan Emektar Katılım 12 Ocak 2009 Mesajlar 9,890 Reaksiyon puanı 3,247 Puanları 293 Teşekkürler. Hele RC gelsin o zaman yükleriz.
13 Ağustos 2010 #3 yakusha Öğrenci Katılım 15 Aralık 2008 Mesajlar 94 Reaksiyon puanı 5 Puanları 0 eski sürümü kaldırdım ve yeni sürümü yükledim... eski sürüm (3.2) türkçe gelirken, dev. sürümü ingilizce geliyor, ve üstüne türkçe dil dosyasını yüklemek gerekiyor... beklenen büyük değişiklik bu sürümde görünmüyor... dikkatimi çeken: nedense c++ ile ilgili bir yükleme yapıyor... nerden çıktı, neden yapıyor... bunu bilmiyorum... açılışta java güncellemesi kontrol ediyor ki ben java da 7. sürümde takılı kalmış durumdayım... en güzel yanı, açılış hızı gözle görülür şekilde hızlanmış (%20 desek yeridir) kullanın ölmezsiniz
eski sürümü kaldırdım ve yeni sürümü yükledim... eski sürüm (3.2) türkçe gelirken, dev. sürümü ingilizce geliyor, ve üstüne türkçe dil dosyasını yüklemek gerekiyor... beklenen büyük değişiklik bu sürümde görünmüyor... dikkatimi çeken: nedense c++ ile ilgili bir yükleme yapıyor... nerden çıktı, neden yapıyor... bunu bilmiyorum... açılışta java güncellemesi kontrol ediyor ki ben java da 7. sürümde takılı kalmış durumdayım... en güzel yanı, açılış hızı gözle görülür şekilde hızlanmış (%20 desek yeridir) kullanın ölmezsiniz