Çı_LG_ıN
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar bu opendlg nedir ve nasıl kaldırabilirim bir yardım eder misiniz konu yeri yanlış olabilir kusura bakmayın yanlışsa.
Sen bu dosya ile ilgili hatamı alıyosun ek dosya görünmüyor tam anlayamadım.DLG dosyalarını açmak mı istiyorsun yoksa ?
Sen bu dosya ile ilgili hatamı alıyosun ek dosya görünmüyor tam anlayamadım.DLG dosyalarını açmak mı istiyorsun yoksa ?
DLG dosyalarını açan veya çeviren bi program yüklü olabilir sistemde. Program ekle ve kaldırda bi "DLG" , "Open" veya "Convert" diye bi arat belki çıkar.Yok hayır,bütün program seçmeden açılmayan dosyaların hepsine sağ tıkladığımda birlikte açın altında bu opendlg var ve tıkladığımda oda birlikte açı açıyor bu opendlgyi kaldırmak istiyorum.
DLG dosyalarını açan veya çeviren bi program yüklü olabilir sistemde. Program ekle ve kaldırda bi "DLG" , "Open" veya "Convert" diye bi arat belki çıkar.
Kardeşim burda sorunun reg kayıtlarından kaynaklandığını ve bunun için 2 farklı çözüm yönteminden bahsediliyor birisi Microsoftun Fix uygulaması onu burdan indirip çalıştırabilirsin.