Opendlg Sorunu

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu opendlg nedir ve nasıl kaldırabilirim bir yardım eder misiniz konu yeri yanlış olabilir kusura bakmayın yanlışsa.

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen bu dosya ile ilgili hatamı alıyosun ek dosya görünmüyor tam anlayamadım.DLG dosyalarını açmak mı istiyorsun yoksa ?

Yok hayır,bütün program seçmeden açılmayan dosyaların hepsine sağ tıkladığımda birlikte açın altında bu opendlg var ve tıkladığımda oda birlikte açı açıyor bu opendlgyi kaldırmak istiyorum.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Yok hayır,bütün program seçmeden açılmayan dosyaların hepsine sağ tıkladığımda birlikte açın altında bu opendlg var ve tıkladığımda oda birlikte açı açıyor bu opendlgyi kaldırmak istiyorum.
DLG dosyalarını açan veya çeviren bi program yüklü olabilir sistemde. Program ekle ve kaldırda bi "DLG" , "Open" veya "Convert" diye bi arat belki çıkar.

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DLG dosyalarını açan veya çeviren bi program yüklü olabilir sistemde. Program ekle ve kaldırda bi "DLG" , "Open" veya "Convert" diye bi arat belki çıkar.

Baktım ama öyle bir program bulamadım ve bu dün oldu sanırsam ve ben dat dosyasının tikini kaldırmayıp not defteri yaptım sonra Google'da sıfırlama buldum yani dat dosyasını yine hiç açılmamış gibi yapıyordu kayır defteriyle oynayıp 2-3 şe indirmiştim onlardan olabilir diye düşündüm ama bulamadım bir türlü ve Googleda da aradım ama bulamadım Türkçe İngilizcede 1 konu vardı onunda ne dediğini anlamadım oda şu

File association - Windows 7 Help Forums

Reklam olabilir reklamsa kaldırabilirim.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Kardeşim burda sorunun reg kayıtlarından kaynaklandığını ve bunun için 2 farklı çözüm yönteminden bahsediliyor birisi Microsoftun Fix uygulaması onu burdan indirip çalıştırabilirsin.

İkinci yöntem ise reg dosyalarını default ( varsayılan ) haline çeviren yöntem.Bu dosyayıda buradan indirebilirsin.
İndirdiğin dosyada 100 tane filan reg dosyası var hangisi sana uygunsa onu çalıştırmalısın ama onu bulamadım burdanda seni yanlış yönlendirmek istemem sonuçta reg işlemleri baya sıkıntıdır.

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk uygulamayı denedim taradı ama onarmak için aktivasyon kodu istedi ikinci Windows 7ler için galiba onun gibi bulmuştum denedim ama bir işe yaramamıştı.Sanırsam bir program vardı logosu tilki mi aslan mı bir hayvan dı programa girince siyah ekranda yapıyordu tarıyordu sonra yeniden başlayıp temizlemiş felan oluyordu çok işe yarıyordu ismi aklıma gelmedi.