Onur Kahroldu

Erngnctrk

Asistan
Reaksiyon puanı
8
onur-uzuntu.jpg

Euro 2012 Elemeleri A Grubu ikinci maçında Milli takımımız, Belçika'yı Şükrü Saraçoğlu stadında oynanan maçta 3-2 mağlup ederken maç sonunda stad'tan boynu bükük ayrılan tek Türk futbolcusu kaleci Onur Recep Kıvrak oldu.
Karşılaşmanın 67. dakikasında Semih'in golü ile 2-1 öne geçen Milli takımımızın gol sevinci sadece 1 dakika sürerken, 68. dakikada Kevin Mirallas'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde Onur'un boşa çıkması sonucunda Lukaku topu Van Buyten'e gönderdi. Tecrübeli oyuncu kafa vuruşunu yaparak topu boş kaleye gönderdi ve maça eşitliği getirdi.
Arda'nın attığı golle milli takım Belçika'yı 3-2 mağlup ederken maç sonunda Şükrü Saraçoğlu stanıdna tam bir bayram havası yaşandı. Bu şenliğe ortak olmayan ve soyunma odasına ağlayarak giden Trabzonspor'un da kalecisi Onur'u başta Aurelio olmak üzere diğer takım arkadaşları teselli etti.
Soyunma odasında da göz yaşlarına hakiem olamayan genç kaleciyi Teknik direktör Hiddink'in yanısıra Trabzonspor kaleci Antrenörü Alper boğuşlu'da telefonla arayarak teselli etmeye çalıştı.
Bu sabah diğer Milli futbolcu Selçuk İnan ile birlikte Trabzon'a dönecek olan Onur Recep Kıvrak ile teknik direktör Şenol Güneş'in debir görüşme yapması bekleniyor.

Kaynak

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
iyileşir mi bilmem ama boşa atlayan kaleci milli takım kalesini korumadan önce bu zaafını gidermeli.
bir de biraz korkak gördüm. kafasından yüksekteki topu almıyor, omuz hizası seviye için pozisyon alıyor. çok kafa golü yer bu adam.

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Tamam yeter ona bu kadar kahramanlık. Halı saha da oynasın Milli Takımda değil. İlla trabzonu da devreye sokacaklar diye gereksiz adamları alıyolar..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tamam yeter ona bu kadar kahramanlık. Halı saha da oynasın Milli Takımda değil. İlla trabzonu da devreye sokacaklar diye gereksiz adamları alıyolar..

Ya konuşturma şimdi beni Volkan ı da biliyoruz diğerlerini de her kalecide yapabilir.Çok saçma konuşuyorsun

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tek maçta tahta çıkmadı tek maçta da tahttan inmez..Kalecilik nankör meslektir.Çünki taraftarlar nankördür..

Onuru destekliyorum..Olur böyle hatalar Onur yine yakalar..

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Volkan'ın Yaptığı hataların yanında hiç bişi Onur'un hatası en azından Boştan yere sarı kart veya kırmızı kart yemiyor.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Volkan'ın yaptığı hataları da biliyoruz, Schalke maçını hatırlamak ister misin? Ama düzenli oynaya oynaya çok iyi bir kaleci oldu, Onur'da da bu yetenek var. Hatta daha fazlası da var. İleride çok iyi bir kaleci olacak.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
onurun yaptığını görmezden gelen arkadaşlar onurun yediği golleri incelemenizi isterim.
harika bir kaleci ancak bu tip golleri rahat yiyor. ve boşa çıkma olayı hep var :)

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
onurun geleceği parlak adam bir gol yedi diye yerin dibine sokmak bence yersiz ilerleyen günlerde daha iyi olacağına inanıyorum bu tip hataları sırf onur değil şimdiye kadar milli takımda oynayan bütün kaleciler yaptı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İyi kaleciler kötü gol yer. Bu maçtan gerekli dersi çıkarmıştır Onur.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Onur iyi kaleci. cepheden gelen şutlarda da çok iyi reaksiyon gösteriyor ama özellikle yan toplarda çok ikilemde kalıyor. topa sahip olmaya çalışıyor. onun yerine Volkan Demirel gibi direkt yumruklamalı. bu eksiğini de giderirse on numara kaleci olur:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Kimse kusura bakmasın.Dün onur beni de kahretti.Çatladım ya maçı izlerken.Hani yorumlar var ya Daha iyi olacak diye .İşte daha iyi olduğunda oynasın milli takımda.Kamp değil burası.Burada eğitim göremezsiniz gördüğünüz eğitimi uygularsınız.Böyle devam ederse 2012 de 2014 de hayal olur

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Rüştü de bu hataları çok yapardı. Hatta fırsat versen hala yapar eminim. Ve o da cepheden gelen toplarda, bire bir pozisyonlarda çok iyiydi. Onu iyi kaleci, şu an Onur'a gelecek bütün olumsuz eleştiriler kalecinin bitip yok olmasına yol açacak, destek olma zamanıdır.

Erngnctrk

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kimse kusura bakmasın.Dün onur beni de kahretti.Çatladım ya maçı izlerken.Hani yorumlar var ya Daha iyi olacak diye .İşte daha iyi olduğunda oynasın milli takımda.Kamp değil burası.Burada eğitim göremezsiniz gördüğünüz eğitimi uygularsınız.Böyle devam ederse 2012 de 2014 de hayal olur

o zaman kendi takımında as oynamayan oyuncuların ne işi var bu takımda
tuncay 3 maçta 70 dakka oynamış semihi sorma
ee kim oynuyacak onurun tecrübesi yok.
siz volkana layıksınız.
oynayacak kırmızıyı yiyip güle oynaya cıkacak
adam hatalı gol yedi diye ağlıyor bizim millet hala nankörlük ediyor.
ayıptır.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
evet yaptığı hata yakışmadı ama düzeltir kendini herhalde tecrübe bunlar nasılsa..

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Yaklaşıma bak. Pes diyorum, bize her şey müstehak aslında.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
o zaman kendi takımında as oynamayan oyuncuların ne işi var bu takımda
tuncay 3 maçta 70 dakka oynamış semihi sorma
ee kim oynuyacak onurun tecrübesi yok.
siz volkana layıksınız.
oynayacak kırmızıyı yiyip güle oynaya cıkacak
adam hatalı gol yedi diye ağlıyor bizim millet hala nankörlük ediyor.
ayıptır.

Semihi sorma deme hocam.Semih dün maçı dönderdi neredeyse.2008de yaptıklarını saymıyorum bile.Bu kadar az suçlanmasının sebebi ise maçı kazanmamızdır .Yenilseydik başta basın yerden yere vururdu.İsterim ki kendini düzeltsin ama bu şekilde ben volkana razıyım:)

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hay zihniyetinize ya .
Onur bence çok iyi bir kaleci.
Bunu da hepberaber görücez inş.

Her hata yapan kişiye bu şekilde yaklaşmak olumsuz etkiden başka bir şey yaratmaz.
Volkan diyorsunuz , Rüştü diyorsunuz.
İyi kaleciler fakat kolay ve saçma gol yedikleri hiç mi olmadı ?
Yazık .

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ağlasın sızlasın bu eksiğini düzeltsin. Ne güzel işte demekki önemsiyor. Ama tekrarlarsa ne kadar ağlarsa ağlasın bi işe yaramaz.

Erngnctrk

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ağlasın sızlasın bu eksiğini düzeltsin. Ne güzel işte demekki önemsiyor. Ama tekrarlarsa ne kadar ağlarsa ağlasın bi işe yaramaz.

onur daha 1 sezondur as oynamaya başladı 1 sezon daha as oynarsa üst düzey bir kaleci olacagına inanıyorum.
victor valdez i gördük neler neler yaptı ama şimdi barcelona gibi bir takımın kalecisi
çok sabırsız milletiz bunun acısını çekiyoruz