''Önümüzü kesme ihtiyacı duyan...''

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve teknik direktör Ziya Doğan, Beşiktaş'ta Teknik Direktör olacağı yönünde çıkan haberler ve Beşiktaş gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Doğan, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-EN BÜYÜK ŞEREF-

Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapmanın en büyük şeref olduğunu dile getiren Doğan; ''Beşiktaş takımında görev yapmak en büyük şereftir. Bazı yayın organlarında benim Beşiktaş'ta yardımcı hocalık görevine getirileceğim söyleniyor. Bu düşünceye teşekkür ederim. Ancak Türkiye'nin iş yapan adamdan ziyade konuşan adama daha çok önem verildiğini düşünüyorum. Bu ülke mütevazi davrananları fazla tanımıyor.'' dedi.

-AZ İMKANLARLA BÜYÜK BAŞARILAR-

Türkiye'de az imkanlarla bir çok başarıya imza attığını dile getiren Doğan; ''Dünya'nın en büyük teknik direktörü Beşiktaş'ta Ziya Doğan'nın yardımcısı olarak getirilebilir. Ona öğreteceğim çok şey var. Bunu benim idmanlarımı takip eden, benimle çalışan her başkana sorun. Herhalde Beşiktaş'ta teknik direktörlük için tehlike arz ediyorum. Bunun için de önümüzü kesme ihtiyacı duyan bazı insanlar var. Bir önce ki teknik direktörlük seçiminde sizde yapılan bir ankette, o Beşiktaş'ın şanlı taraftarı verdiği oylarla Ziya Doğan'ın en yakın rakibine 5000 oy fark atmasını sağladı. Kamuoyunun çoğunluğu bu yönde karar vermişti. Bu ülkede az imkanlar ile elde ettiğim başarıyı kimse elde edemedi.'' dedi.

-YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ-

Kendi değerlerimizi yok etmek ve onu tanımadan yargılandığını dile getiren Doğan; ''Lucescu'nun yılın teknik adamı seçildiği dönemde bazı açıklamaları var. Lucescu; "Bana yılın teknik direktörü ödülünü verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak benim kadar Ziya Doğan'da bu ödülü hak ediyordu" dedi. Daum, Fenerbahçe'yi şampiyon yaptı. Daum'un yılın teknik adamı seçildiği dönemde bazı gazeteler yılın teknik direktörü olarak ortak ikimizi seçti. Bakın yabancılar bizden daha dürüst düşünüyor. Fakat biz kendi değerlerimizi yok etmek ve onu tanımadan yargılayabiliyoruz. Ben yine de teşekkür ederim. Dünya'nın en büyük teknik direktörü Türkiye'ye gelecekse, Türk kültürü içerisinde, benim ona öğretebileceğim çok şeyler var. Hiç bir göreve kendİ talebim olmadı. Basında bu yönde haber çıktığı için bu konuya açıklık getirdim. Ancak bu dakikadan sonra Ziya Doğan hiç bir zaman susmayacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER