Online Spor Haberleri Kaçırılmaz Fırsat...!

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bilgisayar Başında Vakit Geçirirken Cogumuz Gündemi Pek Takip Edemeyiz.
Tüm Haber Kaynaklarını 1 Sistemde Toplamışlar Ve Güzelde Yapmışlar Hemen Paylaşmak İstedim.
Bölümümüz Spor Oldugu için Spor Kısmını Açıklıcam Önce Genel Bir Bilgi Verim.

İçindekinler
Son Dakika Haber
Gazete
Köşe Yazaları
Haber Portaları
Spor
Saglık
Ekonomi
Kultur Sanat
Alışveriş
Astroleji
Kadın
Magazin
Bilim Ve Teknoloji
Televizyon
Egitim
Seri İlan

Spor Bölümünde Oldugumuz için Bu Sekmeye Gelelim
Son DK
Tırkiye Futbol Fedarasyonu
Turk Spor
Turk Futbol
Super Spor
Ajans Spor
İnternet Spor
Mac Kolik
Turk Basket
Spor 3
Futbol Merkezi
Veleybol
Metro Spor
Maksimum Spor
Sporun Sesi
Besiktas SK
Galata Saray SK
Trabzon SK

Fazla Söze Gerke Yok Tüm Haber kaynaklarına Mac sonuclarına Tek bir Sekmeden Ulaşa Bilceginiz. Güzel Bir Yazılım.
Mac Sonucları İda Sonucları İda Takip V.b Haberleri Alabilrisiniz...
Ufak Bir Eklenti Setup Kuruyoruz Ardından Haberler Kısmını Kısa Yol Yapıyoruz Yada Hızlı Başlat Atarak daha kolay Ulaşa Biliyoruz. Kolay Gelsin.
Dwnload
http://rapidshare.com/files/352803446/OnLine.rar.html

Alternetif Link
http://netload.in/dateiCGob3Hkg21/OnLine.rar.htm
http://hotfile.com/dl/29200108/058f23b/OnLine.rar.html

Forrest_Gump

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ooo Maşallah süper. Kim yaptıysa eline, koluna sağlık. Çok işime yarıyor. Zaman kaybıda olmuyor :) SkyDanger Number One :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Hmmm...ikinizde yenisiniz.Ve link rapid linki.Güven konusunda aşmamız gerekn bazı hususlar var:D

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne Gibi Anlamadım ? Rapit Derken ?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben gayet smimi bir şekilde çekincemi dile getirdim.Kılsız arkadaşım:)

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güven Konusunda Aşılması Gereken Çok Sınır Aştım.
Mynet
Sky-Danger
NetAdmin@Mynet.com

---------- saat 13:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:58 eklenmişti ----------

Sakıncanı Dile Getirmen Tuhaf Bir Mod Söyleylim Kontrol Etsinde Sakıncan Kalmasın.
Az Sakıncadan Önce Minnet Ören Lütfen.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yahu tamam işte..Sen kıl tüy muhabbetine gireceğine ,de ki bu programı şu şu yapmıştır.virüs taramasından geçirilmiştir tarafımdan vs.

Minnet mi?

Bu kelime benim lugatimde yok.Kimseye minnet etmem ettirmem.!!

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Menet Minetarlıkdır. Arkadaşım Emek Etmişim Özeligini Yazmışım. Yardımcı Olalım Diye. Erinmemişim Doga Bilecek Server Sorunlarından 3 Farklı Sİteye Update Etmişim Kücük Boyutlu Diyerekden. Buna Karşılık Kakamış Teşekür Etcegine Göndermede Laf Altınından Suçlamada Bulunuyorsun. Terbiyesizligin Luzumu Yok.
Emege Saygın Yoksa Yorum Yapmayada Hakın Yok. Eleştir Ama Seninki Eleştiri Degil!.
Vürüs Konusunada Gelicek Olursa Anti Vürüsün Yoksa Hiç Bİşey İndirme Zatem.
Dikkat Etmek İstiyosanda Online Tarama Siteleri Var. Onlarıda Paylaşım Ama Sen Onada Bİşey Söylersin Sitede Bişeyler Var Yenisin Sen Dersin. Uzatmanın Manasıda Yok Mod Kontrol Eder bilgi Verir. Kolay Gelsin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Programı denedim setupa tıklayınca birşey olmuyor, ama ötekine tıklayınca çalışıyor, sayfalara girerken dizin hatası mı ne öyle birşey veriyor (Belki benden kaynaklıdır). Ve programı ilk çalıştırdığımda bi reklam geldi ki tüm ekranı kapladı görev yöneticisinden kapatabildim, karı kızla chat reklamı.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
güzel bir program ben beğendim düzeltmeler gerekli fakat..

ss koymamış arkadaş ben verim ssleri :closedeyes:
programsss.jpg

kaspersky2010.png

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Menet Minetarlıkdır. Arkadaşım Emek Etmişim Özeligini Yazmışım. Yardımcı Olalım Diye. Erinmemişim Doga Bilecek Server Sorunlarından 3 Farklı Sİteye Update Etmişim Kücük Boyutlu Diyerekden. Buna Karşılık Kakamış Teşekür Etcegine Göndermede Laf Altınından Suçlamada Bulunuyorsun. Terbiyesizligin Luzumu Yok.
Emege Saygın Yoksa Yorum Yapmayada Hakın Yok. Eleştir Ama Seninki Eleştiri Degil!.
Vürüs Konusunada Gelicek Olursa Anti Vürüsün Yoksa Hiç Bİşey İndirme Zatem.
Dikkat Etmek İstiyosanda Online Tarama Siteleri Var. Onlarıda Paylaşım Ama Sen Onada Bİşey Söylersin Sitede Bişeyler Var Yenisin Sen Dersin. Uzatmanın Manasıda Yok Mod Kontrol Eder bilgi Verir. Kolay Gelsin.

Uzatan sensin.Ben çekincemi esprili bir şekilde dile getirdiktan sona.'' çekinmekte haklısın ben de bu programı kullandım.Virüs taramalarından geçirdim.Programı hazırlayanlar da şunlar ve referansları ...lar '' gibi bir şey yazabilirdin.

Ama sen de o anlayış yok.Ben de anlayacağın dilden yazdım sonraki mesajları.

Mesajlar ortada değerlendirmesini herkes kendi yapar artık.Selametle..

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Sistemden Kaynaklanmıştır Bende Güzel Çalışıyor.
Arada Aptalaşsada o Reklam Erkanı Bendede Açılıyor Bazen Sanırım Yapımcının pro Ekledigi Bir Reklam Sekmesi Onu Kapatıyorum Direk Ben.

Zorhak
Senin Espiriyle Yaklaştıgın Şey İnsanların Hevesini Kursagında Burakıyor. Ben Yapımcıda Degilim. Yaızlımıda Bana Ayit Degil Sadece Paylaşım Olsun Diye AÇıklayıcı Bir Bicimde İçerigni Yazdım. Paylaşılan Şey Bir İnsan İşine Yarıyo İndirir Taratıyomusun Ne Ypıyosan Yapar Denersin Olmadı siler Geçersin. Sen Bişey Emek Verip Hiç Kulanmadan Biri Sana Espiri ile Karışık Suçlamada Bulunuyorsa Bu Can Sıkıcı Bir Durum Neyse. Arkadaş Taratmış Ekran Foto Almış. Sanırım Sorun Kalmadı İyi forumlar.

---------- saat 14:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:19 eklenmişti ----------

Mod Arkadaşlar Konu Düzenleye bilirmi Saçma Biyere Gitti Cünkü Teşekürler.