Online Oyunum İçin Yapmakta Olduğum Websitesi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 023
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Login ve Register Sayfaları İçin GizemliOyuncu'ya Teşekkürler. Oyunum Basitçe Şöyle;
TURUNCU
2D
Eğer Oyun Tutarsa .com Uzantılı Domain Alacağım. Siteye Girdiğinizde URL Sonuna ?i=1 Gelmesinin Sebebi InfinityFree Şirketinin Güvenlik Mekanizmasıdır. Bu Akşam Uğraşamam Ama Büyük İhtimalle Yarın 000webhost Geçeceğim. Linklerin Hepsi 404'e Gidiyor Çünkü Yoklar :D

Anasayfa Tasarımını Ben Yaptım, Sizce Nasıl Olmuş? Oyun Yapmak İsteyenlere Eğitim de Vereceğim.

Bu arada, GizemliOyuncu Anasayfa Hakkında Fikir Verirsen Çok Güzel Olur.

Ekli dosyalar

• 1593036585971.png
    1593036585971.png
    3.9 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleyen moderatör:

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Navbar için margin değerini 0'a çekebilirsin, margin düşürüldüğünde height arttırılabilir ve butonlar biraz daha geniş olabilir, transition ile daha yumuşak bir hover efekti verilebilir, dropdown açılışı için hover verilebilir, Login ve Register butonları navbarın sağ tarafına eklenebilir, login işlemini modal ile yaptırabilirsin. Renk uyumu gayet güzel olmuş.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Navbar için margin değerini 0'a çekebilirsin, margin düşürüldüğünde height arttırılabilir ve butonlar biraz daha geniş olabilir, transition ile daha yumuşak bir hover efekti verilebilir, dropdown açılışı için hover verilebilir, Login ve Register butonları navbarın sağ tarafına eklenebilir, login işlemini modal ile yaptırabilirsin. Renk uyumu gayet güzel olmuş.
Yapmaya Çalışıyorum Ama Şuan CSS Dosyası Güncellemiyor Kendini. Dosyada Bazı Yerleri Değiştirdim Site Değişmiyor.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Yapmaya Çalışıyorum Ama Şuan CSS Dosyası Güncellemiyor Kendini. Dosyada Bazı Yerleri Değiştirdim Site Değişmiyor.
Shift + F5 yap tarayıcı stil kodlarını önbelleğe almıştır.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Shift + F5 yap tarayıcı stil kodlarını önbelleğe almıştır.
Hocam Sorun File Editor'deymiş Tarayıcıdan css Dosyasına Gittim Baktım Değişmemiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Online Kısmını Eksilttim, Benim İçin 2D MMORPG Çok Büyük Bir Hedef :D Platformer Olacak.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Hocam Sorun File Editor'deymiş Tarayıcıdan css Dosyasına Gittim Baktım Değişmemiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Online Kısmını Eksilttim, Benim İçin 2D MMORPG Çok Büyük Bir Hedef :D Sadece RPG Olacak.
Cyberduck + Atom ikilisini kullan, ben bu zamana kadar bir problem yaşamadım.

MassterX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
işlerim vardı bakamadım da kusura bakma çok güzel olmuş eline emeğine sağlık inşallah daha güzelini yaparsın benimde işlerim var bi script yazmaya başladım para kazandırma scripti :D onunla uğraşıyım deidmde