Online Oyun Önerisi

Machenßerg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar.. Şimdi ben geceleri istediğim oyunları oynayabiliyorum ama sabah ve öğlen vakitlerinde dükkandaki bilgisayarın özellikleri sebebiyle oyun oynayamıyorum. Önceden haxball oynuyordum. Şimdi modem sayesinde onuda oynayamıyorum.

Bildiğiniz haxball gibi kurulumsuz online oyun arıyorum. Türü farketmez her şey olabilir ama kurulumsuz olması lazım.

Bu bilgisayar yüzünden miniclip oyunları oynamaktan bıktım :)

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Oynamadığım halde Gladius, ikariam, Travian (isimleri doğruysa) bu oyunları oynayabilirsin. (Tavsiye etmem ama sende oyunsuz kalma : ) )

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kurulumu olmayan demişsin ama ben kurulumlu bir tane önereyim, 15 MB boyutu.

Soldat - http://soldat.pl/

Soldat-TR - http://soldat-tr.com/

Soldat için yapılan en kaba tanım: CS ile Worms karışımı, iki boyutlu bir çok oyunculu aksiyon oyunu. Dünya üzerinde kaldırmayan bilgisayar az bulunur herhalde. :D Oynamayı öğrenmek biraz zor ama öğrenince bırakamıyorsun.

İkinci olarak "Chess.com"u öneriyorum. :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ya son 1 haftadır Facebook üzerinden 101 okeye sardım oldukça zevkli :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Armor Mayhem diye bir oyun var kurulum gerektirmiyor oyna pişman olmazsın.

Reaksiyon puanı
66
sen browser oyunlarını kastediyorsun. İlk browser oyunum traviandı ama dehşet bir şeydi. Aynı zamanda son oyunum çünkü çok bağımlılık yapıyor ve sonradan olanın zamanına olacağını anlıyorsun. Zamanın boş ise illa oyun ile değerlendirmeyi düşünme bence ;)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Eğer boş zamanın çoksa Travian olabilir. Yalnız fena halde bağımlılık yapıyor. Bazı zamanlar geliyor gecenin 2 sinde 3 ünde online olmak zorunda kalabiliyorsun. Savaş ve strateji oyunu olduğu için. Ama öğrenirsen ötesi yok :)

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Futbolcup ve popmundo 2 sene araliksiz oynadim ikiside cok iyidir.

Wockeez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ogame de oynayabilirsin uzun soluklu bi browser oyunu bi bak istersen

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ogame e bulaşma fena oluyor :) Quake live ile Yanlış hatırlamıyorsam battlefield in online oyunu var. Browser tabanlı oynanıyor. kucuk bır eklentı yukluyor tabı

Machenßerg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
traviana bakayım dedim de güzele benziyor ama yavaş yavaş tabi :D

inci92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar.. Şimdi ben geceleri istediğim oyunları oynayabiliyorum ama sabah ve öğlen vakitlerinde dükkandaki bilgisayarın özellikleri sebebiyle oyun oynayamıyorum. Önceden haxball oynuyordum. Şimdi modem sayesinde onuda oynayamıyorum.

Bildiğiniz haxball gibi kurulumsuz online oyun arıyorum. Türü farketmez her şey olabilir ama kurulumsuz olması lazım.

Selam

Tam istedigin gibi online oyun onerecegim, oyun heryerden oynanabilir, en cok oynanan mafya oyunu, kendi chat bolgesi var, mafya aileleri kurulabiliyor, erkek oyuncular kiz oyuncularla evlenebiliyor, savaslar yapilabiliyor, organize suclar yapilabiliyor.
cok cok keyifli bir oyun.
Linki : http://www.barafranca.gen.tr/?a=12

Umarim sen de begenirsin :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Selam

Tam istedigin gibi online oyun onerecegim, oyun heryerden oynanabilir, en cok oynanan mafya oyunu, kendi chat bolgesi var, mafya aileleri kurulabiliyor, erkek oyuncular kiz oyuncularla evlenebiliyor, savaslar yapilabiliyor, organize suclar yapilabiliyor.
cok cok keyifli bir oyun.
Linki : http://www.barafranca.gen.tr/?a=12

Umarim sen de begenirsin :)

Hala devam mı ediyor bu oyun yav. Neydi o günler efsaneydik resmen :)

İnterSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gamevial.com un team tanks i öneririm multiplayer kurulumsuz 3d tank savaşı oyunu dahası gamevial.com da :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36

online menejerlik seviyorsan tam FM kıvamında

yener88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de Ogame oynayabilirsiniz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Trancformice öneriyorum çok zevkli bağımlılık yapapilir:D öneririm

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
travian bağımlılık yapıyor ama boş zamanın olması lazım çok dehşet bir oyun 2 senedir oynuyorum hiç hesap da silmedim eğer oyunu anlamassan güzel değil dersin eğer anlarsan vayy be dersin gerçekten çok güzel başla ancak galyalı ol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Orda arkadaş bulabilcek güvenilir.Eğlenceli bir oyun...