Online Oyun İçi Para Kazanmak İster misiniz ?

kralugur77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN konu dışı halkı. Küçük büyük abilerim kardeşlerim sizlere ücretsiz internet üzerinden para kazandırmayı ve bu parayı dilerseniz oynadığınız oyundaki paraya çevirebileceğiniz yolu öğretmek isterim. Ayrıntıların hepsini PM'de anlatacağım. Hepinizi Pm'ye beklerim :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Buraya yazsanda milleti pm ile uğraştırmasan.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Çok basit bir işlem ama buraya yazılacak gibi bir iş değil :)
Niçin ? Forum kurallarına mı aykırı ne tür bir iş bu ? veya işlem özet geç en azından ki kişilerin aklında bir şablon oluşsun.

kralugur77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlem sadece tıklayıp 5-30 saniyelik reklamlar izlenerek oluşan bir işlem illegal bir işlem değil :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
E e e tamam illegal olmadıktak sonra burada paylaşabilirsin, forum kurallarına da aykırı birşey yoksa.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
arkadaşlar herhalde referans verecek bende bu sebepten bugün birileriyle tartıştım.referans linkinin ahım şahım bi özelliğide yok bu arkadaşın bari mağdur olmasını istemem . siz o linkten üye olduğunuzda oyunda yaptığınız eylemler karşısında %10 olarak küçük bir pay veriliyor.bi kaç kişi toplayınca yine ancak önemsenecek bir rakam.yani kavgaya gerek yok.konu arkadasın konusu linki verir vermez.kavga yersiz. ;) oyununda bu arada adını tahmin edebiliyorum. :laugh:

kralugur77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belli bir oyun değil tüm oyunlarda geçerlidir söylediğim yöntem sonuçta para paradır her oyunda geçerlidir yok ben oyun üzerinden istemem derseniz kartınız var ise parayı nakite çevirirsiniz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yaw karşı çıkan olmadı zaten şuraya açık açın yazın dedik bu tarz şeylerı niye yapıyorsunuz demedık ya :D