Online MMO Rpg Oyun Ustaları ve Bilgeleri Buraya ( Tavsiyeniz Lazım )

mraragorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yıllardır metin2 , nostale , newerwinter , knight , silkroad gibi oyunlar oynadım. Tabi okul , iş derken bitti gitti. Şimdi eve gelince günde 2 saat( Hafta sonu artar ) takılcağım online mmo rpg arıyorum. Şu şartlarda ;
- Türkçe olması veya görevleri kolay takip edilebilir olması .
- Oyuna parayla item alınsın ama yüksek meblalarla olmasın .
- 1,2 ayda son LVL olmam lazım , max 3 ayda , yıllarca kasılan oyunla işim olmaz .
-Pvp sistemi olmalı , karakter arası fark çok olmamalı , Pazar sistemi olmalı.

- !!!! Oyun sürekli yeni item getiripte emeğimizi boşa çıkaran bir oyun olmasın !!!

Kısacası metin2 , neverwinter karşımı bir oyun istyorum. Anlaşılabilir vakit harcattıran sıkmıyan bir oyun istiyorum.

Önerdiğiniz oyun eğer bu şartlara uyuyorsa hangi herosu pvpde daha güçlü onuda yazarsanız sevinirim , her oyuna başladığımda pvp üstünlüğü için tekrar karakter kasmaktan bıktım . Önerdiğiniz oyunda karakter , build önerisi bile olursa sevinirim.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşşekürler !

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Eğer hızlı eğlence, PVP vs. istiyorsan zamanında Karahan vardı. Belki Tera güzel bir alternatif olabilir. Ama cidden. Eğer bir kaç aya maksimum seviyeye gelmeyi düşünüyorsan NeverWinter senin için biçilmiş kaftan. Ayrıca eğer adil bir oyun istiyorsan da belki CS:GO senin için daha uygun bir yerdir. Bu video'ya bir göz at istersen :)

--- Gönderi Güncellendi ---
Ayrıca Warframe'in PVP'si de fena değildir hani :D

rocker_tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
WoW : Item mall yok aylık ücret var. Gold ile 30 günlük oyun süresi alabiliyorsun. Ayrıca oyun süresi yerine Battle appe 13€ olarak aktarabiliyorsun. Gold ile 20 Mayıs 2018 yılına kadar oyun süresi yaptım. Ayrıca Diablo 3 15€ değerinde Necromancer sınıfını. Starcraft 2 de 30€ değerinde son ek paketi 8€ luk nova, toplamda 30€ tutan co-op için commandeları aldım. Bunun yanında 15€ luk Starcraft remastered, 60€ luk Overwatch ve 100€ luk Destiny 2 Deluxe paketini oyundaki gollarımla aldım.

Black Desert : Oyun Türkiye de Türkçe olarak da sunulacak. WoW oynadığım için fazla bir bilgim yok ama mmo tarafında çoğu kişi bu oyuna kilitlenmiş durumda. Videoyu izlersen aklında bir fikir oluşabilir.