Haber Online Davetiye Hizmeti: Davetino

Bu konuyu okuyanlar

firatba

Öğrenci
Katılım
8 Mayıs 2020
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
Herkese selamlar,

Büyük bir heyecan ile hayata geçirdiğimiz yeni projemiz, "online davetiye hizmeti" hakkında sizlere bilgi verip, yorumlarınızı almak istiyorum; Davetino.

davetiye

Davetino Nedir?​

Çok yakın bir zaman içerisinde düğün davetiyesi, nişan davetiyesi ve nikah davetiyesi hizmetleri ile başlayacağımız web sitesi formatında düğün davetiyesi hizmetimiz sayesinde artık davetiye hazırlamanız ve misafirleriniz ile paylaşıp, geri dönüş almanız çok kolay olacak! Popüler davetiye örneklerine göre hazırlanan davetiye modellerimiz arasında vintage düğün davetiyesi, retro düğün davetiyesi ve daha modern düğün davetiyesi, sade düğün davetiyeleri de bulunuyor.

Düğün Davetiyesi Nasıl Çalışır?​

Üye olup, davetiyenizi oluşturur ve ön izlemesini görüntülersiniz. Eğer beğenirseniz ki beğeneceğinizi düşünüyoruz :) satın alır ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Davetiye Hizmetimizde Neler Var?​

Davetiye hizmetimizde;
- Online düğün davetiyesi,
- Size özel, kişiselleştirilmiş web sitesi,
- Konuklarınızın katılım durumunu belirteceği LCV yani katılım durumu bildirim formu,
- Konuk yönetimi
- Konuklarınıza düğün tarihini hatırlatma servisi bulunur.

Shiftdelete'in değerli üyelerinin de kullanıp memnun kalacağını umuyoruz. (Lütfen geri bildirimlerinizi bizden esirgemeyin, her biri bizim için çok değerli.)

Yakın bir zamanda düğün davetiyesi yaptırmayı planlayan sevgili SDN üyelerimize özel 100 TL indirim için buradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Herkese başarılar!
 
Üst