Online Alış Veriş Hakkaında ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erays9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erays9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncElikle yaşım 17.Bankada kredi kartı,hesap vs yok. gittigidiyordan alışveriş yapmak istiyorum ama kapıda nakitödeme seçeneği yokmuş.benim isteğim bankaya belirli miktar para yatırıp(örneğin 50 tl)ve bu para ile gittigidiyordan alışVeriş yapmak böyle birşey mümkün mü? Daha önce internetden alışveriş yapmadım gerekirse hesap açtırabilirim ama hangi bankadan ve nasıl açtıracağım?????

teşekkürler

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Gittigidiyor'dan sadece kredi kartıyla ödeme yapabilirsin.Dediğin şekilde para yatırarak hiçbir sitede alışveriş yapamazsın.Almak istediğin ürünü başka bir sitede bulup kapıda ödeme şeklinde alabilirsin ancak.Ya da bir tanıdığına rica edip kredi kartıyla alırsın,kredi kartı olmayan çok az kişi vardır sanırım.

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dediğin gibi birçok yerden alışveriş yapabilirsin firmanın hesabına havale yaparsın...
fakat gittigidiyorda malesef bunu yapamassın sadece kredi kartı ve BANKAMATİK KARTI ile alışveeriş yapabiliyosun
bence git bi bankadan bankamatik hesabı aç öğrenci olarak yıllık ücret falanda olmaz(iş bank ı öneriyom)

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bank Asya'nın internet kredi kartını alabilirsin yanılmıyorsam, Bank Asya'da hesabın varsa tanımlıyorlar diye biliyorum, bir araştırmanızı tavsiye ederim.