• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Onların evine de giriyormuş:D:D:D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buraqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
-----------

Son düzenleme:
yani patavatsızlığın bu kadarı diyosun :D

Babanın ... deseydin :P

ben o an bizim daha o çocuğun ababsı olduğu adama sövmediğime dua ediyorum. ama ilk başta çocuk böyle sormaya başlayınca aklıma böyle şeyler gelmişti ama babası olacağı aklıma gelmezdi.

İtiraf güzel ama pesimist'in söylediğine çok güldüm :D

tesadüfün bu kadarı :D iyi sövmemişsiniz ;D

o.O o.O o.O ilk durağa kadar iyi dayanmışlar ben olsam kapıyı elimle açar atlardım dışarı otobüs giderken :} :} olaya bak

hahahaha olaya bak guzel esi felan değilmiş bari

Babanın ... deseydin :P[/QUOTE

Lafın süperrdi ya:D

Bu arada pesimistin dediğini yapmaktan ziyade inşaallah kötü şeyler konuşmadınız yoksa çocuk babasına anlatır babası okulda sana anlatır o böyle :devil: sen böyle :helpsmilie: biz böyle :D

ya buraqq adlı kardeş sen dünyaya tırnak içinde id (it ile alakası yoktur) olarak yaşamaya mı geldin biraz toplumsal güdülen ya süperegon artsın hadi o da olmuyorsa egonu geliştir ne bu ye iç eğlen gümbür gümbür dolu dizgin dünya anlayışı

ya buraqq adlı kardeş sen dünyaya tırnak içinde id (it ile alakası yoktur) olarak yaşamaya mı geldin biraz toplumsal güdülen ya süperegon artsın hadi o da olmuyorsa egonu geliştir ne bu ye iç eğlen gümbür gümbür dolu dizgin dünya anlayışı

? ben birşey anladıysam kara olayım

Surat ifadelerinizi çok merak ediyorum :pinch::pinch::pinch:

zor bir durum :D
okula gidince hoca ne yaptı ?

bende hiç bi şey anlamadım.

ben sizin yerinizde olsam okulu bırakır yurt dışında iş arardım :D

vakti zamanında lisede oyle bi hocam vardı ki degil oglu 7 sülalesi yanımda olsa tavrım degismezdi. karedenizli dusmanının tekiydi :angry: