Halkulvad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
[video=youtube;8SosgAnaPCs]https://www.youtube.com/watch?v=8SosgAnaPCs[/video]
Dayım ne güzel söylemiş.
Dayım ne güzel söylemiş.

yani bunların yapamadığı hiçbir şeyi kimse yapamıyor, öyle bi bilinç altı çekmişler ki helal...
komik videoya taşısak mı?![]()
siyasi parti reklamı yasak değil mi?
Onların zihniyeti öyle kardeşim. Onlar istediğini yapar eder , küfür edebilir , hakaret edebilir , eleştirebilir , paylaşabilir '' Onların ÖZGÜR fikri '' Aynılarını biz yapınca sen kimsin '' Faşist '' damgası hemen. Onlar reklamlarını paylaşınca sorun olmaz , Biz paylaştıkmı forumda Siyasi parti reklamı yasak değilmiydi falan hemen...CHP reklamı yapılır ses çıkmaz, AKP reklamı yapılınca yasak değil mi?
yaşın kaç? parti reklamı yapıyorsun bırak büyükler yapsın siyaset pis iş sana göre değil bırak yetişkinler yapsın.
Bir ülkede Asgari ücreti Hükümet değil GSYİH Ve Nüfus belirler. Bunlar orantılı şekilde yapılır. Eğer sizin söylediğinize bakarsak Çin bizden daha fakir oluyor onların kişi başına düşen milli geliri 6.569 $ , Bizde ise 11.018 $ ( Tabi dolar arttı bu oran 10.000 civarına gerilemişte olabilir ) Neyse bu anlamda bakarsak biz çinden dahamı zengin olmuş oluyoruz ? Peki neden Çinin İngilteredeki gibi 44.000 $ değil ? Yani gelir fazla olup , nüfus az olursa ozaman Asgari ücret daha yüksek olur Bunu demek istedim. Bizimde malesef gelir ortalarda , nüfus fazla olunca Asgari ücret az oluyor. Eğer Kılıçdaroğlu ben öyle kafama göre 2000 TL yapam derse ülke batar Cari açık ortaya çıkar İMF nin kapıların eski günlerdeki gibi sürünürüz.kimse kusura bakmasın hangi partinin/partilerin ne olduğu belli.ne akp ne chp ikisine de yakınlığım yatkınlığım yok.
ben Kılıçdaroğlu'nun vaadlerini beğendim düzgün bir şekilde de yapabileceğini kanıtlar ise onlara oyumu veririm.
Video göründüğü üzre bilinçaltı mesaj vermekte.
basitçe bir kıyaslama yapalım, (basitçe bir örnek sadece hem de seçim vaadi olarak kullanıldı)
asgari ücrete 1000 Tl diyelim vaad edilen 1500 TL
şimdi x biz 1500 verilse veririz, ama öyle bir şey mümkün değil diyor.ki buna ben gülerim.
diğeri de 1500 veririm şurdan burdan kaynak yaratırım diyor.mantıklı acaba yapar mı diyorum.
hani her şey bence ortada.
(Akpyi sevmem hiç sevmem baya sevmem,özelleştirdi,emekçinin hakkı savunulamadı,durum ortada.Refah düzeyine çıkaracak parti aranıyor...)
Asgari ücret artsa emekli maaşı artsa refah düzeyimiz artacak mı ? Bu ülkede yapılan zamların ardından artan tek şey enflasyondur. Eğer refaha erdireceklerse ancak ve ancak indirimlerle olurkimse kusura bakmasın hangi partinin/partilerin ne olduğu belli.ne akp ne chp ikisine de yakınlığım yatkınlığım yok.
ben Kılıçdaroğlu'nun vaadlerini beğendim düzgün bir şekilde de yapabileceğini kanıtlar ise onlara oyumu veririm.
Video göründüğü üzre bilinçaltı mesaj vermekte.
basitçe bir kıyaslama yapalım, (basitçe bir örnek sadece hem de seçim vaadi olarak kullanıldı)
asgari ücrete 1000 Tl diyelim vaad edilen 1500 TL
şimdi x biz 1500 verilse veririz, ama öyle bir şey mümkün değil diyor.ki buna ben gülerim.
diğeri de 1500 veririm şurdan burdan kaynak yaratırım diyor.mantıklı acaba yapar mı diyorum.
hani her şey bence ortada.
(Akpyi sevmem hiç sevmem baya sevmem,özelleştirdi,emekçinin hakkı savunulamadı,durum ortada.Refah düzeyine çıkaracak parti aranıyor...)
siyasi parti reklamı yasak değil mi?
18yaş sınırı olmalı millet yaşına başına bakmadan küfredebilir sövebilir annesi çocuğuna küfredildiğini görürse çok üzülür.
onu bunu bırak densizin biri küfreder filan anneni üzer bu boş ver yetişkinler ve küfredilmeye duyarsız insanlar yapsın.Biyolojik olarak 14 yaşındayım. Siyaset Siyaset pis iş ama yapıyorum...
sen değil sana ederler senin annen üzülür sen küfretmedin.Afedersinde burada benim kime ana baba küfür ettiğimi gördünüz.
onu bunu bırak densizin biri küfreder filan anneni üzer bu boş ver yetişkinler ve küfredilmeye duyarsız insanlar yapsın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sen değil sana ederler senin annen üzülür sen küfretmedin.
Yine yol, ne yolmuş arkadaş :lol::lol: