Öneriniz Nedir?

Hangisi?

• P10

Kullanılan: 17 89.5%
  • 6S

Kullanılan: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19

Kunget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 ay içinde telefon değiştirmeyi düşünüyorum iki model arasında kaldım sizin düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Huwaei P10 ve Iphone 6S 32gb. En az 3 sene kullanmayı düşünüyorum. Oyun en fazla ufak tefek 3 oyun olur. Youtube, twitter, insatgram falan kullanıyorum klasik. Fotoğrafa ilgim var ama sürekli yanımda makine taşıyamadığım için de fotoğradı çektiğimde iyi çekti lan gene dedirtsin yeter. Fakat bu 3 sene içinde de bana sorun çıkarmasını istemiyorum bu yüzden aklım biraz 6S'e kayıyor. Siz ne diyosunuz?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
6s alma bence. Gereksiz pahalı ve şarj noktasında seni üzebilir.
İthlatçı garantili p10 Plus alabilirsin veya S7 güzel bir tercih olabilir. Zaten fotoğraf konusunda S7 biraz daha üstün bir cihaz.
Sen bütçeni söyle. Ona göre bişey önereyim sana

Kunget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6s alma bence. Gereksiz pahalı ve şarj noktasında seni üzebilir.
İthlatçı garantili p10 Plus alabilirsin veya S7 güzel bir tercih olabilir. Zaten fotoğraf konusunda S7 biraz daha üstün bir cihaz.
Sen bütçeni söyle. Ona göre bişey önereyim sana
Bütçe 2500 civarı. Lg V20 de vardı aklımda ama LG'ye güvenemiyorum. İlla bir sorunu çıkıyor.

Berkay Gündüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bütçe 2500 civarı. Lg V20 de vardı aklımda ama LG'ye güvenemiyorum. İlla bir sorunu çıkıyor.
P10 candır. S7 iyidir. 6S'i boşver. Kameraysa P10, ekransa S7. İkisi de 3 sene götürür. Özçekim meraklısıysan kesinlikle P10, sürekli düşük ışıkta fotoğraf çekiyorsan kesinlikle S7. P10'un tuşunun TapTic gibi olmasından dolayı uzun kullanımda daha sağlam kalır gibi geliyor, ayrıca arkasının metal olmasından dolayı daha sağlam dolayısıyla daha çok götürür, S7'de cam :( Ama su altında da kullanırım diyorsan S7. Mate 9'a da bak eğer pili çok gitsin diyorsan. Yani durum böyle, karışık.
Ayrıca S7 1.5 sene önce çıktı P10 ile Mate 9 bu sene çıktı, aklında bulunsun.

Kunget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
P10 candır. S7 iyidir. 6S'i boşver. Kameraysa P10, ekransa S7. İkisi de 3 sene götürür. Özçekim meraklısıysan kesinlikle P10, sürekli düşük ışıkta fotoğraf çekiyorsan kesinlikle S7. P10'un tuşunun TapTic gibi olmasından dolayı uzun kullanımda daha sağlam kalır gibi geliyor, ayrıca arkasının metal olmasından dolayı daha sağlam dolayısıyla daha çok götürür, S7'de cam :( Ama su altında da kullanırım diyorsan S7. Mate 9'a da bak eğer pili çok gitsin diyorsan. Yani durum böyle, karışık.
Ayrıca S7 1.5 sene önce çıktı P10 ile Mate 9 bu sene çıktı, aklında bulunsun.
Teşekkür ederim. Sanırım tercihim P10dan yana olucak o zaman. Özçekim yapmam gece çekimce tripod ile işi çözebilirim. İso düşürüp kumlama azaltırım pozlama arttırıp aldığı ışığı arttırım. Su altı merakım olmadığı içinde su geçirmez olmasına gerek yok. Mate 9'a da bakıcam teşekkürler

Berkay Gündüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Kunget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
P10 al kamerası baya iyi
Leica'yı biliyorum baya eski bi şirket bu yüzden p10 düşünüyoru. Bazı forum sitelerinde ısınıyor diye falan okudum. Kullanan var mı burada? Bu ısınma konusundaki görüşü nedir? Gerçi bendeki kadar ısınamaz bazen çok aşırı ısınıp pilde ünlem uyarısı çıkıyor. Nasıl beceriyor bunu bende anlamış değilim

Berkay Gündüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Leica'yı biliyorum baya eski bi şirket bu yüzden p10 düşünüyoru. Bazı forum sitelerinde ısınıyor diye falan okudum. Kullanan var mı burada? Bu ısınma konusundaki görüşü nedir? Gerçi bendeki kadar ısınamaz bazen çok aşırı ısınıp pilde ünlem uyarısı çıkıyor. Nasıl beceriyor bunu bende anlamış değilim
4K videoda ısındığı doğrudur, bi zahmet ısınsın, sonuçta beşer malı kusursuz olamaz. Ama sorun olmaz. Ona bakarsan DxOmark da P10'a 87 HTC 10'a 88 veriyo. Çok takma eğer sürekli 4K çekmeyeceksen :)

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Galaxy s7nin kamerasıda çok iyi. Benim tercihim s7 den yana .

Kunget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4K videoda ısındığı doğrudur, bi zahmet ısınsın, sonuçta beşer malı kusursuz olamaz. Ama sorun olmaz. Ona bakarsan DxOmark da P10'a 87 HTC 10'a 88 veriyo. Çok takma eğer sürekli 4K çekmeyeceksen :)
Video olarak belirtmemiş tabi olanlar direk ısınıyor falan yazdığı için aklımı kurcaladı. Her telefon ısınır tabi de insanlar böyle belirtince aşırı olduğunu düşündüm. Video kısmı çok önemli değil zaten benim için 1080 yeterlidir yani. Teşekkür ederim
--- Gönderi Güncellendi ---
Galaxy s7nin kamerasıda çok iyi. Benim tercihim s7 den yana .
Samsung sevmiyorum açıkçası ve aldığım bir modeli de 7 kere servise gönderince uzak durdum

Berkay Gündüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Video olarak belirtmemiş tabi olanlar direk ısınıyor falan yazdığı için aklımı kurcaladı. Her telefon ısınır tabi de insanlar böyle belirtince aşırı olduğunu düşündüm. Video kısmı çok önemli değil zaten benim için 1080 yeterlidir yani. Teşekkür ederim

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340

Samsung sevmiyorum açıkçası ve aldığım bir modeli de 7 kere servise gönderince uzak durdum
Sana katiliyorum orta segment ve giris segment samsunglar berbat. 3 seneden sonra bir ise yaramiyor fakat amiral gemisi modelleri cok basarili , Dedemde a3 2016 var fiyatina gore hicbir ise yaramiyor , internette dolasirken kasiyor. O telefonu gordukten sonra samsungun a serisinden sogudum . Alacaksan samsungun s ve note serisinden alacaksin. Gerisi bosa para.

Kunget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana katiliyorum orta segment ve giris segment samsunglar berbat. 3 seneden sonra bir ise yaramiyor fakat amiral gemisi modelleri cok basarili , Dedemde a3 2016 var fiyatina gore hicbir ise yaramiyor , internette dolasirken kasiyor. O telefonu gordukten sonra samsungun a serisinden sogudum . Alacaksan samsungun s ve note serisinden alacaksin. Gerisi bosa para.
Samsungta Wave 2 kullanmıştım 7 kere servise gidince bitti benim için. Diğer modelleri kullanmadım onun için bi kıyaslama yapamam tabi ama gene de sevmiyorum
Iphone kullanmadığım için iki sistemi kıyaslayamam. Belki severim ama 6s'in ömrü bitince yeni model almak cidden pahalı. Bir de google fotoğrafların yüksek kalite seçeneğinde sınırsız depolama alanı vermesi hoşuma giden bir şey