Bu konuyu okuyanlar

melx105h arslan

Öğrenci
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
selamlar bir sanal alış veriş sitesi açacağım. Ancak klasik hepsiburada n11 gibi olmasını istemiyorum müşterilerim benden ne bekler onu öğrenmek istiyorum. bir alış veriş sitesinde nasıl bir özellik olsa mutlu olursunuz. görüşlerinizi bekliyorum.
 

Kadir Yunus

Öğrenci
Katılım
19 Kasım 2017
Mesajlar
35
Reaksiyon puanı
11
Puanları
8
Yaş
36
Öncelikle önerim genel alışveriş sitesi açmayın, tüm ürünleri stoklama şansınız olmayacaktır. Bunun yerine 1 veya 1 ürün grubuna yönelik çalışabilirsiniz. Örneğin çanta satışı veya cüzdan satışı gibi.

Müşteriler uygun fiyat, hızlı kargo, müşteri memnuniyeti ister...

Ürün depolamak konusunda sorunların varsa Dropshopping yapabilirsin. Dropshopping stoksuz e-ticaret olarak adlandırılabilir. Bazı firmalarda bu şans var Türkiye'de de Stoksuz E-ticaret Dropshipping Nedir? XML Veren Firmalar örneğin burda listesi var. Bu firmaların ürünlerini ücret ödemeden satıp komisyon alabiliyorsun. Instagram'da satış yapmak da mantıklı olabilir.
 

nurdede1986

Asistan
Katılım
17 Mayıs 2009
Mesajlar
100
Reaksiyon puanı
9
Puanları
18
öncelikle müşteri sadakatını oturtmalısınız.
müşteri memnuniyeti ilk göreviniz olmalı.
koşulsuz iade gibi seçenekler sunabilirsiniz. ve tabiki sabırsız bir millet olan bize mümkünse aynı günde kargo teslimatı.
kargo şirketinizi çok iyi seçmelisiniz. Şikayet var daki kargo firmalarındaki şikayetleri analiz edip kargo şirketi tercih edin..

vs vs :) başarılar.
 
Üst