Önerilerinizi Bekiyorum

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam Arkadaşlar
Forumun yeni üyelerindenim 2000 tl civarında telefon almayı düşünüyorum bana yardımcı olabilir misiniz önerileriniz nelerdir? ben xperia z3 düşünüyorum..

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
z3+ düşünüyorum aslında kullananınız var mı z3 gibi aşırı ısınma yapar mı acaba?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ya güncellemelere frekansı düşürdüler. G4 ya da Note 4 alın. Hangisi ihtiyaçlarınız daha çok karşılıyorsa.

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ödeme seçenekleri de çok garip gidiyorum adama telefon alcam diyorum adam bana ya senet imzalatmaya çalışıyo ya da kredi kartına taksitlendirebilirim diyo nasıl alcam ben bu telefonu kredi kartım yok senete de güvenmiyorum ya ölelim mi napalım ? bu konu hakkında da öneri verirseniz sevinirim..

neanaok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paypal kart veya inial ön ödemeli kart al kredi kartı gibi kullanılıyor

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar
Forumun yeni üyelerindenim 2000 tl civarında telefon almayı düşünüyorum bana yardımcı olabilir misiniz önerileriniz nelerdir? ben xperia z3 düşünüyorum..

lg g4 al

hacı bana kalırsa o kadar parayı telefona verme yazık yaa elinden birden 2000 tl çıkıyor büyük bir boşluğa düşüyosun ıyy kötü bir hiss ama yok ben alırım bana koymaz diyorsan al yaa LG G4 AL TAŞ GİBİ telefon renkleri doygun teknolojisi çok yüksek olmadı galaxy s6 al 1.999 tl ye gördüm

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
lg g4 al

hacı bana kalırsa o kadar parayı telefona verme yazık yaa elinden birden 2000 tl çıkıyor büyük bir boşluğa düşüyosun ıyy kötü bir hiss ama yok ben alırım bana koymaz diyorsan al yaa LG G4 AL TAŞ GİBİ telefon renkleri doygun teknolojisi çok yüksek olmadı galaxy s6 al 1.999 tl ye gördüm
fiyat performans olarak daha uygun önerebileceğin bi telefon varsa söyle illede 2000 tl vercem diye bi kaidem yok. benim için hafıza ve performans önemli tabiki bide bi sene kullandıktan sonra çöp olmayacak bi telefon istiyorum bu yüzden.

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fiyat performans olarak daha uygun önerebileceğin bi telefon varsa söyle illede 2000 tl vercem diye bi kaidem yok. benim için hafıza ve performans önemli tabiki bide bi sene kullandıktan sonra çöp olmayacak bi telefon istiyorum bu yüzden.

Tamam işte brother ,LG G4 Ama ben microsoft phone'cu olduğum için lumia 930-840/840XL GİBİ TELEFONLARI Tavsiye etmek işime gelir burada genellikle windows phone culara kızıyorlar da bende var 2.5 senedir aynı hafıza boş medya kalitesi yüksek android kadar detaylı değil ama android kadar çöp te değil RAM siz çalışıyor adeta sosyal ağ uygulamaları mevcut İOS KADAR PAHALI DEĞİL yani çöp olmasın diyosan alıp kullanmak istiyosan al bence önce teknosa vs gibi mağazalara git stantları gez orada da bak.Ama her telefona stantlarda kanmayı adamlar bir spot koymuş telefona nur inmiş alıp eve geliyosun telefon sönük çıkıyor

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selam Arkadaşlar
2000 civarında note 4,lg g4 öneririm kamera ve ekran öncelikse g4 e bak daha işlevsellik kalem daha büyük ekran ve sağlamlık dersende note 4 derim.... 2. s6 da bulabilirsin o fiyata az kullanılmışından bulursan s6 ya bak derim ben...

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aranızda xperia z3 kullananlar var mı? çok aşırı ısındığını duydum gerçekten öyle mi yoksa bi şehir efsanesi mi ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Gidip o iki cihazı inceleme fırsatım olmadı. Z3+ güzel bir cihaz. Ama Z5 yakın zamanda tanıtılacak. Z3'ü bilmem ama Z3+ ısınıyordu. Sanırım güncelleme ile işlemci frekanslarını düşürdüler. Sony stabildir, kameraları oldukça iyidir. Yani şu zamlar gelmeyecek olsa yeni cihazları bekleyin derim. Ama şu zamla birlikte çıkmaza sürekleniyor insan.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Gidip o iki cihazı inceleme fırsatım olmadı. Z3+ güzel bir cihaz. Ama Z5 yakın zamanda tanıtılacak. Z3'ü bilmem ama Z3+ ısınıyordu. Sanırım güncelleme ile işlemci frekanslarını düşürdüler. Sony stabildir, kameraları oldukça iyidir. Yani şu zamlar gelmeyecek olsa yeni cihazları bekleyin derim. Ama şu zamla birlikte çıkmaza sürekleniyor insan.
Aynen öyle birkaç gün sonra uygulanacak gerçekten çok kötü bir durum donumuza kadar vergi alacaklar yakına

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
zamları uyguladıkları gibi ödemelerde kolaylık da sağlamıyorlar insanları kredi kartlarına mahkum ediyorlar çook yazıık..

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bildiğim kadarıyla z3 ısınmıyor ben z3 compact kullanıyorum gayet memnunum ama mortal kombat ve telefon şarjda iken ısınıyor belki android 5.0.2 yüzündendir anneme de xperia zr almıştım lolipop geldikten sonra onda da ısınmalar başladı note 4 içinse biraz daha bekle 5 çıkınca fiyatları biraz daha düşebilir

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kararımı verdim bana en yakın z3+ gibi duruyo ödeme için çare arıyorum taksite bölen bi yerden bulursam almayı düşünüyorum..

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
banka kredisi ile alabiliyorsun ama biraz uğraşman gerekiyor teknosa ing ile anlaşmalı hemen hemen herkese 3000 tl kredi veriyor media markt deniz bank ile çalışıyor deniz bank ın faiz oranları ing ye göre daha düşük hatta 2 3 hafta önce z3 e peşin fiyatına kredi veriyodu ya da kredi kartıyla alıp bankadan 9 taksit istiyeceksin kredi den daha az faiz veriyolar

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
LG G3 Al Bence, Çok Başarılı

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hükümet taksiti kaldırmış olsa da çok fazla alternatif var biraz araştır derim
o alternatiflerden birkaçını söyler misiniz? ben araştırdım fakat beni banka kredilerine, kredi kartlarına, senetlere vs. hapseden ve neredeyse bi ömür taksit ödemeye mahkum eden sistemlerden başka bişey bulamadım ki o kadar taksit ödeyerek ev veya araba sahibi olan insanlar var yazık günaahh..