CeyhunUsta
Öğrenci
iphone 8 plus kullanıyorum en stabil ios sürümü hangisi sizce ? Şuan 15.7.1 yüklü 16.1 kurmalı mıyım ?
Apple servisine gittiğimde bir teyzede iphone 6s vardı ve ios 11 yüklüymüş bu sebeple de whatsapp açılmıyormuş. Güncellemeye çalıştığında da hata veriyormuş. İTunes üzerinden güncellenirse bir daha açılmayabilir vs. dedi tabi bu durum ios 15 ile 16 arasında olur mu bilmiyorum. Ben de kulak misafiri olmuştum.Apple da önerilen diye birşey yok en günceli kurmak zorundasınız yoksa hatalar oluşur ve uygulama desteği de ona göre veriyorlar.
Keşke o sürümlere dönebilseken iyisi net iOS 12
Açılmaz tabi. Diğer dedikleri doğru değil.Apple servisine gittiğimde bir teyzede iphone 6s vardı ve ios 11 yüklüymüş bu sebeple de whatsapp açılmıyormuş. Güncellemeye çalıştığında da hata veriyormuş. İTunes üzerinden güncellenirse bir daha açılmayabilir vs. dedi tabi bu durum ios 15 ile 16 arasında olur mu bilmiyorum. Ben de kulak misafiri olmuştum.
İos 16 henüz oturmadı.16.5 gelmeden güncelleme yapmanı tavsiye etmem.iphone 8 plus kullanıyorum en stabil ios sürümü hangisi sizce ? Şuan 15.7.1 yüklü 16.1 kurmalı mıyım ?
15.7.1 kalıp güncelleme yapmadığında hata olmaz.Tek yaşayacağı sıkıntı İos 16 isteyen istisnai uygulamaları kullanamaz.Bu uygulamaların sayısı çok az.Apple da önerilen diye birşey yok en günceli kurmak zorundasınız yoksa hatalar oluşur ve uygulama desteği de ona göre veriyorlar.
Güncelleme bekletince hatalar oluşabiliyor. Apple da da zaten zorunlu güncelleme var. Yeni güncelleme gelince bir süre sonra imzalar çekilir shsh kaybolur. Geriye dönüş de yapılamaz. Apple da böyle android de o zorunluluk yok.İos 16 henüz oturmadı.16.5 gelmeden güncelleme yapmanı tavsiye etmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
15.7.1 kalıp güncelleme yapmadığında hata olmaz.Tek yaşayacağı sıkıntı İos 16 isteyen istisnai uygulamaları kullanamaz.Bu uygulamaların sayısı çok az.