Öneri Oyun

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Merhaba arkadaşlar dün akşam yeni bi sistem topladım sorduğum herkes mükemmel sistem falan dedi birde size sormak isterim
Ana Kart : h97m-e
Ekran Kartı : msi geforce gtx 1050 ti 128 bit 4 gb
İşlemci : i5 4460 4. Nesil 3.20 ghz 6mb önbellek
Ram : HyperX 16 gb 4x4 1600mhz ddr3
Depolama : 120 gb ssd 500-550 yazma/okuma , 1 tb 7200 rpm hdd
Psu : 450w

Sistemimi baya ucuza topladım ve baya küçük bi bütçem vardı pek iyi bi sistem olmadığını biliyorum ama 2000 tl ye göre herkes iyi dedi :) sizce nasıldır

Gta 5 i 1080p ultara ne kadae fps alabilirim veya bana önerdiğiniz oyun

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
GTA 5 te en üst ayarlarda 40-60 fps alabilirsin,çimenler FPS i aşırı düşüren nesneler oluyor,dağlara çıkarsan fps 30 lara düşer yanlız60 fps takıntın olmasın 30 fps ve üstü gayet akıcı bir deneyim sunuyor.
Ne tarzda oyunlardan hoşlanırsın,bunu ben bilemem ve öneri yapamam :)

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
GTA 5 te en üst ayarlarda 40-60 fps alabilirsin,çimenler FPS i aşırı düşüren nesneler oluyor,dağlara çıkarsan fps 30 lara düşer yanlız60 fps takıntın olmasın 30 fps ve üstü gayet akıcı bir deneyim sunuyor.
Ne tarzda oyunlardan hoşlanırsın,bunu ben bilemem ve öneri yapamam :)
Gta 5 hakkındaki yorumunuz için çook teşekkür ederim bir kaç oyun daha sorabilirmiyim fps anlamında eğer vaktiniz varsa :)

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Gta 5 hakkındaki yorumunuz için çook teşekkür ederim bir kaç oyun daha sorabilirmiyim fps anlamında eğer vaktiniz varsa :)
Tabi ki sorabilirsiniz :)
Ekran kartınız GTX 1050 ti,youtube a örnek veriyorum "GTX 1050 Tİ GTA 5 game test" yazarsanız gtx 1050 ti ile oyundaki testleri görebilirsiniz,aynı şekilde bunu istediğiniz oyunlara yaparak rahatça hangi ayarlarda kaç fps alacağınızı görebilirsiniz.Benimde yaptığım buydu zaten :)Ama sormak isterseniz tabi ki sorabilirsiniz bir sorun yok.

Byilmaz91

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Selam, evet gayet güzel bir sistem olmuş. dostum istediğin her oyunun kasıp kasmayacağını öğrenmek için bkz; EA Games - System Requirement Checking Tool sitesini kullanabilirsin. Ayrıca eğer RPG seviyorsan kesinlikle Elder Scrolls serisine başla derim, özellikle morrowind, oblivion ve Skyrim oynamayan bir oyuncu bana göre oyun hayatının bir kısmını eksik yaşamıştır :) Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Son düzenleyen moderatör:

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Selam, evet gayet güzel bir sistem olmuş. dostum istediğin her oyunun kasıp kasmayacağını öğrenmek için bkz; EA Games - System Requirement Checking Tool sitesini kullanabilirsin. Ayrıca eğer RPG seviyorsan kesinlikle Elder Scrolls serisine başla derim, özellikle morrowind, oblivion ve Skyrim oynamayan bir oyuncu bana göre oyun hayatının bir kısmını eksik yaşamıştır :) Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Çok teşekkür ederim güzel kardeşim dediğiniz seriyi hemen torrente ekleyip indirmeye başlayacağım inşallah güzel performans verir kart ve oynayabilirim :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

B
Tabi ki sorabilirsiniz :)
Ekran kartınız GTX 1050 ti,youtube a örnek veriyorum "GTX 1050 Tİ GTA 5 game test" yazarsanız gtx 1050 ti ile oyundaki testleri görebilirsiniz,aynı şekilde bunu istediğiniz oyunlara yaparak rahatça hangi ayarlarda kaç fps alacağınızı görebilirsiniz.Benimde yaptığım buydu zaten :)Ama sormak isterseniz tabi ki sorabilirsiniz bir sorun yok.
Birde merak ettiğim assasins creed unity ve watch dogs 2 olacaktı birde nfs payback söylerseniz çok memnun kalırım

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Çok teşekkür ederim güzel kardeşim dediğiniz seriyi hemen torrente ekleyip indirmeye başlayacağım inşallah güzel performans verir kart ve oynayabilirim :))

B

Birde merak ettiğim assasins creed unity ve watch dogs 2 olacaktı birde nfs payback söylerseniz çok memnun kalırım
AC:Unity = Yüksek ayarlar 40 fps
Watch Dogs 2 = Ultra Ayarlar 30-40 fps
NFS Payback = Ultra Ayarlar 50-60 fps

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
önerdiğim oyun tabi ki de mb 2 bannerlord tabi ki çıktı ise xd

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
önerdiğim oyun tabi ki de mb 2 bannerlord tabi ki çıktı ise xd
ahahaha çıkınca inşallah oynayacağım geç cevap için kusura bakmayın daha farklı ölmeden önce oynamanız gereken oyun dediğiniz hangi oyunlar var acaba :)
şuanlık bu oyunlarım var :
Adsız.png 1.png

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
Ya bende bişey yokki ya allah herkese nasip etsin
bannerlord oyununu korsan olarak edinebilirmiyim acaba ?

oralardan geçtim evelallah elimde 1050 ti oc varken fifa pesle zaman kaybetmek istemem açıkcası :)
özelden atcam bekle

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Hayırlı olsun. Az bir zaman Önce Bende Sizin Kurla hesaplasam 1300TL Fiyatlara İ5 4460 + Msi H81M-P33 + 8GB Ram + Zalman 500LE2 500watt + EVGA SC Mini GTX 1060 3GB almıştım. Şimdi kullanıyorum.
İkince elden almışım parçaları Yani şansıma En ucuz ve kaliteli İlanlar koymuştular sitelere.

Metro Exodus oyununu yeni bitirdim. Very High ayarda Baya zorlanıyordu 1280X1024 monitörümde. :D Medium ayarda 60 FPS Rahatlıkla oynuyordum ama. Güzel Oyundur Tavsiye ederim.

Alien İsolation - 10/10 Puanımı vermişim
Pollen - VR Cihaz kullanıyorsan Cihaza uyumlu oyun ama Monitörde de oynamak mümkün.
Prey - Çok İlginç Oyun. Güzel Grafikleri var Uzayda geçiyor Hikaye.
War Thunder - Bedava Online Savaş oyunu Hybrit 3`ü birinde ( TANK + Uçak + Gemi) veee 1 Değil + 2 Değil +3 Alana 1`i hediyye + Helikopter modu :D
Dirt Rally - Yeni çıkan Dirt Rally 2 değil Eski oyun Yenisini 3 Katlayıp 5 Açar.

Aklımda kalanları Dedim işte hangisi Zevkine uygunsa. Skyrim + Fallout 4 + Gta 4 Falan Uzun oyunlardır Haritada gezinme sebeplerine göre. Gta 4 Sadece Araba Kullanmak isteyenler için uygundur. İtem toplama ve garip bölgelerde bulunmak istiyorsan Skyrim ve Fallout 4 öneririm.

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Hayırlı olsun. Az bir zaman Önce Bende Sizin Kurla hesaplasam 1300TL Fiyatlara İ5 4460 + Msi H81M-P33 + 8GB Ram + Zalman 500LE2 500watt + EVGA SC Mini GTX 1060 3GB almıştım. Şimdi kullanıyorum.
İkince elden almışım parçaları Yani şansıma En ucuz ve kaliteli İlanlar koymuştular sitelere.

Metro Exodus oyununu yeni bitirdim. Very High ayarda Baya zorlanıyordu 1280X1024 monitörümde. :D Medium ayarda 60 FPS Rahatlıkla oynuyordum ama. Güzel Oyundur Tavsiye ederim.

Alien İsolation - 10/10 Puanımı vermişim
Pollen - VR Cihaz kullanıyorsan Cihaza uyumlu oyun ama Monitörde de oynamak mümkün.
Prey - Çok İlginç Oyun. Güzel Grafikleri var Uzayda geçiyor Hikaye.
War Thunder - Bedava Online Savaş oyunu Hybrit 3`ü birinde ( TANK + Uçak + Gemi) veee 1 Değil + 2 Değil +3 Alana 1`i hediyye + Helikopter modu :D
Dirt Rally - Yeni çıkan Dirt Rally 2 değil Eski oyun Yenisini 3 Katlayıp 5 Açar.

Aklımda kalanları Dedim işte hangisi Zevkine uygunsa. Skyrim + Fallout 4 + Gta 4 Falan Uzun oyunlardır Haritada gezinme sebeplerine göre. Gta 4 Sadece Araba Kullanmak isteyenler için uygundur. İtem toplama ve garip bölgelerde bulunmak istiyorsan Skyrim ve Fallout 4 öneririm.
Kaale alıp ciddiye alıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim saolun var'olun ama sizin ekran kartı benimkine göre gayetr iyi fps sonuçlarına göre 1060 gtx 1050 ti a ya göre +20 fps fark ediyor siz metroyu 60 fps oynıyosanız mediumda ben lovda bile +30 ancak görürüm ve biraz kalite taraftarı bi oyuncu olduğum için bu oyunu indirmeyi pek düşünmüyorum fakat skyrim ve falloutu deneyeceğim gta serisini tamamen bitirdim :)

bannerlord un indirlebilecek linkini attım

steama yeni geldi daha korsana çıkmadı bu arada istersen araştır yok .
teşşekkür ederim hemen deneyip fps sonuçlarını belirteceğim