Öneri İstiyorum Lütfen.

chandelier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon almak istiyorum.Bu forum bayağı tecrübeli o yüzden yorumlarınız benim için çok önemli.
Öncelikle telefona çok para verme taraftarı değilim.Öyle telefonla kesinlikle oyun oynamam:) Şöyle 1100-1200'e kadar çıkabilirim en fazla.Marka takıntım yok Samsung istemiyorum bu arada.

Beklentilerim:
-Ön kamera kalitesi,
-Hızlı,donma kasma yapmayan
-Batarya durumu iyi
-Ve telefonda kullanabileceğim yeterli alan.

Şimdiden teşekkür ederim.:yes:

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Lg g2 oneririm ben. Desire 820 den daha guclu ve daha ucuz. O fiyat segmentinde bence en mantikli telefon. Belki meizu mx4 de dusunebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Önerileriniz için sağolun. Bu arada Zenfone serisine çok bakmıştım ama 6'daki 6 inç gerçekten çok büyük :)

chandelier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerileriniz için sağolun.Bu arada Zenfone serisine çok bakmıştım ama 6'daki 6 inç çok büyük :)

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Büyük telefon istiyorum diyosan Desire 820 derim. Daha kücük olsun diyosan G2. Bekleyebilirim diyosan Zenfone 2. Ayrıca Desire 820'de Adreno 405 ekran bileseni mevcut G2'de bulunandan cok daha iyi bi bileşen. İslemcisi belki G2'den cok az geride kalıyodur ama HTC'nin stabilitesi LG'den daha iyi. Şahsen Lg'nin arayüzündeki stabilitesi begenmiyorum. G2'yi son secenek olarak düsünmelisin. Önce Desire 820'ye bi bak derim bütceyi biraz arttirabilirsen G3'e de yönelebilirsin. Biraz bekleyebilirsen eger ilk secenegin Zenfone 2 olmalı.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar telefon almak istiyorum.Bu forum bayağı tecrübeli o yüzden yorumlarınız benim için çok önemli.
Öncelikle telefona çok para verme taraftarı değilim.Öyle telefonla kesinlikle oyun oynamam:) Şöyle 1100-1200'e kadar çıkabilirim en fazla.Marka takıntım yok Samsung istemiyorum bu arada.

Beklentilerim:
-Ön kamera kalitesi,
-Batarya durumu iyi

meuızu mx4 pro yada lg g2 ye bakabilirsinama g2 nin kamerası pek iyi değil beklersen asus enfone 2 de gelcek...

chandelier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 2'yi de araştırdım bayağı.Büyük beklenti var ona karşı. İlk çıkanlarda hata olmasından korkuyorum açıkçası. G2 kamerasından dolayı biraz uzağım :) Desire 820 akrabam kullanıyor aslında o büyük olmasına rağmen hoşuma gitmişti. Meizu'yu da bir araştırayım :)

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17

Beklentilerim:
-Ön kamera kalitesi,
-Batarya durumu iyi

LG G2 şiddetle tavsiye ediyorum.Bahsettiklerinin hepsi bu telefonda mevcut.Zaten birçok yeni modeli geride bırakıyor.Ön kamera tartışılır

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Desire 820'nin ekranı 720p iken LG G2'nin ekranı 1080p.

hTC cihazların da ne kadar stabil olduğunu biliyorsundur zaten Desire 820'yi orada seçeneklerin arasına almanda bunu göz önünde bulundurduğunu düşünüyorum.

Ön kamerası EN KALİTELİ Desire 820 sonra Meizu MX4 olması lazım diye biliyorum ben.

Telefonda kullanacağın dahili depolama şu şartlar altında sana bırakılmış. Desire 820 16 GB alıp üstüne hafıza kartıyla genişletme imkanın varken malesef Meizu MX4 ve G2'de böyle bir şansın bulunmuyor.

Desire 820'de Adreno 405 , LG G2'de Adreno 330 ekran bileşeni bulunuyor.

Ayrıca Zenfone 2 fos çıkacak bence 1400 TL'den aşağı çıkmayacak. Hayal edildiği gibi tanıtılmayacak. Herkes Zenfone 5 ve 6 almaya devam edecek. Belki işlemcisi yenilikçi olabilir. Ama sonuçta bu intel dedirtiyor insana.

Bu durumda Google'nin neredeyse tüm referans cihazlarında bulundurduğu Qualcomm Snapdragon ya da En büyük rakibi ve geçmişteki hataları geride bırakan Mediatek işlemciye sahip bir telefon mu alırdınız yoksa piyasanın emekleyerek ilelerleyen intel işlemciye sahip bir telefon mu alırdınız?

Bence G2 eskidi kim ne derse desin.

Ya Meizu MX4 al ya da Desire 820.

İkisinin de seni tatmin edeceğini düşünüyorum.

Bir de Mx4 ya da G2 alırsan 32 GB tercih etmeyi unutmamalısın.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Meizu mx4 alabilirsin batarya iyi hafiza 32 lik tercih edersin tek sıkıntı on kamera hatırladığım kadarıyla 2 mp sony lens vardi

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Desire 820'nin ekranı 720p iken LG G2'nin ekranı 1080p.

hTC cihazların da ne kadar stabil olduğunu biliyorsundur zaten Desire 820'yi orada seçeneklerin arasına almanda bunu göz önünde bulundurduğunu düşünüyorum.

Ön kamerası EN KALİTELİ Desire 820 sonra Meizu MX4 olması lazım diye biliyorum ben.

Telefonda kullanacağın dahili depolama şu şartlar altında sana bırakılmış. Desire 820 16 GB alıp üstüne hafıza kartıyla genişletme imkanın varken malesef Meizu MX4 ve G2'de böyle bir şansın bulunmuyor.

Desire 820'de Adreno 405 , LG G2'de Adreno 330 ekran bileşeni bulunuyor.

Ayrıca Zenfone 2 fos çıkacak bence 1400 TL'den aşağı çıkmayacak. Hayal edildiği gibi tanıtılmayacak. Herkes Zenfone 5 ve 6 almaya devam edecek. Belki işlemcisi yenilikçi olabilir. Ama sonuçta bu intel dedirtiyor insana.

Bu durumda Google'nin neredeyse tüm referans cihazlarında bulundurduğu Qualcomm Snapdragon ya da En büyük rakibi ve geçmişteki hataları geride bırakan Mediatek işlemciye sahip bir telefon mu alırdınız yoksa piyasanın emekleyerek ilelerleyen intel işlemciye sahip bir telefon mu alırdınız?

Bence G2 eskidi kim ne derse desin.

Ya Meizu MX4 al ya da Desire 820.

İkisinin de seni tatmin edeceğini düşünüyorum.

Bir de Mx4 ya da G2 alırsan 32 GB tercih etmeyi unutmamalısın.
Hayatinizda hic zenfone kullanmadiginiz ne kadar belli intel islemciyi yerden yere vurmussunuz gidin bi kullanin sonra gelin.

jenov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle telefonla kesinlikle oyun oynamam:) Şöyle 1100-1200'e kadar çıkabilirim en fazla.Marka takıntım yok Samsung istemiyorum bu arada.

Beklentilerim:
-Ön kamera kalitesi,
-Batarya durumu iyi

Bazı kişiler yazdığıma karşı çıkacak olsa da senin yazdığın özelliklere göre alınabilecek telefonlar arasında Huawei Ascend G7'yi öneririm. :sleep:

chandelier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g7 yi de araştırdım.Çok hoşuma gitti gerçekten.Ama sar değeri yüksek deniyor?? Biri diyor ki normal zamanda yarısı kadar biri diyor ki çok yüksek :ohmy: Kafam çok karıştı..

chandelier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sony c3 sizce beni memnun eder mi? Biraz kullanınca yavaşlar mı? ram 1gb diye negatif bakılıyor ama dediğim gibi günlük kullanıcıyım.Oyun falan oynamıyorum.Sosyal medya+ birkaç fotoğraf programı tarzı.
Bu durumda 1 gb beni çok rahatsız eder mi?

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sony c3 sizce beni memnun eder mi? Biraz kullanınca yavaşlar mı? ram 1gb diye negatif bakılıyor ama dediğim gibi günlük kullanıcıyım.Oyun falan oynamıyorum.Sosyal medya+ birkaç fotoğraf programı tarzı.
Bu durumda 1 gb beni çok rahatsız eder mi?
Oyunlar disinda sizi rahatsiz edecegini dusunmuyorum kullaninca butun telefonlarda yavaslama olur cunku uygulamalar ile dolduracaksınız telefonu

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Valla bence androidde 1 gb ram alınmaz artık. Bende xperia z var. 2 gb ram. Kasma demeyelimde 8 sayfa uygulama ve 2-3 gün kapstmadan kullanınca yavaşlama hissediliyor telefonda. Ağzına kadar uygulama ve oyun dolu. Gün içerisinde sıklıkla kullanıyprum çoğunu. Ram temizleme programları falan asla kullanmıyorum . Ama 1 hafta sonra mesela hiç kapatmadan, aynı anda 3-4 uygulama açık tutamıyor. Halbuki bu telefonun 15 şeyi aynı anda açık tutup aralarında geçiş yaptığını biliyorum kapanmadan.

Diceğim odur ki en aşağı 2 gb ve 1.5 ghz 4 çekirdek kaliteli bi işlemci.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim onerim zaten zenfone 5 tek sıkıntısı batarya durumu pek iyi degil ben kullaniyorum kasma donma gibi seylerle karsilasmadim kamerasıda cok iyi

chandelier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla bence androidde 1 gb ram alınmaz artık. Bende xperia z var. 2 gb ram. Kasma demeyelimde 8 sayfa uygulama ve 2-3 gün kapstmadan kullanınca yavaşlama hissediliyor telefonda. Ağzına kadar uygulama ve oyun dolu. Gün içerisinde sıklıkla kullanıyprum çoğunu. Ram temizleme programları falan asla kullanmıyorum . Ama 1 hafta sonra mesela hiç kapatmadan, aynı anda 3-4 uygulama açık tutamıyor. Halbuki bu telefonun 15 şeyi aynı anda açık tutup aralarında geçiş yaptığını biliyorum kapanmadan.

Diceğim odur ki en aşağı 2 gb ve 1.5 ghz 4 çekirdek kaliteli bi işlemci.

Evet şuanki telefonum 512 mb :D :D :D Ben rahat olmak istiyorum uzunca zamannÖneriniz var mı saydığım kriterlerde?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim onerim zaten zenfone 5 tek sıkıntısı batarya durumu pek iyi degil ben kullaniyorum kasma donma gibi seylerle karsilasmadim kamerasıda cok iyi

peki günlük benim gibi standart kullanıcı 1 günü rahat çıkarır mı? Aşırı yüklenme ve günlük kullanım deneyimlerinizi almak isterim :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Zenfone 5 standart kullanımda bir günü rahat çıkarır gibi :) tanıdık bir arkadaşında varsa bi test edip alabilirsin iyi bir cihaz :) joye e8 kamerası daha iyi diye biliyorum. Olmazsa e8 al memnun kalmazsan geri ver :)

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekran suresi 3:30 saat oluyo iste yeterli diyosan al performansi felan 10 numara

chandelier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir tanıdığımda yok zenfone :) Ya açıkçası ben telefonumdan çok çektim.Çok dondu çok kastı.Bataryası sesli modu açınca bile beni gün ortasında yolda bırakıyor.Ön kamerası dahi yok 2 seneyi devireceğiz önümüzdeki ay :D O yüzden çok tedirgin yaklaşıyorum :)

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Normal kullanimla 1 gunu rahat cikarir on kamerasi ablamda g3 var ondan daha net ama açısı pek geniş degil

jenov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g7 yi de araştırdım.Çok hoşuma gitti gerçekten.Ama sar değeri yüksek deniyor?? Biri diyor ki normal zamanda yarısı kadar biri diyor ki çok yüksek :ohmy: Kafam çok karıştı..

"Sar AB 1.31 W / kg (kafa) 0.579 W / kg (vücut) Huawei bu konuda daha önce açıklama da yapmıştı, normal şartlarda sar değeri 1.30 un yarısı kadar. Yani 0,65 telefonda çift anten olduğu için, 1.30 değeri laboratuvar koşullarında maksimum güçte elde edilen değer. ki telefon normal şartlarda tek antenle çalıştığından sar değerinden korkacak bir durum yok.

Şöyle bir soru gelebilir ;
Tek anten ile çalışıyorsa neden çift anten koymuşlar?

Antenlerin alıcılarından biri cihazın altında diğeri ise üstünde yer almaktadır. Yazılım tarafından kontrol edilen antenler bağlantınızı sabit ve verimli tutmak için aralarında otomatik geçişler yapar. "

Yazılar alıntıdır. Yaklaşık 1 aydır g7 kullanıyorum her konuda memnunum.
:sneaky2:

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"Sar AB 1.31 W / kg (kafa) 0.579 W / kg (vücut) Huawei bu konuda daha önce açıklama da yapmıştı, normal şartlarda sar değeri 1.30 un yarısı kadar. Yani 0,65 telefonda çift anten olduğu için, 1.30 değeri laboratuvar koşullarında maksimum güçte elde edilen değer. ki telefon normal şartlarda tek antenle çalıştığından sar değerinden korkacak bir durum yok.

Şöyle bir soru gelebilir ;
Tek anten ile çalışıyorsa neden çift anten koymuşlar?

Antenlerin alıcılarından biri cihazın altında diğeri ise üstünde yer almaktadır. Yazılım tarafından kontrol edilen antenler bağlantınızı sabit ve verimli tutmak için aralarında otomatik geçişler yapar. "

Yazılar alıntıdır. Yaklaşık 1 aydır g7 kullanıyorum her konuda memnunum.
:sneaky2:
Bataryasi cok guzel bu cihaz ancak sar degeri sıkıntı gm discoveryler de cift anten sar degerleri 0.53

jenov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bataryasi cok guzel bu cihaz ancak sar degeri sıkıntı gm discoveryler de cift anten sar degerleri 0.53

Dediğiniz konuda bir fikrim yok. Iphone'de genel olarak telefonlarında sar değeri (head) 1.0 civarında geziyor. Ben sorun yaşamadım ve her zaman dediğim bir şey var ; "Hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun" :mrgreen: