• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Önerebileceğiniz Yabancı Diziler :)

nevuser

Profesör
Hayırlı akşamlar SDN forumu başlıktada belirttiğim gibi önereceğiniz dizi var mı sevdiğiniz beğendiniz dizileri söylermisiniz dizi manyağı oldumda :)

İzledğim Diziler Şunlar : Prıson Break (muhteşemdi) Lost

Şuanda İzlediklerim: How I met your mother , The Walking Dead , Two And Half Men , Alcatraz

Bunların dışında olursa sevinirim şimdiden teşekkürler :)

house m.d. - chuck - the vampire's diares - spartacus

fantastik macera seversen merlin öneririmm :)

Merline ısınamadım bir türlü :) Öneriler için teşekkür tekrar :)

New Girl diyebilirim. izlediklerine ek olarak.

Diziye baktımda üstat sadece bir sezonmu sürmüş .s
hocam yeni dizi bu sene başladı hala devam ediyor.
son olarak 17. bölümü çıktı. 13 bölüm olarak anlaşılıp 24 bölüme uzatıldı.
gelecek sezon devam edecek mi pek bilmiyorum açıkçası.ancak 20 dakika oluşu ve güzel işlenişi sebebi ile izlemeye devam ederim.:)

hocam yeni dizi bu sene başladı hala devam ediyor.
son olarak 17. bölümü çıktı. 13 bölüm olarak anlaşılıp 24 bölüme uzatıldı.
gelecek sezon devam edecek mi pek bilmiyorum açıkçası.ancak 20 dakika oluşu ve güzel işlenişi sebebi ile izlemeye devam ederim.:)

Güzel diziye benziyor takip edicem teşekkürler :)

rica ederim. :) How I Met Your Mother kadar olmasa da eğlenceli bir dizi umarım beğenerek izlemeye devam edersin. [MENTION=102225]nevuser[/MENTION]

Komedi istiyorsan Scrubs; Kan, cinayetler sorun olmaz diyorsan ve sürprizlere açıksan Dexter; Bilim ve merak diyorsan Fringe; İzlediğim diziden keyif almak istiyorum içinde her şeyden olsun diyorsan Breaking Bad; Komedi ve aksiyonu bir arada istiyorsan ve ajanlığa meraklıysan Chuck; Fantastik kurguya meraklıysan Game of Thrones.

Komedi istiyorsan Scrubs; Kan, cinayetler sorun olmaz diyorsan ve sürprizlere açıksan Dexter; Bilim ve merak diyorsan Fringe; İzlediğim diziden keyif almak istiyorum içinde her şeyden olsun diyorsan Breaking Bad; Komedi ve aksiyonu bir arada istiyorsan ve ajanlığa meraklıysan Chuck; Fantastik kurguya meraklıysan Game of Thrones.

Dexter hariç diğerlerini izliceğim teşekkürler özellikle chuck ve game of thrones'ı izliyeceğim

Yalnız Chuck'ı izleyeceksen gerçekçilik aramaman lazım çünkü her bölüm başlarına bir iş geliyor ve sürekli ateş altında olmalarına rağmen hoop bi de bakmışsın bir şekilde günü kurtarıyorlar :D

Prison Break dicektim izliyormuşun zaten gerçektende muhteşem film senarist neler neler yapmış helal gerçekten yaz gelsin şu ygs lys işi bitsin tekrar izlicem :)

new girl

the big bang theory

how i met your mother

2 broke *****

hepsi komedi :)

cinsellik olan diziler acaba neler lütfen öneride bulunursanız sevinirim spartacus, game of, camelot, hariç bunları izledim acil olarak bekliyorum

the big bang theory
chuck
hot in cleveland
gossip girl
two and a half men
the always sun in philadelphia
revolution
the walkıng dead