Realme ve OnePlus'tan Türkiye müjdesi geldi! - ShiftDelete.Net
Realme Türkiye pazarında boy göstermeye başlayacak. Aynı şekilde OnePlus Türkiye pazarının oyuncularından biri olacak. Müjdeli haberi Oppo Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou verdi...

Fiyatların artacağını biliyorum.Ama ne kadara çıkacak ? Bunu merak ediyorum.Fiyatlar artar
Realmenin fiyatlari ucuz olabilir ama oneplus nasıl olur bilememFiyatların artacağını biliyorum.Ama ne kadara çıkacak ? Bunu merak ediyorum.
OnePlus markasını çok seviyorum bütçe sıkıntım olmasaydı 7T almak isterdim Türkiye'ye gelmesi güzel oldu çünkü pasaport imei kaydı ile uğraştırmayacak diğer taraftan kötü oldu çünkü 3500 tl olan 7t ülkemizde olur bize 5000 tl yani anlayacağın amiral gemisi katili alamayacaz anlamına geliyorOneplus ve Realme türkiye pazarına gireceklermiş. Ne düşünüyorsunuz? Markaların hangi telefonları daha çok beğeniyorsunuz![]()
Realme ve OnePlus'tan Türkiye müjdesi geldi! - ShiftDelete.Net
Realme Türkiye pazarında boy göstermeye başlayacak. Aynı şekilde OnePlus Türkiye pazarının oyuncularından biri olacak. Müjdeli haberi Oppo Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou verdi...shiftdelete.net
Ucuza satalar inşallah redmiye rakip çıkar en azından.realme türkiye'den bir paylaşım. Acaba bu telefon xt mi yoksa x2 mi merak ettim...