kadirunlu9041
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 154
Oneplus ürünlerinin satış servis ve yedek parça durumu Türkiye de nasıl
Ayrıca neden bu kadar pahalı
Pahalı olmasının sebebi sağlam telefonlar üretiyorlar hem güncellemelere açık hem de uzun kullanımlı.Oneplus ürünlerinin satış servis ve yedek parça durumu Türkiye de nasıl
Amiral gemisi katili cihazlar üretiyor(amiral gemisi katili demek orta seviye fiyatına üst seviye cihaz anlamına geliyor). Ama son zamanlarda üst seviye cihazları (Oneplus 9 serisi özellikle) rakipleri kadar pahalı oldu ve Oneplus artık orta seviye cihazlarda yapmaya başladı(Oneplus Nord). OnePlus 9 Pro performans konusunda çok başarılı bir cihaz olsada kamera konusunda rakipleri olan Galaxy S21 Ultra ve iPhone 12 Pro Max in çok gerisinde kalıyor.Oneplus ürünlerinin satış servis ve yedek parça durumu Türkiye de nasıl
Androidde en fazla güncelleme veren ve en iyi stabiliteyi sunan marka olduğu için pahalı.Oneplus ürünlerinin satış servis ve yedek parça durumu Türkiye de nasıl
Oneplus 8 90 hz ekran yenileme fhd ekran 7500 TLAndroidde en fazla güncelleme veren ve en iyi stabiliteyi sunan marka olduğu için pahalı.
Güzel söylüyorsun ama iphone almak kullanmak gibi niyetim yok.İphone telefonlara rakip desem yanlış olmaz.
Hayır aslında o yüzden değil, Oneplus ülkemizde pahalı çünkü belli resmi bir temsilcisi yok ülkemizde. O yüzden 2. el sitelerinde fiyatı satanın insafına göre belirlenerek satılıyor. O da genel fiyat profilinin yüksek olmasına neden oluyor.Androidde en fazla güncelleme veren ve en iyi stabiliteyi sunan marka olduğu için pahalı.
Oneplus 8 içine sinmiyorsa S10 lite öneririm.Batarya performansı ve işlemcisi gayet iyi.Oneplus 8 90 hz ekran yenileme fhd ekran 7500 TL
Ama benim bütçem 6500 TL
Ayrıca s20 plus dan geçiş yapacağım kararsızım
Sadece batarya değil ki derdim oneplus 8 alırım kendimi zorlayıp 1000 TL bulup ama s20 plus ı aratır diyenler var. Kararsızım o yüzdenOneplus 8 içine sinmiyorsa S10 lite öneririm.Batarya performansı ve işlemcisi gayet iyi.
Genelde kesin konuşmaktan çekinmeye çalışıyorum fakat Oneplus 8 S20+'ı aratmaz.Sadece batarya değil ki derdim oneplus 8 alırım kendimi zorlayıp 1000 TL bulup ama s20 plus ı aratır diyenler var. Kararsızım o yüzden
Gece düşük ışık koşullarında fotoğraf veya video çekerken zorlanır mıyızGenelde kesin konuşmaktan çekinmeye çalışıyorum fakat Oneplus 8 S20+'ı aratmaz.
Zorlanmak?Gece düşük ışık koşullarında fotoğraf veya video çekerken zorlanır mıyız
Süper kalitede fotoğraf çeksin diyemem ama en azından nesnelerin insan veya hayvan yüzleri belli olmalı amatör de olsa fotoğraf ve video çekmeyi seviyorum. Sence üste 900 TL daha koyup oneplus 8 almalı mıyım?Zorlanmak?
Bunu S20+ üzerinden yaparsanız da sonuç kötü çıkıyor. Bunu günümüzde hiç bir telefon gerçekten güzel yapamıyor.
Ki zaten düşük ışıkta 4K bile ayarlı olsa çözünürlük asla 1080p üzerine çıkmaz bunu yapabilecek bir kamera donanımı daha telefonlara uygulanmadı. Tüm gece test videolarına bakabilirsiniz 4K yazar ama 480p gibi görüntü vardır. Gece video performansı iyi olsun diyorsanız çok daha yüksek bütçelere çıkıp piksel büyüklüğü en çok olan telefonlara bakmanız gerek.
Süper kalitede fotoğraf çeksin diyemem ama en azından nesnelerin insan veya hayvan yüzleri belli olmalı amatör de olsa fotoğraf ve video çekmeyi seviyorum. Sence üste 900 TL daha koyup oneplus 8 almalı mıyım?
Sanki oneplus 8 de cisimler ve renkler daha doğal gibi yapay değil
Bu karşılaştırmayı izlemenizi öneririm. S20+ HDR performansında öne geçiyor ama renkleri ve dokuları aşırı kontrastlı ve yapay veriyor.
Oneplus 8 gölgeleri çok karanlık çıkarıyor ama çok doğru renkler ve dokular veriyor.
Bunu öneririm:Güzel söylüyorsun ama iphone almak kullanmak gibi niyetim yok.
Bataryası 1 günü kurtaracak 6500 TL yi geçmeyecek fotoğraf ve video çekerken beni pişman etmeyecek cihaz arıyorum
konuyla nekadar alakalı bilmem ama bluestack indirdikten sonra google cihazımı bulda 'oneplus 5' olarak çıkıyor. bluestacks gibi bir uygulama bile kullanıyorOneplus ürünlerinin satış servis ve yedek parça durumu Türkiye de nasıl